ashes adlı üyeden alıntı
abi benide yazdır be belki şu yükseklik korkumdan kurtulurum havadayken he nolur be abi hadi gidelim yazdır benide
aslan abim benim yazdırcan dimi
ashes adlı üyeden alıntı
abi benide yazdır be belki şu yükseklik korkumdan kurtulurum havadayken he nolur be abi hadi gidelim yazdır benide
aslan abim benim yazdırcan dimi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
valla ben anlamam uçmaktan falan mesela şöle diyim, pegasus havayollarına ait bir uçağı samanlıktan bile kaldıramam
bbccdd küçücük kızları kandırmak için gitaristim diyormuşun sağda solda doğrumu
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
mutluemlak adlı üyeden alıntı
Turgut Selamlar,
Aksam gel Bekleriz, yengeyi de getir....
[QUOTE=bbccdd küçücük kızları kandırmak için gitaristim diyormuşun sağda solda doğrumu [/QUOTE]
evet doğrudur.
ben geçen dikkat ettim de. çalarmış gibi yapıyordu.
fakat asıl çalan yanındaki yaşlı abi.hem çalıyor hem söylüyor.
barış sadece ellerini ve ağzını oynatıyor.
çok çalışmam lazım çoook.:)
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
O Caponlar varya zaten ZIP lenmisler öyle geziyorlar Adamlar 4 günde tüm Avrupayi geziyorlar yaww... bu durumda Camadan gelmezse kesin oraya ZIP lenmis 50 capon sigar bence.....
gidiyoruz japonlarda geliyomuş ama onları denize dökücez sonra onları gebze ye yatıya götüreceğiz
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
eski dost, istanbul gece aleminde belli bir yerimiz var, öyle her mekana gitmiyoruz, sağolasın ... keşke bende senin gibi kırsal olsaydım her yere gderdimashes adlı üyeden alıntı
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
fedo s endemı geleceksın
geleceksen söz bende gelırım...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Ya bıkmadınızmı kardeşim ecnebilerden. Zaten altınızda çin motoru var. Herşeyimiz uzak doğu oldu. Eylencede de çinlisini japonununu görürsem kusarım üstlerine yeteeeeeeeeeeeeeeeeer
Ya bırakın arkadaşlar bu motor işini yaa boş iş bunlar. Unutun motoru filan. Noluyo yani motor oluyada noluyo. Bırakın motor işini gidin araba filan alın mazotlu. Yada morgı. sistemiyle eve meve yazılın mal sahibi olun. Çok malınız varsada gidin tekne filan alın. Minicik şeyin üstüne biniyosunuz iki tane kolu var bu ne yaaa. Bide bunun için sitelere filan üye oluyosunuz. Bayar adamı yaa. 10 yıl önce site mi vardı da toplanıyoduk.
yaa bırakın ya bırak yaa sinirim tepeme çıktı ya.
ya bırak yazma allanı seversen yaa
ya arkadaşım seni tanımam ama benim evimde var arabamda teknemde sanane istediğime binerim bineceğim şeyi sen mi söyleyeceksin
Ya bak çok yanlış yapıyosun. Bu işler sakat işler. Bırak bu işeri.ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Git fabrika arsası filan al. yada motoru sat parayı bana getir ben onu değerlendirirm bi güzel.
Ya git allanı seversen ya kan beynime sıçradı bu ne yaa.
Noluyo ne motoru bu yaa ne sitesi ya.
Gidin Pancar motoru alın mazotlu bari bi işe yarar su çekersiniz.
Bu motosiklet noluyo yani.
Gidin ata filan binin dağa bayıra verin kendinizi
Soner Yaz bakiim,,,,
azdogdumutlu + 1 de gelecek.....
Aaaaaaaaah ah işin aslı bende tanıyamıyorum artık kendimiALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Yazan yerleri ağrıyo sonerinMuzo adlı üyeden alıntı
ulen gelecem dağıtcam o caponları varya geçte olsa gelecem onlara antini kuntini san yapçam hepsini kiaaaaaa hayyyyytt zaaarrrrt zooorrrtttt :qeeen:
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Camadan senden cacık olmaz japonlarda anladı şimdi tlf actılar sana selam söylediler
ilk baştaki benim manita asılanı yakarım
YA SURATLARINDA MEYYYMENETT YOK ŞUNLARIN. YA BIRAKIN ŞU ŞEBEKLERİ YAAashes adlı üyeden alıntı
Haklısın dostum. Katılıyorum sana. Bu site de ne yaa ne motosikletinden bahsediyosunuz. Bak bende sinirlendim şimdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)