OY OY OY YEMEDE YANINDA YAT VARYADOSTDARK adlı üyeden alıntı
BEN BAYILIRIM ÜFFF
benim yemek konusunda pek bayılmadığım bişey yoktur. (sorunuz Karım)
OY OY OY YEMEDE YANINDA YAT VARYADOSTDARK adlı üyeden alıntı
BEN BAYILIRIM ÜFFF
benim yemek konusunda pek bayılmadığım bişey yoktur. (sorunuz Karım)
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
getıreyım ya afıyet olsunnnn
[SIZE="2"][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][font=Comic Sans MS][color=red] [SIZE="2"] [B][/B][B]
KEYİF ADAMLARI [/B][/SIZE][/color] [/font] [B] ,ßĨŔ ČÁŃıМ VÁŔ, ŦĔĎÁ ĔŤŚĔМ ŚĔVĎÁМı ßĨĹĔМĔŹŚĨŃ ßĨŔ ÁČıМ VÁŔ, ÁŃĹÁŤŚÁМ öŃüŃü ĞöŔĔМĔŹŚĨŃ ßöŶĹĔ МĨ ŶÁşÁŃıŔ ÁŶŔıĹıĶ ÁČıŚı: [/B]
***AŞİL*** adlı üyeden alıntı
Evet Emrah,
getir yaw bende Merak ettim simdi neymis bu Böyle diye.....???
saat lerimizi ayarlıyalımmmmm
3 saat kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııı
yaff bu gün gerçektende çok uzunmuşşş
KAMP ADAMLARI
ağır sarıyor gün yaw bu ne iştir böyle
camadan naapalım oyle olsun, iki yeni uye, taze kan naapalım ama esine ısmarlamam o bizden cook eski
Su yolunu bulur!
helim nedir
Sütten yapılan bir üründür.Kaşar,beyaz,diet,mozarella, hellim gibi gruplara ayrılır.Lezzetlidir.İnsanların bir yedimi vazgeçemeyeceği Mammamia bir lezzet!
[SIZE="2"][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][font=Comic Sans MS][color=red] [SIZE="2"] [B][/B][B]
KEYİF ADAMLARI [/B][/SIZE][/color] [/font] [B] ,ßĨŔ ČÁŃıМ VÁŔ, ŦĔĎÁ ĔŤŚĔМ ŚĔVĎÁМı ßĨĹĔМĔŹŚĨŃ ßĨŔ ÁČıМ VÁŔ, ÁŃĹÁŤŚÁМ öŃüŃü ĞöŔĔМĔŹŚĨŃ ßöŶĹĔ МĨ ŶÁşÁŃıŔ ÁŶŔıĹıĶ ÁČıŚı: [/B]
OĞlum Gel Gel Batan Gemİnİn Malari Ya Burda Tek Kaldim Balik Tutuyorum Belkİ Mektebede UĞrarim Ordan Alirsin Benİ Ya Ne Yapayim Vakİt Gecmİyo Ben Saat 7 Dİyİnce Sabah Anladim Sabah sAbah GelmİŞİm Hadİ Bİdaha Yol Masrafi Olmasin Dedİm Ama Burda Cok sıkıldım
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
YENİ İSİMLE ÜYE OLURUMM ÇARELER TÜKENMEZferni adlı üyeden alıntı
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
peki öyle olsun ferni ben senin yerine ona ısmarlarım artıkferni adlı üyeden alıntı
oyyy oyyyy oyyyy akşam akşam ağzım sulandııı***AŞİL*** adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Oy AkŞam İnekmİ Getİreceksİnİz Ne O SÜt MÜt Muhabetİ
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Sen Bekle geliyoruz bizzz.........Surda 3 Saat kaldi Abi!!!
tamam o kabul ama o yeni diil ben ona ısmarlamam yok oyle yeni isimle uye olmak falan
Su yolunu bulur!
Len Benİm Dedem Teksasli Orda Çİftlİk Fİlan Muhabetİ SÖyleyİmde Sİze Peynİr Yerİne İnek GÖndersİn Kendİ Peynİrİnİ Kendİn Yap Kampanyasi Var TeKsasta
abicim özel yatınla veya uçağınla 2 tur at ben erken geleceğim boğaza karşı buzzz gibim birer çay içerizALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yok abi ben aslan getireyim bari onun sütünden de beynir yapıyorlarmış bi denicem biraz meşekkatli olacak ama neyse
hayvandan süt alırken hırlayıp duruyo valla kapcak kolumuzu bacağımızı
abi boşuna uğraşmasana ya onun hazır sağılmışı var marketlerde ilerdeki kavun ve beyaz peynir tezgahının hemen yanındacamadan adlı üyeden alıntı
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
az kaldı az bekle bizi istanbuuullllllllllllllllll
KAMP ADAMLARI
Oha lan kafamıza köprüden bişey atılar ben onların peşine gidiyom kesin yakalarım sizde karşıdan gelin sıkıştıralım ulan köprü altında oturmanında bu kötülüğü var
büyük eylenjeye 2 saat 40 dakka kaldı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)