Büyük ihtimalle ben de geliyorum, keyif adamlarının bir kısmıyla katharsisde tanısmıstım zaten ayıp olmasın simdi. lakin motorla mı gelsem karar veremedim henüz, anadoludan gidicek arkadaslar siz ne yapıcaksınız, bi konusalım
Büyük ihtimalle ben de geliyorum, keyif adamlarının bir kısmıyla katharsisde tanısmıstım zaten ayıp olmasın simdi. lakin motorla mı gelsem karar veremedim henüz, anadoludan gidicek arkadaslar siz ne yapıcaksınız, bi konusalım
Gather ye rosebuds while ye may
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
HOOOOP AŞKIM DAHA BİR ÜÇ GÜN CEZAMI İSTİYOR CANIM...
DOSTDARK BENİDE EKLE...
TAMERİ BİLMEM AMA BEN ORDAYIM
savaş (luxor ) vay biraderim sende iş çıkışı direk gelsen burdan eve gitsen nasıl olur
ecuilibrium +1
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
muzo canlar saolsun nevar kine önemli olan dostlarla birlikte olabilmek
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
sağol barışcım...madem özel çağırıldık gelmemek olmaz...21'inde ordayım...fotolar bendenccbbdd adlı üyeden alıntı
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ferni burada şunuda açıklamak isterimferni adlı üyeden alıntı
bu toplantı bir gurup toplantısı değildir bütün MT arkadaşlarımız davetlidir
tek farkımız bu toplantıda efendi efendi veya hanım hanım oturulmuyor
KEYIF ADAMLARI olarak o mekanda ölesiye eğileniyoruz hatta bütün gittiğimiz yerleri yakıp yıkıyoruz
biz MT haşereler gurubuyuz isteyen herkez her gezi ve toplantımıza gelebilir
KAMP ADAMLARI
Hah bu iyi oldu işte....deamon adlı üyeden alıntı
Hiç değilse usturublu foto çeker Uğur. Yoksa ya foto koyamayız ya da hepimiz çiziliriz diye korkuyordum
Ben MT kontenjanından katılıyorumdostdark adlı üyeden alıntı
geliyorum demek bu, değil mi ?şamil adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
offf tamer abi yandın sen yandınnnnnnnnnnnnnntweetys adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yok zaten gelebileceklerini bence herkes zaten biliyor ama keyif adamları toplantıları normal sıradan toplantılar değil ben de onu demek istedim sadece, ama kalabalığın abrtı olmadığı zamanların da daha samimi olduğunu tekrarlamak isterim, cunku gercekten boyle
boyle haselere bence can kurban, bi dk ben de hasere oluyom bu durumda
Su yolunu bulur!
Tweetys, yenge seni unutmamıştır baksana işi çok tmrbaysal 'ın baksana işten güçten fırsat bulup yalan yanlış yazmış
dostdark yani sen de unutmuşsun yazmayı yengeyi çok ayıp aaaa
eşim karafatma bende karakadir
levent abi merak etme en krall resimleri çekip hepsinide paylaşacağızledo adlı üyeden alıntı
saman altı su yürütme olayı
camadan adlı üyeden alıntı
işte bize bundan KEYİF ADAMLARI diyorlar
KAMP ADAMLARI
yeyyt be tamam oldu işte
Abi beni biliyorsunuz ben sosyeteyim öğle yerlere gelmem gelsemde ben bira icmem o halk ickisi ben viski icerim abi, yok neyle gelelim derseniz abi biz laila ya hep tekneyle giderdik burda teknemi bağlıyacak yer varsa gelirim yoksa gelmem tamamı o da ısrar ediyorsunuz diye gelirim bi dakka durur giderim CÜNKÜ BN KEYİF ADAMIYIM
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yahu nasıl bişii olduk biz? kapkara bir aile, bir sosyete, bir vip,bir fırıldak, bir fırıldak hocası hatalı üretim! her model var! kafam karıştı bu kadar ayrı alandan insan nasıl oluyoruz da boyle benzinsiz toptan alev alıyoruz? hahahaha
Su yolunu bulur!
gel abicim ya bende helikopterle geleceğim iki muhabettin belini krarızALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ALBATROS-FB reklam kokan cümleler bunlar senin gibi keyif adamlarını pistlerde görmek isteriz. rock'n roll yaparkene alırım anahratını
camadan adlı üyeden alıntı
evet çok yoğun...daha öncesini bilemem ama artık garanti ZOR UNUTUR beni... :
Kızlarımızı bakacak bir abla bulursam geleceğim ama ben gelmesemde tmrbaykal
garanti gelir.
ama bir ortak yönümüz var hepimiz biraz çatlağızferni adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)