[MT - İstanbul] 28 Haziran 2006 - Galata Der Saadet 3
Reklamlar
-
28 Haziran 2006, 13:18
Reklamlar
-
28 Haziran 2006, 13:22
-
28 Haziran 2006, 13:24
judas25 adlı üyeden alıntı
bu arada barış kardeşimden bi istek şarkım olacak.Bütün sevip te kavuşamayanlar için samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtü şarkısını çalarsa beni çok mutlu etmiş olacak.Şimdiden hepinize iyi eylenceler.Judastan sevgiler...
ne demek tabiki çalarım zaten o şarkı hit biliyorsun normal günlerde de konuklar istemeye başladı,Hatta bi kuble okumaya başlayayım tüm sevipte kavuşamayan pilotlar için..... Samanlıktan kaldıramadı samanı da zühtüüüüü ben sana yandım zühtüüüü
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
28 Haziran 2006, 13:26
-
28 Haziran 2006, 13:28
ccbbdd adlı üyeden alıntı
ne demek tabiki çalarım zaten o şarkı hit biliyorsun normal günlerde de konuklar istemeye başladı,Hatta bi kuble okumaya başlayayım samanlıktan kaldıramadı samanı da
zühtüüüüü ben sana yandım
zühtüüüü
Dur barış yapma ya içim bi hoş oldu.Çok efkarlı bi şarkıdır bu sabah sabah ağlatıcaksın beni.
-
28 Haziran 2006, 13:28
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
-
28 Haziran 2006, 13:29
-
28 Haziran 2006, 13:30
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
japonları
zaten biz davet ettık motorlar hakkında bilgi vermek icin gecen gezıyi anlatım onra kömürle calışan scooter var f 600 lerı gecıyor dedım onu merak ettıler hatta sonerle para konusunda anlaşırlarsa o mtoru alıp incelemek istıyorlar bende sonerıde alın inceleyın dedım admlar ondan türkıyeye gelıyor sonerın motor icin teknolojıyı merak edıyorlar sonerıde
-
28 Haziran 2006, 13:33
akşam kaçmaya çalışıcam inşallah yetişirim
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
28 Haziran 2006, 13:33
bu şarkının ilk beste ve güftesi bana aittir barış izin almanı beklerdim
tek rakibim pegasus havayolları pilotları
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
28 Haziran 2006, 13:34
ccbbdd adlı üyeden alıntı
ne demek tabiki çalarım zaten o şarkı hit biliyorsun normal günlerde de konuklar istemeye başladı,Hatta bi kuble okumaya başlayayım tüm sevipte kavuşamayan pilotlar için..... Samanlıktan kaldıramadı samanı da
zühtüüüüü ben sana yandım
zühtüüüü
Hah oldu olacak bide sofrayı buraya kuralım hazır zuhtu türkümüz de var....
-
28 Haziran 2006, 13:35
not_fear adlı üyeden alıntı
Kardeşim güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Darısı senin başına inşallah
-
28 Haziran 2006, 13:36
ferni adlı üyeden alıntı
yaa ben capon mapon istemem
sevmiyom işte onları...
pis çekik bişi anlaşılmayan gözleriyle geliyolar buraya, ne var ne için geliyolar gelmeyin gidin sıkış tıkış oturun bit kadar memleketinizde!
ya walla baska mekan falan ayarlansın, o garip şeyleri görünce bile benim asabım bozuluyo, sonra bi sakatlık yapamayalım yani şişşşttt...
capon yaa, çinlisi de yok mu abi? gelin gelin çekik gözlü çok lazımdı bize!
ah be canım adamlar sonerın kömürlü scooter icin gelıyor nasıl f 600 lerı gecer dıye incelemeye
sakın ol rahat ol derın derın nefes al
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
28 Haziran 2006, 13:43
vedat kaya adlı üyeden alıntı
ya oynarken ezmeyelim onları..
bu arada çin malı motorunu benzin döküp yakan arkadaş gelmesin mazallah bu defa japonları benzin döküp yakar...
onlar oturup bizi izlesinler ..
nasıl eylenilir görsünler..
Gelicem merak etme uzak durun ama yakmayım
-
28 Haziran 2006, 13:43
soner hadı zengın oldun japonlar sana gelıyor kac yen istersen verırler i pazarlık yap aksam motor ucuza gıtmesın i temizle parlat akşama
-
28 Haziran 2006, 13:44
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
28 Haziran 2006, 13:45
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
soner hadı zengın oldun japonlar sana gelıyor kac yen istersen verırler i pazarlık yap aksam motor ucuza gıtmesın i temizle parlat akşama
Ne yanar o motor ama beeeeeeee
-
28 Haziran 2006, 13:57
yau camadan gelmiyormuş.
o içerde olmayacağına göre en az 50 japon sığar içeri .
telaşa gerek yok..
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
28 Haziran 2006, 14:01
japonlara 1 keyif adamlaına 5 adet bira verilecek duyrulur bardaklarınızı evden getirin akşam bardakları kıracağız
-
28 Haziran 2006, 14:14
soner abi geleme teknik bi sorundan dolayı gelme ihtimalim %50 azaldı ama gelebilmek için elimden geleni yspıyorum
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler