sen simdi orada bize mutluluğun resminide yaparmışsınALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
sen simdi orada bize mutluluğun resminide yaparmışsınALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
abi ya sende de on parmağında 5672 marefet var ya helall olsunALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
tam bir keyif adamısın
bu gece ordaaa gönlüm hovarda
KAMP ADAMLARI
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Abi Mekan Sahibi ile Konustum At yemine de % 50 indirim var zaten kapinin önüne Baglayip Saman ve Su Mevcut Alkol yok ama......
AT ARPA YERKEN SUYU CIKARSA NASIL DEĞERLENDİRECEĞİZ BU SİZE BİR SORU BİLİN SORUYU AKŞAM GALATAYA GELME KAZANINALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yönetim uyuma taraftara sahip çık
erhan,olcay,komtan,bbrr,mert,makine.shadowvt,kenan
ABİ BENİM AT ALKOLSÜZ YAPAMAZ O ZAMAN BEN BİZİM ÖKÜZ ARABASIYLA GELİM ONLAR İCKİ İCMEZLER VER OTU VER SUYU İSTEDİĞİN YERE GİDERLERMuzo adlı üyeden alıntı
Lalezar Mehmet efendi var bizim eskilerden.. Belki o da gelirim dedi.. Resmimi yayınla da geldiğimde karşılama töreni hazırlansın dedi..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arpa suyunu damıtırız.abi.ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ingiliz çayı olur.
çok çalışmam lazım çoook.:)
BU BENİM YILAR ÖNCE KAYBETİĞİM DEDEM GÖZLERİDE KÖRDÜ ACILMIŞ KESİN ZENGİN Bİ YERDE EVLATLIK ALMIŞLARDIR ONLARDA GÖZ AMELİYATI YAPTIRMIŞLAR GEL DEDEM SENDE GELcenkmenderes adlı üyeden alıntı
bu bahsettiğin "Levent" bensem eğer, çok beklersinashes adlı üyeden alıntı
Ben en son düğünümde dansettim
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
cok iyi yawww.....
Hepinize iyi Aksamlar ben gidensiiiiiii........!!!!
herhalde sensin yılların rock&roll cusu diye duymuştum valla abi bizi kırma ince bi twist yaparsın yaniledo adlı üyeden alıntı
Yanlış duymuşsun Ben dans edemem, yalnız gençliğimde biraz boks çalışmıştım. Tek bildiğim dans, boks yaparken yapılandır...ashes adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
rock&roll ustası levent abim
herkez met etti valla
sen o gece gelde dans etme bakalım
geçen seferde gaza geldik ankara misket oynuyorduk ki birde baktık rock çalıyor oyy oyyy pistler ağladı
KAMP ADAMLARI
abi olcayı davet ettim ama tık yok oda inceden selami olmuş
onunla bi harmandalı oynayacaktım
Herkese selamlar.Az önce mekan sahibinden telefon geldi.Gideceğimiz mekanın temellerini sağlamlaştırıyorlarmış.Geçen sefer o kadar kişiyle kirişleri çatlattınız, bu sefer mekanı denize dökersiniz diyorlar.Gerçekten dökülür mü ya.
eee bizi gördün kamptada gördünjudas25 adlı üyeden alıntı
sence o köprü yıkılmazmı
KAMP ADAMLARI
judas judas.. Kardeşim Kerpe konusu falan icin seninle irtibata geçecektik yahu ne oldu?.. Beni eklesene emesene.. Biliyorsunn emesenimi sanırım... Ben yine de bir özel mesaj atarım şimdi sana
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
O köprü o akşam o kadar insanla yakılırda,yıkılırda.
cenk kardeşim sen bana özelden at msn ini çarşamba akşamı detaylı konuşuruz.İnce mevzular var.cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)