usta sen bizi dert etme bizim cocuklar hepsi eğitimli almanyadan bira eğitimi almışlar hepsi okumuş cocuklar sen kendine dışardan bira getir el altından icersin hem ucuz oluralong adlı üyeden alıntı
usta sen bizi dert etme bizim cocuklar hepsi eğitimli almanyadan bira eğitimi almışlar hepsi okumuş cocuklar sen kendine dışardan bira getir el altından icersin hem ucuz oluralong adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
dostdark ve diger referans olan arkadaşlar güveniyorum size dostdark hele seni o avatarındaki resmini her an gördügüm için biraz daha rahatladım yav sanki her an içiyomuş gibi geliyo hani gıda mühendisiymişinde degüstasyon yapıyomuş gibi
along adlı üyeden alıntı
Evet o Türkiyenin en iyi Degüsteri dir bence Onu Hepberaber bi Torpil bulup EFES fabrikasinda Deguster olarak is bulalim walla Para bilem istemez!! Patates tava ve Efes yeter ona zaten....
dostum gelalong adlı üyeden alıntı
birayı boşver o işin keyifi
önemli olan oradaki dostluk arkadaşlık ve eğlence
biz aille gibi olduk orada su da içsek aynı eğleniriz
hiçbir gezi ve toplantıda böyle sıcak bir ortam bulamazsın
önemli olan tanışıp kaynaşmak ki biz hiçbir gezide birbirimizden ayrılmayan bir gurubuz ve bizim ortamımıza gelen mutlaka tutkunu olur
akşam görüşmek üzere mutlu kal
KAMP ADAMLARI
muzo buşver efeste çalışmaya gerek yok yılbaşında gönderdikleri 200 ytl benzin çekini zor bitirdim zatennMuzo adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
fernicim beni gerçekten çözen tek dostumsunferni adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
herhalde dostum bizde işin makarasındayız maksat muhabbet olsun vakit geçmiyo vakit anlatabildimmi klavyeye elim alışsın diye yazıyorum yoksa yazasım yok AMAN HA polemik olmasın bak buda makaraydı valla yazdıkça yazasım geliyo hatta forumdan çıkıpta işime bakamıyorum bile nedir kardeşim sizdeki bu albeni gezbizle gezi var gel bizle kovulunca toplanıp bana iş aramaya gidermiyiz şöyle motorlarla falan çekmece silivri gezisiyle milli oldum buda ikincisi olcakdostdark adlı üyeden alıntı
insaallah heyecandan gelmeyi unutmazsam gelmezsem arayın beni forumda çakılı kalmış olabilirim
dikkat et benim teknenin yanından gecerken ayranlardan sıcramasın sonra binmem ayranlı tekne diyeashes adlı üyeden alıntı
baba bıyık bırakmışsınashes adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
abi bu yelekten bende istiyorumashes adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
KEYİF ADAMLIĞI ALIŞKANLIK YARATIR LÜTFEN DİKKATLİ OLUN
arkadaslar mesai bitiyo, butungun klima bozuktu alev aldım burda mesai bitimine 15dk kala calıstı neyse ben cıkarım şimdi, aksam galatada beraberiz nasılsa...
Su yolunu bulur!
ayran mı sen rakı dan başka bişey içer miydinashes adlı üyeden alıntı
iyi eğlenceler,,aşkım size emanet...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çıkıyorum ben
Vallahi ne yalan söyleyeyim.Çok güzel bir organize olduğunu gördüm gerek yazılardan gerekse resimlerden.Ve geçen sefer gelemediğim içinde üzülmüştüm.Ama şimdi gerçekten gelebilmek için kendimi zorlayacağım benide yazın.
Vallahi ne yalan söyleyeyim.Çok güzel bir organize olduğunu gördüm gerek yazılardan gerekse resimlerden.Ve geçen sefer gelemediğim içinde üzülmüştüm.Ama şimdi gerçekten gelebilmek için kendimi zorlayacağım benide yazın.
[QUOTE=cbr-mali]Vallahi ne yalan söyleyeyim.Çok güzel bir organize olduğunu gördüm gerek yazılardan gerekse resimlerden.Ve geçen sefer gelemediğim içinde üzülmüştüm.Ama şimdi gerçekten gelebilmek için kendimi zorlayacağım benide yazın.
Abi Bekleriz,
Bende ancak 8 e dogru orda olabilecem yazacak Arkadas cikti bilem Mekana...Ben seni ama Yoklama Listesine yazarim....Yoklama cekcezde ondan yani... Abi Bekliyoruz
arkadaşlar ailevi nedenlerden bu akşam sizinle beraber olamıyorum, benim için de eğlenin....
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
İlk kaçan ben oldum maalesef. Gayet güzel bir geceydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)