abi sen ağı al gel ben erken geleceğim balık yakalarızALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
yanınada bir duble buzlu çayyyy
abi sen ağı al gel ben erken geleceğim balık yakalarızALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
yanınada bir duble buzlu çayyyy
KAMP ADAMLARI
yettim millet..
bu akşam yer capon gök türkiye...
sag kalan bizdendir..
aykido ya karşı güreş gelin ülen melunlar...
heeyyyy iki pehlivan cıktı meydaneeee..
ikiside birbirinden merdaneee...
cıttt ''noldu leee''..
abi naaaptın yaaaa capon güreşciyi ezdin bu kaçıncı yaaaaa..
''mahmut abi bir capon daha gönder''..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
evveeeeeeeet
saat doldu
haydi yollara dökülelimm
KAMP ADAMLARI
cevap:dostdark adlı üyeden alıntı
selamlar kalamıştan oraya kaç dk da gelirim aşağı yukarı
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
Hadi hadi hadi saat 7 ye geliyo hala burdamısınız çıkın artk hadi bakiim anca gidersiniz
valla biz saat 24.00 a kadar oradayız yavaş yavaş gelRölanti adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
cevap:dostdark adlı üyeden alıntı
peki tanışmak üzere ilerleyen vakitte
saol orda görüşürüztmrbaykal adlı üyeden alıntı
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
bende gelmek istiyordum ama eşim(darbukacı Erkut) iş dolayısıyla geç geleceği için maalesef orda bulunamayacağız üzgünüm size iyi eğlenceler diliyorum.
bakarfsınız belkide ordayız bellide olmaz
not: ben ve eşim camadanla birlikte katılıyoruz gezilere
keyif adamları hakkaten gezileriniz çok güzel ve eğlenceli devamını diliyorum
bende keyif kadınıyım rici etcem cinsiyet ayrımı yapmayalım adamda neymiş
İş ancak bitti
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu arkadaşlar.. Özellikle Not_Fear'a sevgilerimi söylemek istiyorum.. Gerçekten samimi ve sıcak yaklaşımı çok hoşuma gitti.. Ben ve aşkım çok güzel bir akşam geçirdik sizlerle beraber.. KARAKIZ adına da buradan katılan bütün arkadaşlara sevgilerimizi göndermek istiyoruz.. Bundan sonraki "Çarşamba Galata Buluşmaları'nda" umarım beraber olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Dostluk ve arkadaşlık nedir, site, forum vs. 'nin ötesinde bunu cok guzel sergiledik sanırım.. Aslolan samimiyet ve sıcaklıktır. Devamının da geleceğine eminim
Ayrıca baya süredir göremediğim ve cok sevdiğim dostum "explorer ve arzu yengem" bu toplantıda bizlerle oldu ya.. Gerçekten çok mutlu oldum...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Günaydın arkadaşlar malesef iş yoğunluğum nedeniyle katılamadım.Burdan gelicem diye söylediğim tüm arkadaşlardan özürdilerim.Ama bidaha ki asla kaçmaz... Sevgili VİP ,ashes,camadan,ledo. vs. affetmesi temennisiyle ....
yavvv arkadaşlar ben ilk defa gidebildim ve dehşet keyifli sıcak bi ortamdı
ama anlamadığım bişi var yahu bu dosdark ve albatrosta pil mi var içeri girdim zıplıyorlardı çıkıyodum hala zıplıyorlardı tek kelimeyle bravo diyorum bu arada gelemeyen herkes çok ama çok şey kaçırdı bilesiniz
orda yeni tanıştığım tüm arkadaşlarada yeniden
merhabaaaaa
içinizde olmaktan çok mutluyum haberiniz ola
geçende dosdarkın düzenlediği kıyıköyü kaçırmıştım dün akşam daha iyi anladım çok şey kaçırdığımı........
de resimler nerde hadi ama kalkamadınızmı dahaaaa.
sabah olduuuuuuu
japondan şaşma,çine bulaşma........
Üstad memnun kaldığın icin cok sevindim bizde sen geldin diye mutlu olduk, pil meselesine gelirsek abi kac saat pilmi dayanır akü var abi akü
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Kardeşim asıl ben teşekkür ederim, o samimiyetin sebebi senin kalbindir kardeşcenkmenderes adlı üyeden alıntı
Her daim aramızda olmanı dilerim.
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
ashes
görüğüm en seksi dans eden pilottun kardeşim.
albatros
güzel dostluğun için teşekkürler.
mutluemlak adlı üyeden alıntı
Turgut Günaydin,
Bizde Menun olduk geldigin icin Tesekkürler, haftaya yengeyi kap ve gel yine...
Evet yawww Göksel, Tamer Fotucular....nerdesiniz yaww....
herkese günaydııınnn
yine çok keyifli bir gece geçirdik, arkadaşlıklar samimi içten ve sıcaktı. yeni tanıştığımız arkadaşlara dostukları için teşekkür ediyorum. bu kadar kısa zamanda böylesine kaynaşılacağını hiç düşünmemiştim gerçekten.harikasınız
yine mekandan son ayrılan sonerle biz($eBo+Along) olduk orayı kapadan gitmezsek içimiz rahat etmiyooo
resimler birasdan geliyo arkadaşlar yeni kalktım da sölemesi ayıp
bu arada 23 temmuz Darülaceze ziyaretini unutmayalım destek verelim ne kadar güçlü bi grup olduğumuzu bu organizasyonda da gösterelim
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Sebo, okuyorsun gördüm seni... nerde seninki uyandiriver Resimleri atsin....
Muzo adlı üyeden alıntı
evet ya.. atin su resimleri de erkenden gitmemin cezasini cekeyim.
all you need is love
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)