hadi bakalım hazırmıyızzzzzzzzzzzzz
yaz güneşi akşam esintisi sıcak kumsallar ıslak vücutlar dans eglence hit rock salsa rumba tango harman dalı
hadi bakalım hazırmıyızzzzzzzzzzzzz
yaz güneşi akşam esintisi sıcak kumsallar ıslak vücutlar dans eglence hit rock salsa rumba tango harman dalı
[ ve sevgili Tayibe tlf actı, al sen konuş dedi ve anlattım derdimi o da bana üzülme Ahmedim dedi ve yeri gösterdi ARKADAŞLAR BİDAHA Kİ HAFTA VE SONRALARI BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE TOPLANIYORUZ VE SAYIN ERDOĞANI DA KEYİF ADAMLARI LİSTESİNE ALDIM GERCİ SİZE DANIŞMADIM AMA KENDİ İNSİYATİFİMİ KULANDIM HAYIRLI OLSUN[/QUOTE]
Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.[/QUOTE]akalteke adlı üyeden alıntı
Pardon abide ben biraz ingiliz kaldım konuya
Ne,neden,niçin,nasıl,nerede, kim
bu arada kamp için bilgi toplayan arkadaşlar döküman getirmeyi unutmayın
birde biraz erken gelirseniz 7 gibi müzik ve eğlence öncesi deniz kenarı sohbet ederiz
Bu yazıdan sonra artık ben yokum. Belli bir seviyesi olan bu toplantının motorcular arasında olduğunu sanıyordum. Ama görüyorumki hiç alakasız zevatınada bu aktiviteye iştikali sözkonusu. İşte bu ahval şerait benim bu toplantıya katılmamama sebeptir.[/QUOTE]akalteke adlı üyeden alıntı
merak etme dostum herkez KEYİF ADAMI olamaz isterse dünya başkanı olsun anca topic e bakıp kaçarlar
KAMP ADAMLARI
NEYE HAZIRMIYIZGünaydıııın
hazırmıyız
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Abi senin yazıyı okumuş cok üzülmüş muhterem hemen gidip bi çin mal scooter almış akşam geliyo sanada selamı var o da motorcu oldu abi ama biliyosun içki içmez beraber kahve icersiniz Abi yoksa yengemi izin vermiyo anlıyalım bunun altına sığınma doğru söyle
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
dostdark adlı üyeden alıntı
Ecettt Herkese Günaydin,
Yawww birgün yoktum oku oku bitmiyor ama simdi becerdim, nolmus ya bu Katilim Böyle.... Maasallah Nazar degmesin..... Haydi bakalim Eller!! Eller Eller!!!..............
slm arkideşler, acaip yogun bir gundeym, dogru duzgun okuyamıyorum bile yazdıklarınızı ama gene de takip etmeye calısıyorum, neyse aksam goruscez nasılsa
bana yeşil sizler için ne ifade ediyo diye sorsam yazar mısınız acaba?-ucuş serbest -
Su yolunu bulur!
camadan adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Yahu ben kimseye motora binemessin demiyorumki Benim derdim adamlıkla ilgili.
Hakikaten değil çin malı , hayabusaya binse ne yazar.
Teşpihte hata olmaz: Ne demiş atalarımız eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek
İçki konusuna gelince içse ne olur içmese ne olur ciğeri beş para etmedikten sonra.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Ne diyon sen kızım uctunmu ne ucuşu sen kendini kule kontrolmu zanettin ucuş serbest diyorsun yere in akşam sen bize lazımsın kızım evine dön BABANferni adlı üyeden alıntı
akalteke gene kitabe olmuş kelimelerin yaw
merak etme BABA akşam galataya gelicem, gec kalmam erken bile gelmeye calısırım, biliyorum gec kalınca coook kızar meraklanırsın -gecikirsem fırıldak vedatın sucudur, onu döv -
ama şimdi ucmam lazım! hadi bi omuz verin sizlerde ucun azcık kardeşlerim yeşil size ne ifade ediyor?
Su yolunu bulur!
abi onun cizdiğine bakmayın benimki daha doğru sen pis herif milleti yanlış yere gönderiyorsun biraları tek başına icmek icin dimidostdark adlı üyeden alıntı
yeşil geç demekferni adlı üyeden alıntı
sarı hazırol
kırmızı dur demek
bildim mi
KAMP ADAMLARI
süpersin, tam anlamıyla budur soner ama ucus serbestti nie yere bastın?
ciddi sorsam bunu demez ucardın valla
Su yolunu bulur!
Tamam abi sen gel yeterki isterse amerikan başkanı olsa senin yerini doldurmaz zaten gelmiyecek motorun parasını ödeyememiş geri almışlar senin aranın acık olduğunu bilseydim cağırmazdım kusura kalmaakalteke adlı üyeden alıntı
kim oluyor o amerikan başkanı yaw buşt muydu yoksa oda aziz yıldırım gibi istifa ettimi bilmiyorum sesi çıkmıyor ya
yeşil bence cennet maneviyat huzur rahatlık yani maviye yakındırferni adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)