rahmi abi sağolasın! o senin bakısında
-edebiyat mezunuyum -
iyiki bi topik actını be
ne kadar okuyan var be alongo-ashes-batris-ccbbdd-cembir-chomchok-coolmoto -deamon-eguilirium-ferni-judas25-tmrbaykal sankı birsey var herzamanki gibi aslan gibi gidicez aslan gibi eglencez aslan gibi dönucez abartıcak ne varki biz bunu herzaman vapıyoruz KEYİF ADAMLARI
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ne şarkılar vardı hani ooooooo saçlarınaaaa taç yaptıgım çiçeklerrrrrrrr evet devam
ok dostum mekan bizim merak etmeMrSandman adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
hani o bahar gozlu ceylanların pınarı,hani kuşlar agaçlar binbir renkli çiçekler nasıl yakalamıstık saclarından baharı.... trilaylay lamm
Su yolunu bulur!
anna milet dayanamadı eğlenceyi başlattılar bileferni adlı üyeden alıntı
akdeniiiz akşamlarıı birbaşka oluyorr
hele birde aylardan temmuz ise birbaşka
evet herkez ses provalarına başlasın
malum herzamanki gibi yağrın hiçbirimizin sesi çıkmıyacak
KAMP ADAMLARI
kola ile pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engelenemezzz engellenemezzz ooooo ooooooo ooooooo hayda yıkılıyorrrrrrrrr
türbünlerrrrrr
ferni farkındamısın akalteke abimizin branşına giriyorsunferni adlı üyeden alıntı
şimdi bir özlü söz yazar o senin edebiyet diplomanı yırtarsın
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
barış . istekler için bir topik açsada
akşamki programını ona göre yapamazmıydı.
çok çalışmam lazım çoook.:)
o ne söylüyeceğini biliyortmrbaykal adlı üyeden alıntı
hele bizim özel bir şarkımız var ki o an köprü yıkılıyor
KAMP ADAMLARI
dün o şarkıyı tv de yayınladılar habam sınıfında aaa bi baktım söylüyorlar dayanamadım bende söyledim
bu güne hazırlık olsun
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
bende bir dörtlükle iştirak edeyim konuya, Keyif Adamları için...
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
+100000000000000000000ccbbdd adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 7 gibi orada olacağım erken gelebilecek arkadaşları beklerim deniz kenarında çay sohbeti yaparız
KAMP ADAMLARI
ccbbdd dostum secimin cok iyi ve yerinde, bu da herkese, cekemeyene kapak olsun +100000000000....
bu arada iyi bilirim bu rubaiyi ve coook da severim
Su yolunu bulur!
ashes, ALBATROS-FB, alderney, dostdark, ferni, komtan, MrSandman, Muzo, Thunder79, tmrbaykal, zuhtupasa
özel şarkı istegi olan varmııııııııı
akalteke abi neredesin ya bir yok oldun herkez şair oldu yaffff
KAMP ADAMLARI
Muhteşem sözler hadi buna güzel bi beste oldu sana KEYİF ADAMLARI şarkısıCCBBDD adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Dostdark oncelikle tesekkurler.Bir aksilik çıkmassa eşimle birlikte gelmeyi düşünüyoruz söz yok amadostdark adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]KEYİF ADAMLARI[/COLOR][/B]
Ama mutlaka gelmeye çalışın zaten bir geldiğinizde birdaha nezaman diye tutkunu olacaksınızcembir adlı üyeden alıntı
biz geç saate kadar oradayız
KAMP ADAMLARI
vedat kaya abicim senin sibop kapagın bende kalmış unutturma sana vereyim onu içime dert oldu ha o arada bende geliyoruuuuum.
hem içerim hem göbek atarım
hanım yanımda olacak tabiki izin alırsam...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)