[MT İstanbul] ***RESİMLER*** 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2
-
22 Haziran 2006, 01:10
Reklamlar
-
22 Haziran 2006, 01:36
Abi helal olsun bu ne hız
-
22 Haziran 2006, 01:41
-
22 Haziran 2006, 02:01
aranızda olamayanlara hiç acımadan hemen koymuşsunuz fotoğrafları
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
22 Haziran 2006, 02:01
Khutuck adlı üyeden alıntı
Abi helal olsun bu ne hız
ohoo siz buna hız mı diyorsunuz.
ben dönüşte kadıköyde durup bir sosisli bile götürdüm yıldırım büfeden...
ama şunu söylemeden de edemiicem.ben ilkokuldan beri yıldırımdan bişeyler yerim,hani kadıköy sirkeci vapur iskelesinin karşısındaki en eski büfe.tamam çok temiz bir yer olmadığını biliyorum, yiyenleriniz varsa bilir.ama yıldırım büfe en eskilerinden biridir ve orda bişeyler yemek keyiflidir.
ancak bugunden sonra pek bişey yiyeceğimi sanmıyorum orda.neden derseniz ben sosislimi götürürken elemanlarda tostları hazırlıyorlardı.biri ekmek kesiyor, diğeri içine kaşar koyuyordu.ekmek kesen kestiği somunu öbür elemanın önüne koydu.o sırada somun dengesini kaybedip yere düştü.bizim eleman aldı onu, bakıyorum bende o arada napacak diye, kenara koydu.başka bir sonun aldı kesti.sonra hooop aldı bizim yere düşen somunu verdi ve devam etti.aradan 1 2 dakka zaman geçti ya, bir de bunu yapan hani genç,seyrek kumral saçlı oranın en eski elemanlarından biri var işte o.yani bu kadar da olmaz dedim.bir burası kalmıştı eskilerden iyi olan büfe diyordum, hiç yakıştıramadım yıldırım büfeye doğrusu.
neyse çok sevmeme rağmen artık yıldırım büfeden bir şey yiyeceğimi sanmıyorum.
dönüşte başımdan geçen ve bilmenizi istediğim bu küçük anımı da anlatmış oldum böylece...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
22 Haziran 2006, 02:03
walla süper yaaa adamlar daha eğleniyodur muhtemelen bizde erken kaçtık ama luxor süpersin gerçekten yaa... ellerine sağlık
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
-
22 Haziran 2006, 09:23
cok guzel bır aksamdı
katılamayan arkadasların cok şey
kaçırdığını düşünüyorum
____it's my life_1982____
-
22 Haziran 2006, 09:35
süper eğlendik ben sansür koymakla uğraşamiyacağım için hiç götürmedim fotoğraf makinemi biz eğlendik eğlendik eğlendik nokta
gelen herkese teşekkürler
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
22 Haziran 2006, 09:36
-
22 Haziran 2006, 09:39
luxor abi naaptın yaa koymıcaktık foto falan, ama sansürler de iii olmus eline saalık! herkese gunaydın.........
-
22 Haziran 2006, 09:55
cok güzel bi aksamdi arkadaslar herkese tesekkür ediyorum gelmeyenler gercekten cok sey kacirdilar . . .
-
22 Haziran 2006, 09:55
e vedatçım beklemeyin çarşambayı gelemeyenler içinde haftasonu yapalım bişiler belki bana ağva yolları görünür ama siz genede yapın derim
güzel eğlenmişiniz bidahakinde çıkarırım acısını ben
-
22 Haziran 2006, 09:57
geceyi düzenleyen ,gelen , hoplayan zıplayan herkese çok teşekkürler
luxor ellerine sağlık güzel olmuş
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
-
22 Haziran 2006, 10:02
CHomCHok, ne o kız, kocana yok mu özel teşekkür gecenin ençok ter atan adamıyım beee
ha bu arada benim hafta sonu motosiklet maceramı kare kare
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16293
ahanda bu linkten görebilirsiniz
125 lik makine altımda mobilet tarzı durdu yaw
-
22 Haziran 2006, 10:14
camadan adlı üyeden alıntı
CHomCHok, ne o kız, kocana yok mu özel teşekkür gecenin ençok ter atan adamıyım beee
he yaaaa kilolar azaldı , en çok terleyen kocama teşekkür
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
-
22 Haziran 2006, 10:17
Peril adlı üyeden alıntı
e vedatçım beklemeyin çarşambayı gelemeyenler içinde haftasonu yapalım bişiler belki bana ağva yolları görünür ama siz genede yapın derim
güzel eğlenmişiniz bidahakinde çıkarırım acısını ben
barış kardeşimiz cuma ve cumartesi akşamıda aynı yerde çalıyor çiğdem
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
22 Haziran 2006, 10:26
Herkese Günaydınlar Arkadaşlar. Çok güzel bir geceydi Ne eğlendik beee.
Başta Muzo ve Soner Arkadaşım olmak üzere Barış ve Arkadaşına sonsuz teşekkürler bize böyle güzel bir gece yaşattıkları için kendilerini saygıyla selamlıyorum.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
22 Haziran 2006, 10:30
ozaman bu işi bi cuma yapalım yada ctsi daha iyi olur erken kalkıyoruz yaw işe gidecez diye
-
22 Haziran 2006, 10:30
herkese günaydın çok keyifli bir geceninin ardından mekandan en son çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum gece 2 buçuk gibi dostdark la mekanın ışıkları kapatıldıgı halde oturduk 3 gibi kapattık dükkanı dostdark nerelerdesin bu arada zaten burda olsaydın şaşardım nooolmuşuz yaw akşam öyle beynim patlıyo valla ben kıvrılıp bi yere yatıyorum hadi iyi geceler
muhabetini bizden esirgemeyen vedata aslıya dostdarka kelsinusa ashese kütüge albatrosa ferniye bizi unutup giden bakırköy gurubuna ulusal artçımıza ve daha ismini hatırlayamadıgım (nasıl hatırlıyım bu kafayla gene iyi bu kadarı aklımda kalmış) bütün arkadaşlara teşekkürler.
resimleri kimse sormasın makina evde kalmış akşama kadar sabredin
herkese iyi çalışmalar.................
-
22 Haziran 2006, 10:34
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler