davete icabet edilir ordayız inşaallah
arkadaşlar resimleri burada topladımmmm
http://fotoalbum.e-kolay.net/fotoalbum/gallery
KAMP ADAMLARI
along adlı üyeden alıntı
yaw insan 1 kare de şu kardeşinizin resmini çeker yaaa.
sanki hepiniz sözleşmiş gibi başka yerleri çekip durmuşsunuz.
ben bir daha sizin fotoğraflarınızı çekersem...
valla kerdeş ben çektim o kareyi.neden dersen, benim telefonda flaş yok biraz karanlık çekiyor.bende biraz ışık olsun diye salondaki en parlak noktayı flaş niyetine kullandım. ehe ehemuhendis1959 adlı üyeden alıntı
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Luxor adlı üyeden alıntı
Evet yaaaa, benim de 1 Tek Resmim yok valla, bende Bozuldum.....
yafu resim çekilmesi için durmadan göbekatmak gerek galibaLuxor adlı üyeden alıntı
birdahaki çarşamba söz beraber göbek atacağız bak o zaman nasıl popiler oluyoruz
bana şimdiden birsürü teklif geldi filim,tiyatro,opera gibim
sen bu akşam gel ben senin pastel boya resmini yapacağımMuzo adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
göbek beni bozar valla.ben göbekleri atmiim, atana mani olmiim.dostdark adlı üyeden alıntı
bu da demek oluyor ki biz gene tek bir karede bile gözükmiicez.
neyyyseeee...
bende uçak biletlerinizi ayarlarım.hem de en ucuzundan.yüksek yerlerde tanıdıklarım var da...ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
bu arada ashen sen napıcan bakiim yunan plajlarında.bu durumdan dishy nin haberi var mı, izin verecekmi ki o bakalım.ashes adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16543
şuraya bi bakınız lütfen
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Arkadaşlar dün emeği geçen herkesei çok ama çok teşekkür ediyorum. Ne kadarda o kadar resim arasında bir tane resmim olmasa bile tüm resim çeken arkadaşlarımada teşekkür ediyorum. Çok güzel bir geceydi devamını bekliyorum
dostum devamı bu çarşambasahinhakan04 adlı üyeden alıntı
biz her şarşamba aynı gurup toplanıyoruz
pazartesi topic açarım
KAMP ADAMLARI
Ben Bu Kadar Keyifli Olacagini Bilseydim Gunduz Icmeden Gelirdim
Bu Arada Destursuz Gitmek Zorunda Kaldigim Icin Hepinizden Ayri Ayri Sorry :(
Luxor adlı üyeden alıntı
Evet sonunda suçlu bulundu, ama senin suçun olmadığını anladım ,abi benim kafa çok parlıyor bidahaki sefere kafayı pudralıyacağım.
sansürlü resimler çikin olmuş ayrıca komik
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Evet yaa şimdi hatırladım yanımdaki arkadaşları deprem oluyor galiba diye uyarmıştım ama meğerse sen oynuyormuşun, şaka şaka tabii. Senin gibi renkli kişiliği olan inasanları tanımamak mümkünmü, neşeniz daimi olsun.camadan adlı üyeden alıntı
Sizleri tanıdığıma çok seviniyorum,uzun zamandır böyle bir sosyal ektiviteye katılmamıştım. Eşinizide saygılar.
bur-k@ adlı üyeden alıntı
http://fotoalbum.e-kolay.net/fotoalbum/gallery
KAMP ADAMLARI
dostrak eywallah nolcak bu madde 52 ben bir topik acmayı düşünüyorum anket yaparak dikkat et senide sansürlemesinler
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
evet dostum ama yapacak birşey yok sizin izmir toplantısınada baktım herkez harika ortam çok güzel izmirli dostlar tam bir KEYİF ADAMLARI ama topic e müdahile var bende özel bir albümle paylaşım yaparak kimseyi kırmadan bu sorunu çözmeyi düşünüyorumbur-k@ adlı üyeden alıntı
İZMİR MT ye sevgiler
[IMG][/IMG]
KAMP ADAMLARI
ne gibi çirkin, anlayamadım?bur-k@ adlı üyeden alıntı
anlatayım güzel abicim ortam güzel sizler güzel ama kocaman SANSÜR yazısı konulmasından dolayı çikin olmusLuxor adlı üyeden alıntı
yaa dostum komik değil tabiki ama 2006 yılındayız ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ nde yaşıyoruz haliyle şaşıranlar oluyorLuxor adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)