Merhaba arkadaşlar, Zeytinliye festival zamanı Vespam ile gitmeyi düşünüyorum. Benimli birlikte birde CBR'lı bir arkadaş var. Henüz çok net bir planımız yok ama katılmak isteyenler olursa oturur hep beraber konuşuruz.
Merhaba arkadaşlar, Zeytinliye festival zamanı Vespam ile gitmeyi düşünüyorum. Benimli birlikte birde CBR'lı bir arkadaş var. Henüz çok net bir planımız yok ama katılmak isteyenler olursa oturur hep beraber konuşuruz.
merhaba bir aksilik olmazsa katılmak isterim ama siz nerde ikamet ediyorsunuz?
Bana da ulaşırsanız sevinirim. Bursa üzerinden geçecek olursanız biz de katılırız 2 veya 3 motor.
Gecen sene kacirdim bu sene kocaeliden muhakkak )
Eskisehirden iki motorcu olarak planlara basladik...konser gurup kadrosunda cok Saglam Isimler var,kacirmamak lazim...
bu sene bana gezi eylence yok... olsaydı MEGADETH e giderdim zaten.
Adamlar tam tatile gideceğim tarihi ayarladılar festival için
Çadır kuracaklara tavsiye etmiyorum. Gölge olmayan bir yere çadır kurduruyorlar. Saat 6da çadır güneşten yanmaya başlıyor. Mümkünse yakınlarda pansiyon yada günlük kiralık ev bakın.
ben de gitmeyi düşünüyorum 2 sene önce motosiklet ile gitmiştim, çantalarım fazla olduğundan içeri eşyalarımı taşı çık falan giriş çıkışlarda birsürü sıkıntım olmuştu. arkadaşın dediği gibi güneş olayı sıkıntı gerçekten geç saatlere kadar eğlenip sabaha karşı yattığınızda uyku hayal oluyor.
ben aldım biletlerimi. booking com dan da yakınlarda bir pansiyon buldum, arkadaşın dediği gibi çadır işi çekilecek dert değil.
Istanbuldan ben ve bir arkadasim da katilmayi düşünüyoruz.hatta bir adim ilerledik arkadas bileti aldi.bir iki gune bende alicam.yolda bulusulup gidilirse zevk 6 7 kat artabilir.cadirda kalmayi dusunuyoruz fakat daha onceden gidenlerin yorumlarina dayanarak uygun pansiyon onerileri degerlendirilir
Çadırda kalacaklar muhakkak güneşlik edinsinler
Motorlari koymaya uygun guvenilir alanlar cadirlara yakin midir?malum pogocu dolucak ortalik yan yatirma veya parca sokme muhabbetleri rastlanilan durumlar midir?
154 TL kamp + kombine. 4 gün için 154 TL normal bence.
Fakat kamp alanına araç, şişe, kesici, delici alet vb. bir çok şeyi almıyorlarmış. Bu durumda motorları koyabileceğimiz güvenli bir yer var mıdır? Daha önceden giden arkadaşlar bilgilendirirse kararımı ona göre vereceğim ben de .
http://www.zeytinlirockfestivali.com...ibilgiler.html
Bu sıcakda akşam içtikden sonra yatılırmı be ,adam sıcakdan kalp krizi geçirir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)