25.06.2006 Adana Ç.M.S.K Santauras a gidiyorr...
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 14:47
Selam dostlar
Daha önce gitmiştik bu geziye katılan arkadaşlarım bilir .çok güzel bir yer
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13878
Sanırım bu link e baktıktan sonra dahada açıklama yapmamı beklemiyosunuzdur.
Toplanma saati 09.00 Ç.M.S.K
Hareket 10.00
hoşçakalın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 15:30
selam kılıç abi mersin grubu olarak bu hafta gezi planımızı daha belirlemedik ama gecn hafta gittiğimiz yeri tavsiye edeim mersin ile erdemli arasında elvanlı köyü. Balık lokantalarıyla meşhur. yemekten memenun kalacagınızdan eminim. 8 er 10 ar kişilk köşkler kurulmuş ve bu kosklerde yer sofraları kuruluyor, köşklerin altından torosları n buz gibi cuyu akıyor. otobandan kaptırdınız mı çeşmeli çıkışından cıkıyosunuz ondan sonra 5-6 km uzaklıkta. kime sorsan gosterir. gecen hafta biz gittik. daha acık adres istersen telefonla goruselim. seviler farınız &yolunuz açık olsun
-
23 Haziran 2006, 15:54
davulcu adlı üyeden alıntı
selam kılıç abi mersin grubu olarak bu hafta gezi planımızı daha belirlemedik ama gecn hafta gittiğimiz yeri tavsiye edeim mersin ile erdemli arasında elvanlı köyü. Balık lokantalarıyla meşhur. yemekten memenun kalacagınızdan eminim. 8 er 10 ar kişilk köşkler kurulmuş ve bu kosklerde yer sofraları kuruluyor, köşklerin altından torosları n buz gibi cuyu akıyor. otobandan kaptırdınız mı çeşmeli çıkışından cıkıyosunuz ondan sonra 5-6 km uzaklıkta. kime sorsan gosterir. gecen hafta biz gittik. daha acık adres istersen telefonla goruselim. seviler farınız &yolunuz açık olsun
Anatalyadan arkadaşlarımız var motorcu onlarıda getiricez.dediğin yer olabilirpazar eger sizin proğram yoksa bulşuruz otobanda basar gideriz biyere
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
24 Haziran 2006, 08:54
bu akşam konuşulacak gezi planı. ama ben gelemicem.gözüm bulanık görüyor hala. akşama haberleşiriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler