Haydi Muhabbete.. 2 Haziran Perşembe - Caddebostan Beltur Buluşması
Reklamlar
-
03 Haziran 2016, 15:07
foto atınsanıza lan terbiyesizler :D
Reklamlar
-
03 Haziran 2016, 15:08
Moderatör
Sokollu adlı üyeden alıntı
Biz bir abi ile geç katıldık, gelince de karnımızı mı doyuralım, gezelim mi tereddütüne düştük
Gelen arkadaşlarla tek tek tanışamadım ama bir dahaki sefere umarım.
Dönüşte çevreyoluna kadar bana eşlik eden İntegra'lı abimize (kendisi forumun moderatörü sanırım, tanışmışlığımız yok aslında) çok teşekkürler
Hueyyyt biz ona mahallede Integra Alper diyoruz
yunusus adlı üyeden alıntı
foto atınsanıza lan terbiyesizler :D
Al ben cektim, ben yokum ama :D
-
03 Haziran 2016, 15:26
Biz bir abi ile geç katıldık, gelince de karnımızı mı doyuralım, gezelim mi tereddütüne düştük
Gelen arkadaşlarla tek tek tanışamadım ama bir dahaki sefere umarım.
Dönüşte çevreyoluna kadar bana eşlik eden İntegra'lı abimize (kendisi forumun moderatörü sanırım, tanışmışlığımız yok aslında) çok teşekkürler
Jimi sen erken çıktın sanırım, sadece tricolor bir Cbr kalmıştı ben vardığımda.
başgan ben bacağımı sakatladığım için pek kendime güvenemedim motorsuz geldim. bi dakka kırmızı cbr senin miydi biraz uzakta duruyordu
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
03 Haziran 2016, 17:49
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
saat 7 civarında olurum diye tahmin ediyorum. bu arada rıhtımda insem o tarafa doğru giden araç bulunur di mi?
malum sakatladık kendimizi...
sen geldin mi jimi? gordum mu ben seni?
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
03 Haziran 2016, 23:41
Ben gelemedim kusura bakmayın. Geç çıkabildim olduğum yerden , Leventi aradığımda çıkmışlardı...
-
04 Haziran 2016, 02:10
başgan ben bacağımı sakatladığım için pek kendime güvenemedim motorsuz geldim. bi dakka kırmızı cbr senin miydi biraz uzakta duruyordu
Kırmızı cbr benimdi evet, o gün etkinlik bile olduğunu bilmiyordum. Yolda karşılaştığım bir abi söyledi ben de ona takıldım
Başka zamana inşallah
Bu arada özel mesaj kutum dolu, en son grenaj ve sakaldaki çizikler ile ilgili soruna cevap yazmıştım umarım gelmiştir.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
04 Haziran 2016, 04:00
Kırmızı cbr benimdi evet, o gün etkinlik bile olduğunu bilmiyordum. Yolda karşılaştığım bir abi söyledi ben de ona takıldım
Başka zamana inşallah
Bu arada özel mesaj kutum dolu, en son grenaj ve sakaldaki çizikler ile ilgili soruna cevap yazmıştım umarım gelmiştir.
yok gelmedi. yaw taş izi var malum sıcak asfalt diye bişey yok bizim oralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
awesomee adlı üyeden alıntı
sen geldin mi jimi? gordum mu ben seni?
görmüş olmanız lazım kıvırcık saçlı, yarım çerçeve gözlüklü, mavi desenli gömlek vardı üzerimde. alper abi ile beraber gelmiştim hatta; da ben de sizi hatırlamıyorum. "isimleri söylemek yerine nickleri söyleyelim akşam gene kimse birbirini tanımayacak" diye bunun için söylemiştim bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
aham da ben buyum
-
04 Haziran 2016, 11:07
yok gelmedi. yaw taş izi var malum sıcak asfalt diye bişey yok bizim oralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
görmüş olmanız lazım kıvırcık saçlı, yarım çerçeve gözlüklü, mavi desenli gömlek vardı üzerimde. alper abi ile beraber gelmiştim hatta; da ben de sizi hatırlamıyorum. "isimleri söylemek yerine nickleri söyleyelim akşam gene kimse birbirini tanımayacak" diye bunun için söylemiştim bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
aham da ben buyum
http://i.hizliresim.com/DJ6RYZ.jpg
Tamam fotoyu gorunce tam oldu bende o fotoda en soldaki kisiyim pembe thisrt vardi bende
Konusamadikkk bi dahaki sefere artik evey herkees nickinide solesin abi burfa devamli muhabbet edios orda tanimooss
-
04 Haziran 2016, 11:43
Tamam fotoyu gorunce tam oldu
bende o fotoda en soldaki kisiyim pembe thisrt vardi bende
Konusamadikkk bi dahaki sefere artik evey herkees nickinide solesin abi burfa devamli muhabbet edios orda tanimooss
Kendini işfa etmesene terbiyesiz. Bizde kim bu çirkin, çirkinler motora binmese olmazmı şeklinde yorumlar yapacaktık :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
04 Haziran 2016, 13:49
Süper Moderatör
Bir hatırlatma yapayım, isteyen üyelerin nicklerini kendi isimleri ile değiştirebilirim. Nick değişimi yasak forum kuralalrı gereği, fakat sadece gerçek isim ile değişim yapıyoruz.
Yani nicki "jimi_hendrix" olan gelip de "abi nickimi jacki_hendrix yapar mısın?" demesin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
04 Haziran 2016, 13:54
yunusus adlı üyeden alıntı
Kendini işfa etmesene terbiyesiz. Bizde kim bu çirkin, çirkinler motora binmese olmazmı şeklinde yorumlar yapacaktık
:D
Bizim de canimiz var cirkinlerde motor kullansin :(
-
04 Haziran 2016, 14:00
Bizim de canimiz var
cirkinlerde motor kullansin :(
e hadi sen yabancı değilsin, sen kullan bari şu kenarlarda falan. :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
04 Haziran 2016, 18:05
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bir hatırlatma yapayım, isteyen üyelerin nicklerini kendi isimleri ile değiştirebilirim. Nick değişimi yasak forum kuralalrı gereği, fakat sadece gerçek isim ile değişim yapıyoruz.
Yani nicki "jimi_hendrix" olan gelip de "abi nickimi jacki_hendrix yapar mısın?" demesin
yok abi ölene kadar nickim bu benim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)