eveeetttttttttttcamadan adlı üyeden alıntı
ayılana gazoz bayılana çaaaayyyyyyyyyyy
eveeetttttttttttcamadan adlı üyeden alıntı
ayılana gazoz bayılana çaaaayyyyyyyyyyy
KAMP ADAMLARI
ne eğlencesi kafamız kırıldı neyse yakaladım cocukları abi vallah benim kabahatim yok diyo top oynuyorlarmış köprünün üstünde cocuk fakir ayakkabı büyük topa bi vuruyo top bi tarafa ayakkabı bi tarafa değil o bizim kafaya sizde görmüşünüzdür o durumu ayakkabı ucuş durumunu şimdi cocuğu ne yapayım benim saçta yok kafa şişticamadan adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
albatros, buzzzz gibi çay iç geçer
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
abi cocuğu siteye üye yap elindede çay tutuşturup resimlerini çeker siteye koyarızALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
modlar gereken cezayı verirler
KAMP ADAMLARI
Saat 6'da yola çıkıyorum ben Öncü kuvvet olacağım bu sefer
abi konuyla alakası yok ama ben akşam eve değil amerikaya döncem ciftliğe, motorla nerden gitsem yakın olur hadi FERNİ
annaaa ben hemen çıkayım ozamanKhutuck adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ABİLEr bi yardımcı olun
CHİCAGO üzerinden git kestirme olur
abicim sağdan düz gittALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ikinci ışıklardan dön orada bir cami var oradan sola
ilerde erkut naldur var oradana sola
git işte yaaa
KAMP ADAMLARI
birası nasıl oranın su basmıyolar dimi mekanla aramda 10 dk var ama gidemiyorum abi tersoluga bak neymiş 6.30 dan önce çıkamazmışım söyle abi biramı buz gibi geliyorum
diyebilirmişiiiiiim
Abi sen orayı sizin benzinciyle karıştırdın herhaldealong adlı üyeden alıntı
abicim ne bileyim hiç otarafa gitmedim ki bir bilene danıssan? yok mu abi oralarda bi bakkal, bufe seyyar satıcı falan en iyi onlar bilir bu işleri!
Su yolunu bulur!
herkese iyi eğlenceler açıklayamayacağım bir nedenden ötürü katılamıyorum özür dilerim....
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
valla bizim bu 3. gidişimiz olacak biralar buuuz ve süperalong adlı üyeden alıntı
ama insanların ağız tadı değişir sen istersen şişe bira alıp içebilirsin için rahat eder
bu arada KEYİF ADAMLARI koftiden yerlere gitmezler
teşekkürler tümer senin yerinede eğleniriz ama haftaya çarşambayı boş tutNicemaN adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
devlet sırrı söylenmez aloooNicemaN adlı üyeden alıntı
along adlı üyeden alıntı
Ben 3. Kez gidiyorum Almanyada daha önce Warsteiner ( Bira Fabrikasi ) icin Degusterlik yaptmistim aninda anlarim Biradan.... Su mu yok icinde Gayet güzel....sen gel kendin gör ve Tat....
Haydiiiii azzz Kaldi Geliyoruz artik......
sen şimdi kalk köprünün öbür tarafına geç ortadaki merdivenlere gelmeden 1 kaç dükkan önce otur bi bira söyle kendine bu BENDEN olsun bakalım ne getiriyolar sana yada ben anlamıyorum bu işten 20 senedir boşuna içmişiz şu zıkkımı yaw adamlar resmen su çekiyolar biraya benzincilerin hava su basma hikayesi sona erdi artık sıra biracılarda bi şekilde ya havalanıyoruz yada sulanıyoruz fark etmeden fark ettirilmeden
üüffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffff böle uzaktan izlemek nasıl kötü yaa
bu duyguyu tatmanızı hiç istemem
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
haydi bayanlar baylar kaldı 2 saat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)