Adana Ç.M.S.K da akşam fasıl var
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 15:30
Selam dostlar
Geçen hafta kulüpte fasıl yapmıştık ve çok eglendik.Tadı damagında kalan arkadaşların ısrarıyla bu haftada fasıl a devam edicezzz.herkes davetli
Akşam saat 21.00 de başlıcak.................................... artık ordan sabah çorbacıya falan gideriz sanırım
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 16:19
Of ya istanbul mt durmuyor yerinde tamamda bu Adana yı ne yapsak herzaman birbirinden güzel aktiviteler var keşke ayfonlu arkadaşımız gibi bi anda gelip katılabilsek Adana ya bol keyifli geceler ve günler diliyorum bizim içinde eğlenin.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
23 Haziran 2006, 16:31
adanaya iyi eglenceler elbet yakında adanaya gelicem ve fasıla katılacagım
-
23 Haziran 2006, 20:36
jasmine adlı üyeden alıntı
Of ya istanbul mt durmuyor yerinde tamamda bu Adana yı ne yapsak herzaman birbirinden güzel aktiviteler var keşke ayfonlu arkadaşımız gibi bi anda gelip katılabilsek
Adana ya bol keyifli geceler ve günler diliyorum bizim içinde eğlenin.
walla teklif var ısrar yok.haftaya sıra gecesi yapıcaz sonra country ,ijazz vs vs ekşınlar devam edecek...
Bizi izlemeye devam edin
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler