güzel akşamdı ama ben takım ruhu göremedim..hepbirlikte birşeyler yapabilirdik.....
mesela ebelemece, ağaç kapmaca , yağ satarım bal satarım gibi aktiviteler bizleri yakınlaştırabilirdi.....en azından yakar top oynasaydık yaa
güzel akşamdı ama ben takım ruhu göremedim..hepbirlikte birşeyler yapabilirdik.....
mesela ebelemece, ağaç kapmaca , yağ satarım bal satarım gibi aktiviteler bizleri yakınlaştırabilirdi.....en azından yakar top oynasaydık yaa
[B]Md[/B]
topicle alakası yok ama dayanamıycam çok doluyum...
fiyatlar gerçekten de saçma...
4 ytl bir kutu kola...normalde 1 ytl'ye aldığımız kola hem de...
7 ytl bir cheeseburger...sanki bağdat caddesinde cafe caddede oturuyoruz
kesinlikle indirim alınmalı.
ayrıca garsonların terbiyesizliği de cabası...biz konuşurken laf dinliyolar dik dik bakarak sonra utanmadan laf atıyolar.sürekli kulakları dilleri bizim masada...ben ömrümde hiç böyle terbiyesiz insan görmedim .şahidim de bol.benim hüsnükuruntum değil.garsonlar huzursuz ediyor hepimizi...yetkili kişiyle bu konu da konuşulmalı!ayrıca her gittiğimizde birşeyler yok!dün akşam nescafe için yok dendi..geçen gittiğimizde 3 kişi için zor çıktı sıcak çikolata(isabet oldu gerçi)
koskoca mekanda ne zaman istediğimiz bir şeyi layığıyla önümüze sunacaklar???
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
O zaman keşke garsonlarıda katıp ebelemece oynasaydık yaaa...
ii ki söledin bak..adamlara ayıp olcaktı ..onları katmayınca...kesin bozulurlardı....
[B]Md[/B]
ehhehehmertdg adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
katılımın daha kalabalık olmasını beklıyodum acıkcası bende sasırdım resımlerı gorunce
( yer problemmı oluyor bıze acaba )
fıyatlar gercektende yuksektı ıkı kolaya 8 mılyon verınce sasırdık ama tabıkı sesımızı cıkarmadık..mekan gercekten gusel ve genıs ama bu sıkayetler hakkında bılgılendırılmelıler..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ben diom abi kimse gelmez aktiviye lazım aktivite....sakalımız yok dinletemiyorum....kukalı saklambaç yap..bak kaç kişi gelcek...kuka olarakta paşamı koy...ohoooo dolar taşar ....
[B]Md[/B]
ağzına sağlık pembiş.fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
foruma yazmıyorlar ama aslında çok arkadaş rahatsız bu konuda.
özelden konuştuğum birçok arkadaş aynı tepkiyi gösterdi.
sanıyorum para konusu olduğundan, yanlış anlaşılmamak için sessiz kalıyorlar.
abi toplantıda 3'er 5'er kişilik gruplar halinde muhabbet olduğundan bu konu konuşulsa da o 3-5 kişide kalıyo.necdet adlı üyeden alıntı
bence yeri gelmişken burada da tartışılmalı.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Garsonların davranışlarından rahatsız olanlar da yazsın lütfen!
Yoksa yakında tepemize çıkacaklar!Ben erkek olsam o kadar terbiyesiz ve laubalice davranamaazlardı bana...bunun da farkındayım!
ayrıca 4 ytl'ye kola veriyolar bir bardak bile vermeden!
Bazı yerler vardır insanları göz, kulak yada ne bileyim göbeklerine göre ayırır ve kendince içgüdüsel olarak kazandıkları yetilerine güvenerek hizmet aktivitesini sunarlar.Bu gibi mekanlara halk arasında doymuş mekanlar da denebilir.Aslında doyumları az para kazanayım şeklinde değilde bahsettiğim şekilsel müşteri taleplenmesindendir diye düşünüyorum.Eğer esnaf müşterisini kafasında biçimlendirme hakkını kendinde görüyorsa müşterinin de esnafını biçimlendirmesi en doğal hakkıdır.Biz şöyle bir yaklaşım istiyoruz dediğimizde ya bu sağlanır ya da sağlanan bambaşka bir yer bulunur.Tamam yeşillikler içinde olmaz belki burası ama bizim diyeceğimiz bir yerdir...Uzun uzun yazaraktan edebiyatı mahvetmeye gerek yok Kısaca toplandığımız yer motor ruhunu özümseyecek bir yer olmalı diye düşünüyorum....Belkide bu gidilen yer toplu motor sürmek için uygun değil Ama şunu da söylemek istiyorum ki bazı olumsuzlukları örten tek bişey vardı ki o da sımsıcacık bir ruhun ortalık yerde hissedilir şekilde dolaşıyor olmasıydı.Sizi tanımak güzeldi .Teşekkürler iyiki o sıcak ruha sahipsiniz
desenize motosiklet satıcılarından sonra cafeler içinde iyi hizmet veren avına çıkılması gerekecek, memleketin ciddi anlamda hizmet sektörü problemi var, bu piyasa hakim olan kişiler kesinlike bu işten anlamıyorlar, halbuki o gece orada çok güzel ve uygun bir hizmet verilse kesinlikle müşteri sayısı artacak, demek ki ihtiyaçları yok
bu arada her ne kadar gelemediysemde benim şahsi fikrim, fiyatlar gerçekten yüksek..........
seninlede tanışmakta güzeldi biraz geç kaldım dün ama inşallah kerpedethewall adlı üyeden alıntı
uzun uzun sohbet ederiz saygılarımı sunarım
Selamlar
Madem konu biraz tartısıldı ben de bır ıkı laf edeyım.. Ben fıyatlardan rahatsız oldum. Bunu soyleyecek medenı cesaretım ve kültürüm de var hamdolsun.. Ama anlıyorum kı bayan arkadaslar bazı dıger seylerden de rahatsız olmuş . Aslında bu daha buyuk problem keske orda haberımız olsaydı da mudahele etseydık..
Bakın arkadaslar daha oncede bulusma yerı onerılerı oldu... Ben bu yerlerın herbırıne gıttım. 0216 dendı kı bence uzak bır yerdı atladım gıttım hıc usenmedım. Oturduk baktık katılım olmadı.. Sonra gecen hafta Bostancıda toplandık. Ordada en son kalkarken hesap eksı cıktı. Burcu ıle ordakı bırkac kısı hep beraber eksı bakıyeyı kapattık..utanıyorum ben bu olaylardan ..orda bız olmasak burcu mecbur kalacaktı hesabı kapatmaya. kız buna mecbur degıl netıcede degıl mı? yakısmıyor yanı..
Sonra dunku mekan.. her mekanı bulana karsı organızasyonu yapanlara karsı sonsuz saygım var.. yanı daha ıyısını yapamıyorsak bence bunu takdır etmelıyız. Ama elestırı hakkımızı kullanalım..
Bu konularla ılgılı olarak sunu soylemek ıstıyorum.:
1-Toplantıya gelen arkadasların hepsı cok zengınse bence bunu hıc mevzu yapmayalım . Ben derım kı gıdelım Çıragan da bır cay ıcelım otopark parasını verelım 15 ytl ye cıkalım. Hıc olmazsa Çıragan da içtik deriz.. Ama hem kalite olmayınca hem de böyle saçma fiyatlar olunca ınsanın canı sıkılır ıster ıstemez. Kola nın 4 ytl oldugu yerde çiişkeyk de 7 ytl ye ucuz bu dengesızlık sorgulanmalıydı. Insanlar motorlarına kasko yaptırmıyorlar. dandık kasklarla yola cıkıyolar para yuzunden . Kımsenın kımseye delikanlılık taslamasına gerek yok. Verılen para hızmetın karsılıgı olsa herkes ne olsa ses cıkarmaz helal olsun der degıl mı?
2-Bulusma yerının ılla cok cigs bır yer olması gerekmıyor.Ayrıca hep cadde ve sahıl tarafında dolanıyoruz. Tamam cogunluk orda ama tee cekmekoyden gelen arkadaslarımız var . Neden kopruye yakın bır yerler tesbıt etmıyoruz.?Mesela Uskudar da? Neden olmasın..? Gıdın bakın salacakta bır suru yer var.. ben aksamları gıdıyorum kız kulesıne karsı cayımı ıcıyorum. Hem halkı goruyorum hem denızı hem de hava alıyorum.. Boyle bır yer olsa karsıdan bıle gelen olur dıye dusunuyorum. Derdımız hava atmaksa zaten ne ısımız var oturmakla. toplanıp drag yapalım daha ıyı degıl mı?
3- Sehır ıcındekı organızasyonları bıraz tarıhı yerlere kaydırsak daha hos olmaz mı? Yanı gezelım gorelım mı yoksa eglenelım mı? bence gezıp gormek daha onemlı.Zaten ınsan o zaman eglenır de.. Anadolu yakası dıyoruz mesela degıl mı? Neden çamlıca kosklerıne cıkmıyoruz. hıc olmazsa adam gıbı bır manzara gorurur. Otoparka para vermıyoruz dıyoruz ama bıze otoparkın ıkı katını gecırıyor adamlar..
4-Bunları lutfen kısısel algılamayın.. benı bilen dostlar biliyor. ben nerde olsa eglenırım . cogu kısı benım gıbı dusunuyor dusuncesı ıle bunları kaleme aldım. Eger zaten boyle degılse sorun yok demektır. Gulup gecersınız
Konuyu uzatmak mantıklı degıl aslında ama ben bu organızasyonlarda genel bır tatmınsızlık gordugum ıcın bunları yazdım. Yoksa ne dun aksam ne de oncekı organızasyonları yapanlara en ufak bır sozum yok. Arkadaslar davet ettı bızde ıcabet ettık. Yıne olsa yıne gıderız ama bu konuları ıyı bır ırdeleyelım istedim..
Kalın saglıcakla...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
arkadaşlar trader arkadaşımız çarşamba günü galata köprüsünün altında buluştuğumuz Der Saadet'e geldi.
fakat geç geldi.
1- otopark motorlara da arabalarada ücretsiz.
2- içecek ve yiyecekler liste fiyatı üzerinden %15 indirimli vede nezaman giderseniz. sadece mt tişörtü veya yaka kartınızı göstermeniz gerekiyor.
3- ha bu arada Çarşamba geceleride ccbbdd (Barış) arkadaşımız çıkıyor Vahit abi ile birlikte şarkılar söylüyorlar. güzelcene eğleniyoruz.
4- bu arada gelmek isteyenler için de kolay kadıköy-karaköy vapurları önüne geliyor. heryere ulaşımıda mevcut fiyatlar konusunda da incelemenizi öneririm.
saygılar,
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
söylediklerine katılmamak mümkün değil ki!.. katılımcılar ne kadar zengin olurlarsa olsunlar bu yapılanlar (mekan sahiplerinin yaptıkları tabii ki) ayıptan öte değil. dün akiam geç katılmak (aslında şöylece bir uğramak) zorunda kaldım ama bu anlatılanlar benim başıma gelseydi, kıyameti koparırdım ki kimse de susturamazdı tahminim. bazı arkadaşlar benim düşündüklerimi pat diye söylüyor olmama yüzsüzlük diyebilirler veya farklı bir ad ile de çağırabilirler ama kimse kusuruma bakmasın rahatsız olunca eyleme geçmek gerek.TRADER adlı üyeden alıntı
ne yapayım ruhum böyle.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ataper Toplantılar hakkında içimizde kalanlar diye bir topic açmış...
Şikayetlerimizi buraya yazıcaz artık...
Eline sağlık ataper!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16586
ben cafedende kratodan da rahtsz oldum ne o oyle gec gelmeler falan.
ben uzaktayım zaten . geziler güzel olur motorcular kaynaşır. bodrumada bekleriz.Durak villa pansiyon. Bodrum
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16562
yukarıdaki link dün gece burcunun açtığı bu topiği farketmeden açtığım topiktir. bir göz atmanızı rica edicem.
bunlar da uzman_1907'nin çektiği fotolar
uzman'la beraber havalimanından gelirken, arabalı vapurda.. bu regaller hakikaten çok rahatmış
bunlar da buluşma gecesinden:
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Arkadaşlar sizinle geçirdiğim güzel bir akşam için hepinize teşekkürler...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)