Adana Ç.M.S.K motor aksesuar reyonu açılıyor
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 15:12
Selam dostlar
Adana da hepimizin ihtiyacı olan Aksesuar ve tüm motosiklet malzemelerine yakında kavuşuyoruz.
İçimizden bir arkadaşımız bunun için kolları sıvadı ve kulüp binamızın bitişiğindeki yeri tuttuk.
Şuan dekorasyonunu yapıyoruz dört bir elden.Aslında tüm malzemeler geldi ve depoda bekliyor.inşallah çok daha güzel olacak kulüp ve bu aksesuaralar.
Bir hafta sonra muhteşem bir açılışla hizmete sokucaz
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 16:01
İnşallah abi. Adana için çok güzel bir hizmet bence.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
23 Haziran 2006, 16:26
Tebrik ederim çok güzel bir düşünce dahada güzeli hayat bulması.
Yusuf beyin nezninde tüm adanalı motorcuları kutlarım.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
24 Haziran 2006, 08:51
tebrikler emeği geçenlerin ellerine sağlık. mersine ucuzluk yapıyorsanız herkez ordan alıcak
-
24 Haziran 2006, 09:54
aksesuar
tam olarak nereye acılıyor,ben normalde istanbuldayım,ama ailem adana da yılda 1 ay oradayım,bu sene motorla gidecem bi ugrarım,hayırlı olsun
-
24 Haziran 2006, 10:48
hayırlı olsn.. açılışa davetliyis heralde..
-
24 Haziran 2006, 11:04
Evet arkadaşlar açılış olacaktır muhtemenelen ve davetlisiniz. Sanırım Yusuf abi size zamanı hakkında duyuru yapacaktır.
@orhanay
Aksesuar reyonu hemen kulübün yanında. Kulüpte süleyman demirelde. Kime sorsan söyler motorcular nerde diye
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
24 Haziran 2006, 11:17
niye abi okadar çokmu seviyor adana sizi
-
24 Haziran 2006, 11:21
çalışmalarınız hayırlı olsun başarılar tüm adanalı motor camiasına böyle bir yeri kazandıkları icin şanslılar hayırlı alış verişler İ:S:T AYGÜN MOTOR_ LEVENT AYGÜN
Adanali Motorsİklet Dostlarina Hayirli Olsun Dİleklerİmlee AÇiliŞinizi Kutlar Hayirli İŞler Dİlerİmm
-
24 Haziran 2006, 19:16
Bu topic e yazan herkese teşekkürler.
Açılış tarihini belirleyelim burdan herkese duyuru yapıcaz ve herkes davetli adana,Mersin vs vs tüm tr davetli.
Süleyman Demirel bulvarındaki kulüp binamızın bitişiği zaten.Belki ilerde birleştirebilirizde.Amacımız tüm motor severlere yardımcı olabilmek.Akasesur için seçme şansları olacak hiç birimiz bir eldiven veya kask için kalkıpta istanbullara gitme şansımız yok.Bizde bu sorunlara çözüm olabilecegini düşündüğümüz için böyle bir girişimde bulunduk inşallah herkes için hayırlı olur.
şimdilik bukadar hoşçakalın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
24 Haziran 2006, 19:49
Reyonunuz hayirli olsun insallah basarili olursunuz. Acilista artik güzel bir eglence düzenler ve bol bol resim cekersiniz. Adanada ve eglencede olamayanlarda resimlere bakarak avunur artik
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
22 Temmuz 2006, 12:37
herkese hayırlı olsun tebrıkler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
22 Temmuz 2006, 13:00
-
23 Temmuz 2006, 01:50
benyusuf abi demeyeceğim.çünkü benden beş yaş küçük.ben 28 ine yeni girdim tüm motorculara hayırlı olsun.inşallah her anlamda güzel şeyler olur.davet edilirsem icabet ederim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler