Jasmine ben forumun pek sıkı bir takipçisi değilim, açıkçası çok boş vaktim olmuyor o yüzden okumamıştım senin yazılarını )
Jasmine ben forumun pek sıkı bir takipçisi değilim, açıkçası çok boş vaktim olmuyor o yüzden okumamıştım senin yazılarını )
Arkadaşlar bu mekana çok yakın ve bize uygun olabileceğini düşündüğüm 2-3 mekan var. 1.si özgürlük parkı içerisindeki park kafe. yaz kış açık güzel ve ferah bir yer. 2. belki biraz ufak ama seranın sokağının başında Kameriye, 3. sü ise zaten diğer cadde motorcularının da konak noktası olan Alcheria. Selamiçeşme Shell'in karşısında yerlerde minder felan var bir arada olup oturup kaynaşmak için güzel bir yer. Bu mekanlar oldukça rağbet gören yerler olmasına rağmen, fiyatları eminim cafe sera kadar değildir. Bence bu alternatifleri bir ara düşünelim Cafe Sera hakketen kendini birşey sanmaya başlamış. Eskiden sinek avlardı orası.
Hayatonda
erdogan abı alcheria kapandı:(kamerıye yetmez sıgmayız..park olabılır belkı))
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bence de fiyat konusu önemli çünkü düşünsenize yılda 52 defa gidilecek ve kimbilir kaç kişi olacak...
Göz göre göre kazık yemiyelim arkadaşlar.. bende buluşmalara gelicem ama abartılı bi şekilde yani bi kolaya bana 4 ytl ödeten zihniyeti görürsem hiç kimse kusura bakmasın azıma geleni söölerim orda..
parasında falan değilim yanlış anlaşılmasın sadece salak yerine koyulmayalım ve bence bir daha oraya gitmeyelim.. anadolu yakasında çok daha güzel yerler war...
Deniz kenarı var, parkı var bahçesi var...
Sesiz kalmayalım arkadaşlar..
ben çok sinirlendim o mekan sahiplerine!!
Çok ayıp çok.. Ticaret ahlakı kalmamış. Gitsem aynı şeyleri yüzüne de söylerim o şahsın!!
Saygılar dostlar...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Acaba park cafe ile konuşsak mı bence özel uygulama yapabilirler.. motorları da ana girişe koyarız görüntü olur heh heh.. Cafe olmasa bile parkın kendisi yeter bee
http://www.ozgurlukparki.com/ozgurlukparki.asp
Hayatonda
arkadaslar topicimiz acilmistir buyrun lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Hoşuna gitmeyen birşeyi dile getirirken kullandığın kelimelere özen göstermeni tavsiye ederim sanaChAgLaR adlı üyeden alıntı
dünyanın her yerinde bu tip mekanlar kendi yerine ve hizmetine göre fiat belirler. beğenen hizmetten faydalanır bedelini öder beğenmeyen gitmez. Pahalı bulabilirsin. bu fiatların öyle bir mekan için fazla olduğunu düşünebilirsin ve bunu kendi düşüncen olarak dile getirebilirsin.
mekan sahibi kimseyi oraya zorla getirmedi biz seçtik ve gittik. rakamlar hoşuna gitmiyorsa kalmassın orada ve bir daha gitmessin. öle ağzıma geleni söyleme hakkına sahip değilsin. mekan sahibinin ticari ahlakını ölçmek de sana kalmadı. gitsem yüzüne karşıda ağzıma geleni söylerim diye buradan atıp tutmakla olmuyor. madem öyle git oraya sahibi oğuz, bul yüzüne aynen burdaki üslubunla ağzına geleni söyle!!!
Ben söyleyeceğimi söyledim zaten. Kimseden de çekinmem. Ortada bi haksızlık varsa mutlaka dile getiririm bu benim yorumumdur isteyen beğenir isteyen beğenmez her türlü eleştirir.
Büyüklerime hiçbir zaman saygısızlık yapmadım bugüne kadar. Büyüm olduğunuzu sanıyorum saygı duyuyorum.
Ticari ahlak ölçmek tabiki bize kaldı bu arada, Çünkü müşteri herzaman haklıdır ve bizde kaz değil müşteri oluyoruz sanırım bu konumda.
Sevgileri ve saygılarımı sunuyorum
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)