Abovv..
560 KM ve grupsuz tek başıma. Harita bile tek başına ürkütücü
Hatta son noktada bile duran bir gruba katılabileceğim.
Yok mu Antalya'dan ben gibi 2-3 kişi toparlanıp kampı basalım..??
Abovv..
560 KM ve grupsuz tek başıma. Harita bile tek başına ürkütücü
Hatta son noktada bile duran bir gruba katılabileceğim.
Yok mu Antalya'dan ben gibi 2-3 kişi toparlanıp kampı basalım..??
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Kampa da katılacak gibi gorunuyorum. Bizimkiler 3unde gidiyor, Kargoya esyalarim 3Haziranda verilse 4 u sabahı gelmis olursa alıp gelirim kampa
Güzargah bursa dan geçmiyor mu arkadaşlar geçiyorsa beni de listeye ekleyin bende geliyorum bursa dan.
Bakın farkında olmadan birilerini överken birilerini kırıyorsunuz!
Alper 10 senedir bu organizasyonu yapıyor ve artık bıkma noktasına geldiği için Levent'e iteledi
Kaldı ki ben kendi adıma yaptığım veya ön ayak olduğum gezileri saymıyorum bile. Son 3-4 ay içinde Yalova Erikli'ye çıktık, Kartepe Kuzu Yayla'ya çıktık, Abant'a gittik, Şile Saklıgöl yaptık. Aklıma gelenler bunlar, belki daha fazlası da vardır. Bunlar yapılırken nerelerdeydiniz efendim
Mesela Lucas her sene iftar organizasyonu yapıyor Yalova'da, katıldınız mı hiç? Çok zevkli oluyor.
Elbette ki Levent'den çok fazla gezi organizasyon düzenlemesini bekliyoruz yeni bir kan olarak
Fakat gezi, organizasyon vs düzenlemek yönetici tekelinde değil. İsteyen her üye böyle organizasyonlar hazırlayıp formata uygun olarak etkinlik duyuru forumunda başlık açabilir, içerik formata uygun ise ve başka bir etkinlik ile çakışmıyorsa biz de başlığa onay veririz.
Saygılar efendim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Bende varım, uzun bir aradan sonra
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
5- Ahmet Turan Peker (kamp)
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
Forumda 13 senedir bu tip işleri yapan insanlar var ve bu durum sadece dile kolay, bana olan yaklaşımın için teşekkür ederim, fakat inan bana bir süre sonra bende aynı yaklaşımı ve performansı gösteremiyor olacağım, şuan için Olcayın söylediği gibi taze kan modundayım. Bu hayatın bir kuralı, insan dönem dönem en sevdiği şeyleri yapmaktan bile geri kalıyor bu hayatta, o yüzden senden,benden,ondan,şundan da önce bu formu ayakta tutmaya çalışan arkadaşların hakkını yemek doğru olmaz, (Hakkını yedin demiyorum).
Ama bir gerçek var; forumda var olan moderatör sayısı ile, sitede gözüken moderatör sayısı arasında bir uçurum var. Zamanla düzeleceği inancındayım.
Gün ola harman ola.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10 - Ramazan Can
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yalovadan beraber çıkalım
Levent beni de ekler misin? 1 ben bir de motor. toplamda 1 kişi
Geçen seneki çok eğlenceli geçmişti. Derenin içinde gandalf gibi asalarla dolaşmıştık, sonra kayaların üzerinde oturup fal falan bakmıştım. O kız evlendi mi acaba?
Geliyorum. Hemde ayın 5'i. ooo maaş da yatıyor. kebap.
Update
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10-Ramazan Can
11-Safak3457
12..
13..
14..
Buraya en son keşfe giden oldu mu acaba en son katıldığımda asfaltta çökme bozulma yolda çakıl durumları vardı bir ara
Giriş yolu çakıldı 100m bile yok gerçi burası ama sorun değil bu kısım sadece meraktan soruyorum
beni unutmussunuz
Güncel Katılım Listesi
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10-Ramazan Can
12-Safak3457
13-Antilop_skul+1 +kamp + (( şişme yatak ))
Güncel Katılım Listesi
1- Levent Gocmen+1
2- Alper_Tim
3- I3luee
4- oluroyle
6- karalı
7- Barodi
8- Olcay AVŞAR +1 (kamp)
9- Tanju
10-Ramazan Can
12-Safak3457
13-Antilop_skul+1 +kamp + (( şişme yatak ))
14-Emreerol +1
geçen seferki gibi yağmur yağarsa gelicem :d
excitinG ben yalovadayim bursadan yola çık yalovada buluşup beraber izmitte gidip gruba katilalim olurmu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)