[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 18:57
UNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
Ok Dostdark Bende Gelmek Istiyorum Ama Motorlari Nereye Park Ediyorsunuz Dersaadet In Oyle Bi Imkani Yok Sanirim
Ve Yeni Uyeler Masalarda Yalniz Kaliyor Artcisi Yaninda Olmazsa(benimgibi) Ilgi Istiyoruz Be Karanlikdostum
arkadaşım sen gel bende ilk deva gidiyorum ikimizde yeniyiz ama bu arkadaşların bi adeti varmış yenilere bira ısmarlıyorlarmış öğle duydum yada tam tersi neyse gidince görürüz ya inşallah bende yanlız kalmam BAK İLK DEVA ARANIZA KATILACAĞIM BENLE İLGİLENMEZSENİZ....................anlarsınız BEN DELİYİM DELİRTTİNİZ LAN BENİ
F Ler YanliŞ OlmuŞ
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 18:58
albatros çatlağı iyi yapıştıramamışsın bak rüzgar almaya başladı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
19 Haziran 2006, 19:02
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen gel bende ilk deva gidiyorum ikimizde yeniyiz ama bu arkadaşların bi adeti varmış yenilere bira ısmarlıyorlarmış öğle duydum yada tam tersi neyse gidince görürüz ya inşallah bende yanlız kalmam BAK İLK DEVA ARANIZA KATILACAĞIM BENLE İLGİLENMEZSENİZ....................anlarsınız BEN DELİYİM DELİRTTİNİZ LAN BENİ
F Ler YanliŞ OlmuŞ
ne birasi? yok bira mira! buzz gibi ingiliz cayi var...
-
19 Haziran 2006, 19:04
bune yarım saatte arkadaşlar 40 kişi olduk bak sen nerde görüülmüş böyle bir buluşma haydaaa yıkılıyor ist.mt her yeri yakar vay babam vayyyyy
-
19 Haziran 2006, 19:05
arkadaş gece anlaşılan bayağı eğlenceli olacak. Size katılmamak olmaz ki hemde burnumuzun dibi sayılır.
-
19 Haziran 2006, 19:07
Cay
intercom adlı üyeden alıntı
ne birasi? yok bira mira! buzz gibi ingiliz cayi var...
Abi bu ingiliz bizi bozmasın bi bilene danışalım kendi kafamıza iş yapmayalım
-
19 Haziran 2006, 19:07
ashes adlı üyeden alıntı
bune yarım saatte arkadaşlar 40 kişi olduk bak sen nerde görüülmüş böyle bir buluşma haydaaa yıkılıyor ist.mt her yeri yakar vay babam vayyyyy
Ne 40 i Ersencigim,
artcilarda var +8 Toplam 48 olduk.....Galata Aglayacak beeee...
Wayyy babaaam Wayyy wayyyyt
-
19 Haziran 2006, 19:09
Benide yazın.
Ahh bak az kalsın çok kısa msj göndercektim hiç yoktan uyarı filan
locco noldu olm sana özürler filan sen ii değilsin bu aralar yazık
-
19 Haziran 2006, 19:11
UNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
Ok Dostdark Bende Gelmek Istiyorum Ama Motorlari Nereye Park Ediyorsunuz Dersaadet In Oyle Bi Imkani Yok Sanirim
Ve Yeni Uyeler Masalarda Yalniz Kaliyor Artcisi Yaninda Olmazsa(benimgibi) Ilgi Istiyoruz Be Karanlikdostum
dostum merak etme bizde yeni üye eski üye olayı yok biz KEYİF ADAMLARI farklıyız biz bir aille gibiyiz bizim ortamlarımızı öteki toplantılarla kıyaslama
motorunuda ahada mekanın hemen yanına park ediyorsun zaten bizim motorları görürsün
-
19 Haziran 2006, 19:15
Muzo adlı üyeden alıntı
Ne 40 i Ersencigim,
artcilarda var +8 Toplam 48 olduk.....Galata Aglayacak beeee...
Wayyy babaaam Wayyy wayyyyt
slm muzo
kusura bakma net te kopukluk var.
renklendirdim inşallah olmuştur.
Wayyy babaaam Wayyy wayy
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
19 Haziran 2006, 19:16
Yalanci
dostdark adlı üyeden alıntı
dostum merak etme bizde yeni üye eski üye olayı yok biz KEYİF ADAMLARI farklıyız biz bir aille gibiyiz bizim ortamlarımızı öteki toplantılarla kıyaslama
motorunuda ahada mekanın hemen yanına park ediyorsun zaten bizim motorları görürsün
Ben sana inanmıyom sende inanma banada gecen sefer aha buraya park et sorun olmaz dedi motoru sarayburnundan denizden cıkardık sen pis parkcısın yada ingiliz cayı icmiştin
-
19 Haziran 2006, 19:18
hunluata adlı üyeden alıntı
arkadaş gece anlaşılan bayağı eğlenceli olacak. Size katılmamak olmaz ki hemde burnumuzun dibi sayılır.
senide bekliyoruz hun yaz soner listeye arkadaşı bak burnunun dibindeyiz
-
19 Haziran 2006, 19:18
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
slm muzo
kusura bakma net te kopukluk var.
renklendirdim inşallah olmuştur.
Wayyy babaaam Wayyy wayy
Süpersin iste böyle.... Haydi elleri görelim Sonercim Listeyi Lütfen Güncelleyelim....
-
19 Haziran 2006, 19:27
-
19 Haziran 2006, 19:33
dalgıc takımınıda getirecem icen olup denize düşen olur diye dalarım cıkarırım merak etmeyin bide minübüs getireceğim kafayı bulan olursa motoru yükleriz gel vatandaş SENDE GEL SON BİLETLER KARABORSAYA DÜŞMEDEN AL YETİŞEN ALIYOR YETİŞEMİYEN RESİMLERE BAKIYO KOŞ KOŞ ABLA KOŞ AKŞAM PAZARI HAYDAAAAA
-
19 Haziran 2006, 19:36
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
dalgıc takımınıda getirecem icen olup denize düşen olur diye dalarım cıkarırım merak etmeyin bide minübüs getireceğim kafayı bulan olursa motoru yükleriz gel vatandaş SENDE GEL SON BİLETLER KARABORSAYA DÜŞMEDEN AL YETİŞEN ALIYOR YETİŞEMİYEN RESİMLERE BAKIYO KOŞ KOŞ ABLA KOŞ AKŞAM PAZARI HAYDAAAAA
busefer resim de yooookkkkkkkkkkk
-
19 Haziran 2006, 19:38
rahmi abi ile yengeyi yazdın mı soner
levent abi ile rock&roll yapıcaz
-
19 Haziran 2006, 19:40
ashes adlı üyeden alıntı
rahmi abi ile yengeyi yazdın mı soner
Yazın Abi Yazın bizi de yazın...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
19 Haziran 2006, 19:40
ben de uğramaya çalışıcam o akşam
görüşmek üzere
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
19 Haziran 2006, 19:42
Karikatür
dostdark adlı üyeden alıntı
RESİM YOKSA KARIKATÜR CİZERİM BEN BEN RESAMIM BEN BEDRİ BAYKAM MIM LEN NASIL GELİNİYO ORAYA ATIMLA GELSEM BAĞLAYACAK YER VARMI BİDE ATA NE YEDİRECEĞİZ ARPA FİLAN VARMI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler