Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

REKLAM ALANI
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı ferni adlı üyeden alıntı
    süpersin, tam anlamıyla budur soner ama ucus serbestti nie yere bastın?
    ciddi sorsam bunu demez ucardın valla
    ee ferni bu saatte damarlarımdaki kan oranu yüksek olduğundan böyle cevap verdim
    istersen bu soruyu birde akşam sor bak nasıl ışınlanmış cevaplar veriyorum

Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    yeşil bence cennet maneviyat huzur rahatlık yani maviye yakındır
    ersen wayy babam waaayyy

cembir akşam sizleride bekliyoruz hayatınızın en eğlenceli akşamına hazırolun
    KAMP ADAMLARI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süpersin ashes, ben de tam cennetle özdeşleştirip cennet araması yapıyordum
    Su yolunu bulur!

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abilerim ablalarım yeşil nane likörüdür akşam kalkarken ufak kadehle icilir
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    süpersin ashes, ben de tam cennetle özdeşleştirip cennet araması yapıyordum
    sen kırmızı renk için ne dersin peki yeşile ben böyle derim sakin bir renktir
    evet kırmızı ?

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    yeşil deyince aklıma yeşil yol geliyor nedense

kırmızı denince

çok fena şeyler gelir aklıma
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

tmrbaykal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkeze iyi günler.
    patlamaya 07:40 saat kaldı.
    çok çalışmam lazım çoook.:)

Motosikleti
    Alıntı ashes adlı üyeden alıntı
    sen kırmızı renk için ne dersin peki yeşile ben böyle derim sakin bir renktir
    evet kırmızı ?
    ersen ben boğa burcuyum kırmızı görünce sapıtırım onun için başka renk sorun

Alıntı tmrbaykal adlı üyeden alıntı
    herkeze iyi günler.
    patlamaya 07:40 saat kaldı.
    evettt arkadaşlar çok az kaldıııı akşam köprü yıkılacak bence gider gitmez sağlamken resimlerini çekinnnnn
    KAMP ADAMLARI

Motosikleti
    google arama motoru
    geri sayım devam ediyorrrrrrrrr sıkıca tutunun kemerlerinizi baglayın

Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Yesil deyince benim Aklima Yesil Kod adli Mahmut Yildirim miydi neydi o geliyor wallaaaa......

Fiyat Listeside gelior Sansürsüz hemde.....Soner Calisior.!!!

Motosikleti
    “ DerSaadet Nargile Cafe Bar “ Bize ye özgü Fiyat listesi

Sevgili Arkadaşlar,
    Cumartesi günü ( 17.06.06 ) Galata Köprüsüne Der Saadet e uğradım ve Mekanın Yetkilileri Sayın Işık ve Ayhan Bey ile Fiyatlar Konusunda görüştüm. Kendilerine Teşekkür ederim cünkü bize cok Güzel Davrandılar.

Fiyatlara gelince, bunlar sadece MT üyelerine Özgüdür ve MT kartı yada T-Shirt ü gösterilmesi durumunda geçerli olacaktır ( Kartı olmayan Arkadsaşlar Admin Arkadaşımız “Skullhunter “ Erhan a Başvurup temin edebilirler ), Çarşamba günleri Buluşmamızda Karta gerek yok çünkü hep beraber olacağız zaten …..

Hafta içi diğer günlerde de tek Başınıza gitseniz bile % 15 İndirim uygulanacaktır ( Kart gösterilmesi durumunda )

Fix Fiyat Listesi de yaptık ama bunlar sadece Çarşamba Günü geçerli olacaktır diğer Günlerde olmayacaktır.

Arkadaşlar,
    Fix Menü alacak olan Arkadaşlar Para larını Peşin Ödeyip Mekanın Kaşesi Kartvizite yada eline vurulacaktır, Mekan Yetkililerine Söz verdim, Fix Menü alıp da Limitsiz içki hakkı olanlar, LÜTFEN !! içecek alıp Diğer Arkadaşlara Kesinlikle vermeyecektir.

“ Fiyatlar değiştiğinde orantılı olarak Fiyatlara yansıyacaktır “

FİX MENÜ 1 :
    Karışık Tabak ( Midye Köfte-Sigara Böreği-Paçanga Böreği-Patates Tava-Sosis) Limitsiz Cay ( B-R-Ş ) ve Meşrubat…
    35 YTL

FİX MENÜ 2 :
    Karışık Et Tabağı ( Külbastı-Pirzola-Köfte-Tavuk-Patates Tava ), Limitsiz Cay ( B-R-S ) Meşrubat…
    40 YTL

FİX MENÜ 3 :
    Limitsiz Cay ( B-R-Ş )+ Meşrubat, Patates Tava ve Çerez…
    30 YTL

YEMEKLER....................................Normal Fiyat............................................. .Bize

Sandövic Çesıtleri------------------------- 6----------------------------------------5
    Tost--------------------------------------3----------------------------------------2
    Hamburger--------------------------------5,5---------------------------------------4
    Patates Tava-----------------------------4-----------------------------------------3
    Tavuk Çöp Şiş----------------------------8-----------------------------------------7
    Pacanga Böreği---------------------------7,5---------------------------------------6
    Sigara Böreği -----------------------------5----------------------------------------4
    Sosis Tabağı ------------------------7----------------------------------------6
    Karışık Tabak------------------------------9----------------------------------------8
    Midye Tava-------------------------------8----------------------------------------7
    Midye Dolma ------------------------6----------------------------------------5
    Kalamar Tava-----------------------------9,5---------------------------------------8
    Izgara Köfte------------------------------8,5---------------------------------------7
    Kuzu Pirzola------------------------------15---------------------------------------12
    Kül Bastı---------------------------------15---------------------------------------12
    Soyasoslu Tavuk -------------------------9----------------------------------------7
    Köri Soslu Tavuk-------------------------10----------------------------------------8
    Tavuk Şinitzel----------------------------8----------------------------------------7
    Tavuk Izgara -----------------------8,5--------------------------------------7
    Salata Çeşitleri
    ( Büyük Porsiyon )-----------------------8,5--------------------------------------7
    Kahvaltı Tabağı--------------------------6----------------------------------------5
    Omlet -------------------------------5----------------------------------------4
    Fefücini--------------------------------10----------------------------------------8
    Spagetti---------------------------------8----------------------------------------7

İCECEKLER Normal Fiyat Bize
    Efes Fıçı 33 cl.------------------ 4-----------------------------------------3
    Efes Fıçı 50 cl.------------------ 5-----------------------------------------4
    Yeni Rakı Tek--------------------------- 5-----------------------------------------4
    Efes Şişe 33 cl.----------------------- 5-----------------------------------------4
    Efes Dark 33 cl.------------------- 5-----------------------------------------4
    Miller------------------------------------6-----------------------------------------5
    Becks ------------------------------ 5,5----------------------------------------5
    Forsters--------------------------------- 6-----------------------------------------5
    Gordon Cin----------------------------- 8,5----------------------------------------7
    Smirnof Absolut Vodka-------------------9,5--------------------------------------- 8
    JB Whisky------------------------------ 8,5----------------------------------------7
    Jack Daniels---------------------------- 9,5--------------------------------------- 8
    Tekila-Bacardi-Safari-------------------- 8,5---------------------------------------7
    Malibu-Baileys---------------------------9,5----------------------------------------8
    Enerji içeceği -----------------------7------------------------------------------5
    Meşrubatlar---------------------------- -4------------------------------------------3
    Soda-Ayran----------------------------- 3------------------------------------------2
    Nescafe-------------------------------- 3,5-----------------------------------------3
    Capucino-------------------------------- 4,5----------------------------------------4
    Nomal Nargileler ( Aromalı )--------------- 8------------------------------------------7
    Çerez------------------------------------3------------------------------------------2
    Karışık Meyve----------------------------5------------------------------------------4
    KAMP ADAMLARI

kırmızı ateştir, kavurur adamı acımadan, ama aynı zamanda uzak durmazsın sefkatli kollarından. kırmızı koca bir omurdur, yasamın gizi onda saklıdır, ab-ı hayattır, huzur ve agresifliği, ihtirası aynı anda barındırır. bazen derin bogucu bir rahatlamadır , bazen sıcak bir rahatsızlık duygusu. bazen utanctır adamı rezil eder, bazen onurdur gök yüzüne yükseltir. kırmızı damarlarında akan şarabi sıvıdır. meydir yudum yudum içilen, hayatın derinine inmek için çözeceğin hem ilk hem de son gizdir. yasamın bası ve sonudur. sendir, bendir, kimi zaman kadın, kimi zaman erkektir. renklerin içinde en agresifi, en canlısıdır.
    kısacası hayatta kalmak için muhtac oldugun asil kandır...
    bi de akacak kan damarda durmaz
    Su yolunu bulur!

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar

Ab Zit

kırmızı ateştir, kavurur adamı acımadan, ama aynı zamanda uzak durmazsın sefkatli kollarından. kırmızı koca bir omurdur, yasamın gizi onda saklıdır, ab-ı hayattır, huzur ve agresifliği, ihtirası aynı anda barındırır. bazen derin bogucu bir rahatlamadır , bazen sıcak bir rahatsızlık duygusu. bazen utanctır adamı rezil eder, bazen onurdur gök yüzüne yükseltir. kırmızı damarlarında akan şarabi sıvıdır. meydir yudum yudum içilen, hayatın derinine inmek için çözeceğin hem ilk hem de son gizdir. yasamın bası ve sonudur. sendir, bendir, kimi zaman kadın, kimi zaman erkektir. renklerin içinde en agresifi, en canlısıdır.
    Sen kafayı mı yedin bu gün kızım gel seni hocaya götürelim okutalım yada sen bu gün tersten kalktın gerci yatağın tek tarafı duvardır ama bu gün sende bi tuğaflık var sanatavsiyem fırfırla gezme körle yatan şaşı kalkar diye söz var unutma
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

Motosikleti
    yağni arkadaşlar müthiş eğlenceye az kaldı diye herkez biraz sıyırmış
    KAMP ADAMLARI

judas25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250
    Herkese selamlar.Saatler geçmek bilmiyor.Bu gün akşam olurmu ya.
    Sabahlar olmasın inşallahh

Motosikleti
    Alıntı judas25 adlı üyeden alıntı
    Herkese selamlar.Saatler geçmek bilmiyor.Bu gün akşam olurmu ya.
    Sabahlar olmasın inşallahh
    10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
    KAMP ADAMLARI

Motosikleti
    google arama motoru
    Alıntı dostdark adlı üyeden alıntı
    “ DerSaadet Nargile Cafe Bar “ Bize ye özgü Fiyat listesi

Sevgili Arkadaşlar,
    Cumartesi günü ( 17.06.06 ) Galata Köprüsüne Der Saadet e uğradım ve Mekanın Yetkilileri Sayın Işık ve Ayhan Bey ile Fiyatlar Konusunda görüştüm. Kendilerine Teşekkür ederim cünkü bize cok Güzel Davrandılar.

Fiyatlara gelince, bunlar sadece MT üyelerine Özgüdür ve MT kartı yada T-Shirt ü gösterilmesi durumunda geçerli olacaktır ( Kartı olmayan Arkadsaşlar Admin Arkadaşımız “Skullhunter “ Erhan a Başvurup temin edebilirler ), Çarşamba günleri Buluşmamızda Karta gerek yok çünkü hep beraber olacağız zaten …..

Hafta içi diğer günlerde de tek Başınıza gitseniz bile % 15 İndirim uygulanacaktır ( Kart gösterilmesi durumunda )

Fix Fiyat Listesi de yaptık ama bunlar sadece Çarşamba Günü geçerli olacaktır diğer Günlerde olmayacaktır.

Arkadaşlar,
    Fix Menü alacak olan Arkadaşlar Para larını Peşin Ödeyip Mekanın Kaşesi Kartvizite yada eline vurulacaktır, Mekan Yetkililerine Söz verdim, Fix Menü alıp da Limitsiz içki hakkı olanlar, LÜTFEN !! içecek alıp Diğer Arkadaşlara Kesinlikle vermeyecektir.

“ Fiyatlar değiştiğinde orantılı olarak Fiyatlara yansıyacaktır “

FİX MENÜ 1 :
    Karışık Tabak ( Midye Köfte-Sigara Böreği-Paçanga Böreği-Patates Tava-Sosis) Limitsiz Cay ( B-R-Ş ) ve Meşrubat…
    35 YTL

FİX MENÜ 2 :
    Karışık Et Tabağı ( Külbastı-Pirzola-Köfte-Tavuk-Patates Tava ), Limitsiz Cay ( B-R-S ) Meşrubat…
    40 YTL

FİX MENÜ 3 :
    Limitsiz Cay ( B-R-Ş )+ Meşrubat, Patates Tava ve Çerez…
    30 YTL

