samalıktan bişii kadıramıyodu, bide ben sana yandım bişii diodu de mi ashes? ben de karıstırdım bak tuh yok mu bilennnnnnnnnnnn
samalıktan bişii kadıramıyodu, bide ben sana yandım bişii diodu de mi ashes? ben de karıstırdım bak tuh yok mu bilennnnnnnnnnnn
Su yolunu bulur!
Yaw anlayamadım ben bu sansür işlerini kafam basmıyo galiba? RTÜK denetimi altına mı girdi site nooldu, oldu olacak bizlerinde gözlerine siyah bant çekilseydi ikinci sayfa haberleri gibi
Walla yedik içtik eğlendik, erken kalkmak zorunda kaldım ama inşallah bi dahaki sefere. Yalnız canım çok bi roman oynamak istemişti de o da çalmadı walla billa istek yaparım bi dahakine barıştan repertuar genişlesin ona göre.
Herkese Sevgiler, İyi Seyirler...
evvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttt arkadaşlar
yine süperdikkkk
gelen katılan oynayan zıplayan şarkı söyleyen espiri yapan kahkaha atan herkese teşekürlerrrr
haftaya çarşamba köprüyü yıkmaya hazırlanın
KAMP ADAMLARI
Arkadaslar cok Hizlisiniz,
Köprü Yikilmadi ama Site Yikildi beeee......Gelen gelmeyen herkese sonsuz tesekkürler, yoklamayi yaptim Toplam 76 Kisi gelipde sayamadklarimizda oldu.....Mekan Sahibleri cikista Abi Baris Cuma günüde calacak demeye Basladi yine gelseniz olmazmi oldu yaaaaa.......
Herkese Sevgiler & Saygilar
Wayyy Babammmm Wayyy Wayyy
ferni adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ooo demek 76yı gördük, vay ki ne vaaaayyy...
zaten ikigünde topicin patlamasından belliydi yahu
ya kimse yanıtlamıcak mı samalıktan ne kaldıramıyodu bu kişi oğlu? kim kime niye yanıyoduuuu?
Su yolunu bulur!
abi sansür filan yok sadece 2006 yılı türkiyesinde yaşıyoruz o kadaraitho adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yok bence artık 2006yı gectik, marsa yerleşcez, şimdiden mars kurallarına adapte oluyoruz, avrupa birlliği uyum süreci gibi bişii bu
Su yolunu bulur!
soner nerdesin be abicim sabahtan beri yoktun ancamı ayıldın
arkadaşlar fotolar hazırlanıyor sizde hazırlanın
yav ben biliyorum o şarkıyı sorsanıza
samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtü
ashes ,ferni nasıl hatırlamazsınız yahu hiç söylemediysek 50 kere çalındı bu şarkı biz çok sevdik buşarkıyı haftayada söyleyelim bol bol
geliyo resimler az sonra bol bol bakın
along dostum ne diim, göbeemden catlıcaktım burda, bi turlu hatırlayamadım, oyle denedim boyle denedim cık çıkmıyodu....
Su yolunu bulur!
Kendilerine keyif adamları ismini veren,tek amaçları eylenmek ve hoşça vakit geçirmek olan dostluk,kardeşlik ve arkadaşlık dürtüleri ile hızlı bir şekilde büyümeye devam eden bir grup motorlu aranıyor!...
Grubun elebaşısı olan Dostdark kod adlı sonerin, bu güne kadar pek çok keyif adamıyla beraber sayısız organizasyonlar düzenlediği ve gerçekleştirdiği bu organizasyonlarla keyif adamları topluluğuna yeni müridler kazandırdığı tespit edilmiştir.Grup son olarak Galata köprüsünde (yıkım adı ile) yaptıkları eylemle kendini ön plana çıkarmıştır.
Grubu görenlerin veya duyanların insanlık namına yada ilandaki para uğruna aşağıdaki telefon numarasına bildirmesi önemli rica olunur.
0266 458 58 42
Not:Grup son derece tehlikeli olup,Tutku ve bağımlılık yaratır...
dostum istersen resimleri siteye koyma site de eğlenen motorcuları pek sevmezleralong adlı üyeden alıntı
sen gel bizim albüme koy ne şiş yansın nede kebap
http://fotoalbum.e-kolay.net/fotoalbum/user/login
KAMP ADAMLARI
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
ferni, akalteke, along, alper_tim, ataper, civciv, cuk_o, dostdark, judas25, mici_ceko_4, Muzo, nowa, SicK_BoY
arkadaslar fırıldak yok ama 3 bukalemun var!
yemek vakti bile gundemden dusmuyoruz yahu, yemiyo içmio millet bizi takip edio! saolasınız valla...
allah allah su yone saga dogru gidip köşeyi donduler ama tam da emin diilim yoksa sol muydu yok yok karsıya girmişlerdi! düşün düşün düşün....judas25 adlı üyeden alıntı
Su yolunu bulur!
aman ferniferni adlı üyeden alıntı
vedat ilanı görmesin hemen satar bizi
Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
dostdark, akalteke, along, alper_tim, ashes, ataper, camadan, cuk_o, dishy, ferni, frontier, judas25, ledo, luna_nero, Meliss, mici_ceko_4, Muzo, sahinhakan04, Shamyl, SicK_BoY, vedat kaya
KAMP ADAMLARI
Geç gelip erken gitmeme ve birçok arkadaşı göremememe rağmen ben de çok eğlendim, Barışcığım'ın elleri dert görmesin Bu Cumartesi'de gidelim derim ben..malum tadı damağımda kaldı, henüz doyamadım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
dosdark bu akşam buluşalımmı bak sana şeker vericem..
(aloo arkadaşlar bu akşam soneri teslim edicem size benden haber bekleyin..)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ya yok napiim o parayı, o paraya bi da bulamam boyle kardeşler!
vedatı uzak tutmaya calısıyorum ama su an benim kapsama alanımda diil, hayırlısı diyorum, satıldık satılcaz gibi bir his var içimde
ahanda gelmiş bile! tutamadım, kurtaramadım, cok utanıyorum..
hadi ben artık işimin başına geçiiim, siz daha şişirin topici ben toptan okırım soona
Su yolunu bulur!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)