yazımıza başlamadan önce büyük üstat MUSTAFA abiye benim kahrımı cektiği için cok teşekkür ederim sen olmasaydın valla gelemezdim mustafa abi. saat 17:00 da mustafa abilerin mekana gittik. benm motoru onun garaja bıraktık. neyse hazırlanıp yola cıktık. yanlız ben buraları atladım resim cekmeyi unutmuşum heyecandan
şu gördüğünüz bisan senatör ve yanındaki mustafa abi
oda ne bir motor mustafa abinin arkadaşı geldi ruhsatını unutmus
neyse yola cıktık narlıdere'de yem aldım balık tutcam diye tabi marko abide aldı devam ettik yolumuza yolda cay bahcesinde durduk sohbete bir dalmışız hava kararmak üzere neyse devam ettik ilerde CANDARMALAR kimlik kontrolü yapıyorlar herkes verdi bende kimlik yok ruhsatın içinde kalmıs ruhsatı da yanıma almamıstım dedim MIÇTIK adamlar alacak bizi ER yanıma geldi kimlik dedi! ben cantama bakıyorum yokluyorum (hepsi numara ) tüh dedim evde kalmıs! neyse gitti komutanına söyledi bizi orda 25-35 dk beklettiler neyse birdaha olmasın diyip hayırlı yolculuk dilediler gülbahceye vardık sofra kuruldu
en kötü günümüz böyle olsun
bide böyle olsun
gece oldu efendim ben ,fevzi abi, çağatay abi balık tutmaya gittik gecenin 3 ünde arkamızdan da bekçi la adam almıs eline feneri bize tutup duruyor neyse iskelede takıldık yarım saat balık yok başka iskeleye gittik kayığa girdik bir tane yattık içine uykum bir gelmiş anlatamam neyse burda da balık yok kalktık geri geldik. cadırlarımıza girdik bize geceye zindan edip uykumuzu kacıran ÇAĞATAY abiye tşk ederiz uykumuzun içine ..... yaptı
fevzi abi ise çağatay abiyi susturmak için cadırda HALKAPINARDAN NAMELER adlı ninnisiyle çağatay abiyi uyuttu
ben şafak vakti kalktım baktım ahmet dısarda neyse ben balığa kactım ahmet gelmedi 2 tane yakaladım gülbahcede balık kalmamış be yaw
balık ile fotolarım egelimde bak bedri koy unutma haaa
sabah oldu kalktık marko abi bir olay yakalamıstı
MT İZMİR belgeseli
kahvaltı yapıldı ordan AYIBALIĞI TESİSLERİNE gidilmek üzere yola cıkıldı. virajlı karaburun yollarında mustafa abi suzuki gs 500 ile şov yaptı 80-90 km hızla virajlara yatarak girdi hem korku hemde zevk yaşadım manyak bişi yaww unutmdan biz geride kaldık benzin almak için kimseler farkına varmadı aynanıza arada bir bakın arkanızdaki ridersı kollayın
sonunda geldik ilk kare
bir doğa harikası
ordan kopan taş
burdan 3 resim yukarıdaki resimde karşı tarafa gectik burda çağatay emmi ile onur emmi bizi havlu yolu ile komando usulü yukarı cekti
işte erlerimiz
özel istek
milleti cekmekten kendimi unuttum
ve şov başlar yanlız burdan bende atladım bir gaz almısım ki karaburundan alsancak a yüzerek giderdim valla beni atlarken cekin demeyi unutmusun
tenten 35
bu ikinci atlayışın hazırlanısı
ve bir daha
çağatay emmi işi sağlama alıyor
bir güzellik daha
atladığımız yer manyak bir zevk atladım ordan biliyorum
mustafa abi yunanista na doğru demir almış
yeni üyemiz shanimoğlu serhat abi cadır için tşk ederiz motorun da cok güzel manyak kacıyor valla
işte gazman fevzi abi manyak biri ucarak denize giriyor artı ybr 125 ile virajlara yatıyor hemde nasıl bir görseniz abi aman dikkat manyak kullanıyon motoru zati
yolda wallece-magicoshorte-abi öteki abinin nickini unuttum özür karşılaşıyoruz cay içmek için duruyoruz ve bir ses kaza oldu bir baktık bir motorcu gezgin kaza yapmıs ciddi bişey yok allahtan hata anayola cıkan sahin marka araçta onu da aramıza aldık resim cekmedim adam kaza yapmıs resim cekmek ayıp olur diye düşündüm
mustafa abi kaskını cıkartırken
ve hareket ediş
şimdilik bu kadar yatmam lazım yarın iş var bu arada cevher döküm bakım onarımdayım mekanik bölümde çalışmaya başladım saat suanda 24:13 kalanı yarın eklerim şimdilik sabıredin ii geceler