YEMEKLER....................................Normal Fiyat............................................. .Bize

Sandövic Çesıtleri------------------------- 6----------------------------------------5
    Tost--------------------------------------3----------------------------------------2
    Hamburger--------------------------------5,5---------------------------------------4
    Patates Tava-----------------------------4-----------------------------------------3
    Tavuk Çöp Şiş----------------------------8-----------------------------------------7
    Pacanga Böreği---------------------------7,5---------------------------------------6
    Sigara Böreği -----------------------------5----------------------------------------4
    Sosis Tabağı ------------------------7----------------------------------------6
    Karışık Tabak------------------------------9----------------------------------------8
    Midye Tava-------------------------------8----------------------------------------7
    Midye Dolma ------------------------6----------------------------------------5
    Kalamar Tava-----------------------------9,5---------------------------------------8
    Izgara Köfte------------------------------8,5---------------------------------------7
    Kuzu Pirzola------------------------------15---------------------------------------12
    Kül Bastı---------------------------------15---------------------------------------12
    Soyasoslu Tavuk -------------------------9----------------------------------------7
    Köri Soslu Tavuk-------------------------10----------------------------------------8
    Tavuk Şinitzel----------------------------8----------------------------------------7
    Tavuk Izgara -----------------------8,5--------------------------------------7
    Salata Çeşitleri
    ( Büyük Porsiyon )-----------------------8,5--------------------------------------7
    Kahvaltı Tabağı--------------------------6----------------------------------------5
    Omlet -------------------------------5----------------------------------------4
    Fefücini--------------------------------10----------------------------------------8
    Spagetti---------------------------------8----------------------------------------7

İCECEKLER Normal Fiyat Bize
    Efes Fıçı 33 cl.------------------ 4-----------------------------------------3
    Efes Fıçı 50 cl.------------------ 5-----------------------------------------4
    Yeni Rakı Tek--------------------------- 5-----------------------------------------4
    Efes Şişe 33 cl.----------------------- 5-----------------------------------------4
    Efes Dark 33 cl.------------------- 5-----------------------------------------4
    Miller------------------------------------6-----------------------------------------5
    Becks ------------------------------ 5,5----------------------------------------5
    Forsters--------------------------------- 6-----------------------------------------5
    Gordon Cin----------------------------- 8,5----------------------------------------7
    Smirnof Absolut Vodka-------------------9,5--------------------------------------- 8
    JB Whisky------------------------------ 8,5----------------------------------------7
    Jack Daniels---------------------------- 9,5--------------------------------------- 8
    Tekila-Bacardi-Safari-------------------- 8,5---------------------------------------7
    Malibu-Baileys---------------------------9,5----------------------------------------8
    Enerji içeceği -----------------------7------------------------------------------5
    Meşrubatlar---------------------------- -4------------------------------------------3
    Soda-Ayran----------------------------- 3------------------------------------------2
    Nescafe-------------------------------- 3,5-----------------------------------------3
    Capucino-------------------------------- 4,5----------------------------------------4
    Nomal Nargileler ( Aromalı )--------------- 8------------------------------------------7
    Çerez------------------------------------3------------------------------------------2
    Karışık Meyve----------------------------5------------------------------------------4
    süperrrrrrrr hadi bakalım elleri görelim

eee napiim ersen bana yardımcı oldu, ben de onun sorusunu onca işim arasına sıkıstırıp yanıtladım -işle ilgili sormustum sizlere yeşili, slogan bulacaktım, hallettim onu şimdi başka işere donuyorum-

sıyırma konusuna gelince, bence hepimiz acıkın oyle olduuna zaten boyle iii anlasıyoz ya
    Su yolunu bulur!

Rahmi&Halime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS

Süper....

Ferni Super Yazmışsın valla şair misin nesin? Süper ya.
    [COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]

Motosikleti
    evettt arkadaşlar barış arkadaşımızda sağolsun bütün istek parçalarını çalıyor
    mekan bizim sayılır şarkı türkü göbek havası ve herşeyyyyy
    bu arada yeni üye arkadaşlar kesinlikle çekinmeyin bizim toplantılarımızda 5 dakkikada 40 yıllık dost oluyoruz
    bu gece ordaaaa gönlüm hovardaaaa
    KAMP ADAMLARI

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Bahreyn dahil değil mi? Yoksaaaaa.....
    Akşama görüşürüz..
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler