Veysel Mevzu Ne Fransiz Kaldim Bİ Yere Mİ Gİdİyoruz
Veysel Mevzu Ne Fransiz Kaldim Bİ Yere Mİ Gİdİyoruz
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
iznike gidiyoz .. ama sadece senin benim bruce gibi cok gençler .. yolda başımıza bir şey gelir diye bizi yalnız bırakmıyolar
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Ne Zaman Gİdİyosunuz
brubaker adlı üyeden alıntı
Veysel,
Abi 35 yas üstü grubu mu olustursak ne, bunlar yakinda atarlarda aralarindan bizleri emi??
iki hafta sonra izine cıkıyorum ben heryere varım .. zaman ve tarih konuşmadık ama yazın tadını cıkarmak lazım motorla ..
banada öle geliyo baksana şimdiden yaşlı falan konuşup duruyolar.. ben korkuyorum bunlar bizi atlar gibi bi kaç sene sonra vururlardaMuzo adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
abi biz evli barklı adamız bu saatten sonra bizim kahrımızı kim ceker böyle giderse kıcımıza tekmeyi yicez ama bi şeyler ayarlarız
sen ukraynadan venezuelladan falan güzellikler getiri ver baride geceleri korkuyoz biliyormusun
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
merhaba güzel MT insanlarııııııı...camadan adlı üyeden alıntı
abi o güzelliklerden bende bende...
benim başım kelmi..
fırıldak olarak bu konuyla ilgilenmem lazımm..
yoksa başka bişi geciyorsa aklımdan fır fır olayım..
hele ben geceleri korkudan iki çenem bir birine vuruyo..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Agbi Hepinizi Cok Sevdim Yaaa
Tum Aktivitelerinize Katilmak Istiyorum Ama Yarin Gece Bodruma Gidyorum
Umarim Donuste Yeni Yeni Aktivitelerde Bulusmak Ve Hatirlanmak Dilegiyle
Bu Arada Dostdark Ve Muzo Ve Adini Hatirlayamadigim Arkadaslara Sickaligi Icin Tesekkuru Bir Borc Bilirim Diycem Cok Resmi Olcek
Saygilar Herkese Bigun Size Ayik Oldugumda Takilcam
Duzeltme ::::
^^sİckaligi^^ Degil ^^sicakkanligi^^ Olucakti
Alkol Ibresi 215 I Gosterince Bu Tur Dil Surcmeleri Yada Sircmalari Normal Karsilamak Gerek Kanaatindeyim
Çok şey kaçırdığım belli
Güzel bir gece olduğu belli
Kısmet bir daha ki sefere inşallah
düşünün iş adamları bir amaç için toplanmıs ve toplantıda adamlar bira içmiş ve gazetecinin biri de bu anı yakalamıs ve fotolamıs sonra demiş ki bu adamlar içki içip kötü örnek oluyor
örnek yanlışsa affola
burda amac toplantı ama toplantıda içilen şeyler ön plana cıkırılıyor
bilmem anlatabildim mi?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
oooo millet yatıyooo halaaa..
bu arada saat 8,30 üstelik cumartesi hee ..
insanlar bu saatte napacak ki yatacak tabiiii..
biz köle grubu olarak çalışalım..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yok yok bende uyandım iyi bir köle olarak işimin başındayım kendini yalnız hissetme kardeşim.vedat kaya adlı üyeden alıntı
köle gurubu diya bi topikmi açsak
Şu yaşlılık meselesinin ucu bana da dokundu, 40 yaşındaki adama yaşlı dersen, 47 yaşındayım ben ne oluyorum, yapmayın be kardeşim 40 yolun yarısı bizde daha ne işler var biliyormusunuztmrbaykal adlı üyeden alıntı
Paylaşımlar için teşekkürler.
4/4 lük eğlenmişsiniz.
İnşallah her gününüz böyle geçer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)