abi zaten kamp da çiğdem sen ve ahmet abinin resimlerinden sonra kader ortalardan yok olducamadan adlı üyeden alıntı
abi zaten kamp da çiğdem sen ve ahmet abinin resimlerinden sonra kader ortalardan yok olducamadan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Bu başlık açıldığından beri yaklaşık 4,5 saat içinde 120 mesaj
Valla Bravo. Daha çarşambaya kadar ne olur, düşünemiyorum.
Valla massa başında da böyle olursa, Barışı dinleyemeceğim diye korkuyorum
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo abi merak etme orada barışı biz güzel güzel dinliyoruz ama aralarda da çoşuyoruz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
abi CAMADAN ın yegenleri geliyor..ledo adlı üyeden alıntı
FERNİ geliyor ...
onları susturabilirsen kalkıp oynarsın diye düşünüyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmicek buna ferni de katılacak sanırımvedatkaya adlı üyeden alıntı
vedat asıl eğlence sen gidince başlıyor nasıl oynuyoruz nasılvedat kaya adlı üyeden alıntı
ankara misketden girip oooooooooooo
KAMP ADAMLARI
tweetys adlı üyeden alıntı
sen o iki zilliyi bize emanet ediver bir kac günlügüne. nolli almanca bende biraz agroca ögretirim, hem siz tatil yapar bizi de cocuk yapmaktan kurtulmus oluruz belki?
all you need is love
acaba KEYİF ADAMLARI nın büyütüğü bir çocuk nasıl olurduintercom adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yaz abi benide yaz çekmece gezisinden sonra katılamadım dogru dürüst aranıza
tabiki keyfine düşkün olurdostdark adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar galata altı üstü yol köprü falan herhalde almıyacak bizi vay babam vay vay yılılıyorrr galata elleri görelim rock&roll dan her tür esintiye
Süper ya..intercom adlı üyeden alıntı
Kızların taliplisi çoğalıyor ihale açacağım artık...
Çocuk yapmaktan vazmı geçersiniz yoksa bir an önce bebek mi istersiniz...!!!?
Bilemem....
Ama geç kalmayın "hayatın en güzel doğrsu" çocuklar..
Amaaan banada bak coştum
Bizimkiler zilli oldudostdark adlı üyeden alıntı
Ok Dostdark Bende Gelmek Istiyorum Ama Motorlari Nereye Park Ediyorsunuz Dersaadet In Oyle Bi Imkani Yok Sanirim
Ve Yeni Uyeler Masalarda Yalniz Kaliyor Artcisi Yaninda Olmazsa(benimgibi) Ilgi Istiyoruz Be Karanlikdostum
ben geçen hafta araba ile gittim neredeyse köprünün dibine parkettim. bu arada yenileri bi yiyoruzUNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
kim yanlız kalmış
ferni sen banadamı catlak diyorsun bak abla catlaktım ama yapıştırdım şimdi eskisinden daha sağlamım benim bi sorum var sizlere ickiliyken teknemi benmi kulanayım yoksa kaptanımımı getireyim anadolu yakasına dönecekler adını yazdırsın dönüşe tekneyle dönücez bide venezüela lı kız arkadaşımı getireceğim ama o dili bilmiyorum bildiğiniz bi kurs varmı hızlandırılmış dil öğretecek
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
albatros, sen getir biz hallederiz
aman ah karıcım dur vurma
abi o akşam cekim yapacağız ona göre zart tv canlı yayın, zurt tv de bantan tüm görüntüleri anında dünyaya duyuracak
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Merak etme Dostum,UNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
Yeniler simdiye kadar yanimizda hic yabancilik cekmedi, Park yeri sorun degil, Galata Köprüsüne sirkeci tarafindan girdinmi Karaköye dönerken tam sag yapiyorsun ( Yol Aksam 18:00 den sonra araclara acik ) Iskelenin önünden Köprüye dogru gittinmi Motorlari görürsün zaten, orada Güvenlikde var Birsey olmaz. oturdugumuz yerden motorlari zaten görebiliyoruz....
Kroki yakinda Sayfaya eklenecek.....
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
camadan, ALBATROS-FB, araltı, donniedarko, dostdark, erayatlı, erdem.gunduz, hunluata, intercom, judas25, MrSandman, Muzo, sametcakar, Thunder79, tmrbaykal, tweetys
isimleri yazılmamış arkadaşlar sizleride bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)