20 Mart 2005 Pazar günü Anadolu yakası buluşması.
Toplanma yeri Caddebostan BurgerKing (sahildeki) saat: 14:00
Daha sonra Tuzlaya gideceğiz güzel bir sahil turu yapılacak.
Maksak muhabbet
Görüşmek Üzere
20 Mart 2005 Pazar günü Anadolu yakası buluşması.
Toplanma yeri Caddebostan BurgerKing (sahildeki) saat: 14:00
Daha sonra Tuzlaya gideceğiz güzel bir sahil turu yapılacak.
Maksak muhabbet
Görüşmek Üzere
Selam;
Moral bozmak istemem ama haftasonuna yağış bekleniyor.
www.meteor.gov.tr
Bu arada katılım ne kadar olacak?
Evet hava durumu kotu gozukuyor
hava durumuna gore cumartesi gunu son durumu buraya yazarız
hay anadolu yakanızı alında başınıza çalın emi. nokta Daha başka bişi demiyorum.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
olm leto sen ne hazımsız adamsın yaa..motorun yok diye dıslamayız senide kimseyide kikikikik
No FeaR NeveR
20 mart ta Faramarz ın gezi var
nan onur kikirdeme ben sana sorarım...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Türkiye genelinde 15 derecenin üzerinde seyreden sıcaklıklar, Pazar günü gelecek soğuk hava ile birlikte 10 derecenin altına inecek. Cumartesi akşamı hızlı soğuma ile birlikte başlayacak yağış, Pazar günü Bursa-Kocaeli çevresinde devam edecek.
havaya bağlı olarak ben d gelebilirim, hem kgs aldım onu da bi denim
imza, safrane
saat 12.. bulusma ile ilgili son durum nedir.. yanlis gormuyosam kar atiyodu demin...
keşke bende sizinle gelebilseydim ama bugün nedense çalişiyorum başka zaman bulşmak üzere kendinizi iyi bakın kazasız belasız günler dilerim
şimdi çıkim gelim mi saat 17.20 ve avrupa sabahki bulutlar hayal miydi dedirtecek kadar güneşli ama maalesef gelemicem motorun muayenesini yaptırmadan çıkmama kararı aldım :(
imza, safrane
naptınız çıkabildinizmi. içim gitti ama.alamadık bi motor hala. hava da soğuktu.analtsanıza neler yaptınız
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Buluşma güzel geçti hava gerçekten çok yoguktu ama soylendigi gibi kar yagmur falan yoktu. Kapalı mekanları dolastık bizde
evet hava yağmadı.. ben de niyetliydim gelmeye ama eşim rahatsızlandı.. artık bu haftasonu fuarda görüşürüz..
resim var mı skull..
Geçmiş olsun freedom34 başka sefere iyisallahben de niyetliydim gelmeye ama eşim rahatsızlandı..
Resim cekemedik malefes fotograf makinası yoktu :
Bizde 10 motor gittik. Bizim fotolar aşağıdaki linkte...
Umarım bu soğuklar biran bitsin ve yaz gelsin.
http://www.motorturk.net/motogezi/20.../20032005.html
Faramarz Azar
[url]http://www.motorturk.net[/url]
0216 476 1558 - 0542 314 9559
İst/TR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)