sirkeci yönünden gelip galata köprüsünü geçtikten ve de sağa döndükten sonra iskeleye doğru devam ediyormuşuz ve iskeleyi geçtikten sonra mekana yakın bir yere park edebiliyormuşuz gidince bakicez artıkalderney adlı üyeden alıntı
sirkeci yönünden gelip galata köprüsünü geçtikten ve de sağa döndükten sonra iskeleye doğru devam ediyormuşuz ve iskeleyi geçtikten sonra mekana yakın bir yere park edebiliyormuşuz gidince bakicez artıkalderney adlı üyeden alıntı
arkadaslar mekan koprunun karakoy, bogaza bakan-haliç degil!- tarafındaki ilk yer
yani karakoy iskelesinin tam karsısındaki koprunun altındaki ilk mekan dersaadet!
Su yolunu bulur!
herkesler nerde ya bu akşam ne sakin buralar millet yarına enerji depoluyor galiba
Dedim Ya Park Sorunu Olucak Mi ?
arkadaşlar park sorunu olmicaktır (geçen sefer olmadı). köprünün hemen başına bırakıyorz motorlarımızı. oturacağımız yerden rahatlıkla göreceksiniz motorlarınız. onun için çekinmeyin motorla gelmektenUNFORGETABLE adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben gelemiyorum full mesai
size ii eğlenceler
tüm katılımcı arkadaşlar kusura kalmayın
günaydın MT nin güzel insanlarııııııııı.......
günaydın türkiyeeee.....
artık saaatler kaldı veeee ....
ben şimdiden tek tek basaraktan
bade süzerekten..
dayak yiyerekten
gel canım gel amman şarkısıyla..
çalışmaya başladım...
arkadaşlar ne zamandan beri motorlar park sorunu yaşıyor anlamadım..
sıkılan getırsı DER SAADET in önüne koysun kimene..
ilk kez gelenler 2 adet DER SAADET var karaköy tarafındakı ilk mekan karışmasın..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
kardeşler hepinize iyi günler dilerim bidaha ki carşamba galatada toplanamıyorz duyrulur nedeni belediyenin kapasite raporu aslında bu hafta engeleyeceklerdi ama araya hatırlı abilerimizi soktum, burası biraz reklam koktu ama doğrusu bu, nufusluyuz abi kabahatmi,cıktım başkana ya arkadaş size ne yaptık toplantıları engeliyorsunuz diye sordum, bana dediği aynen şu gel otur bi cay iç bende olayın iç yüzünü sana anlatayım dedi. Başladı anlatmaya mühendisler gelmiş hepsi okumuş coçuklar köprüde ölcüm yapmışlar ve demişlerki başkanım biz bu kadar kalabalığı kaldıramayız köprünün bilmem ne bağlantıları esner yok cart olur yok curt olur.Başkana dedim ben lam dan cumdan anlamam bize yer göster orda toplanalım dur dedi,, ve sevgili Tayibe tlf actı, al sen konuş dedi ve anlattım derdimi o da bana üzülme Ahmedim dedi ve yeri gösterdi ARKADAŞLAR BİDAHA Kİ HAFTA VE SONRALARI BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE TOPLANIYORUZ VE SAYIN ERDOĞANI DA KEYİF ADAMLARI LİSTESİNE ALDIM GERCİ SİZE DANIŞMADIM AMA KENDİ İNSİYATİFİMİ KULANDIM HAYIRLI OLSUN
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ahmet abi orası süper oluryaaaa..
ama benim 46 kızım nazlıdır..oralar rüzgarlı üşümesin..
bu arada köprünün altında iple asılımı takılıcaz..
yoksa üstünde arabaları masa olarakmı kullanıcaz bi açıklama getirsen ..
bi yardımcı olbe abiii...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yok seni masa yapacaz orada fırıldakım
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evet günaydın hadi bakalım istanbul yıkılıyor nerde kalmıştık
savaş seni bir yakalarsam yakıcam benzin döküp gözüme görünme sakınLuxor adlı üyeden alıntı
50 DV kaset dolu torbamla geleceğim, isteyen kamera getirsin
saatleri sayıyorum yahu az kaldı neyse
GÜNAYDIN MİLLET..
bakıyorum sabahlara kadar yazmışsınız elinize kolunuza sağlık..okuyamıyacagım pek vaktim yok akşam görüşmek üzere ..hepinizi seviyorum güzel insanlar..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
anaa abim saymayı ögrenmişş...camadan adlı üyeden alıntı
yandık akşam bana atılan yumrukları sayarsın abi...
abi benden masa olmaz olsa olsa döner sandalye olur...
kendin fırfır ama bi motosikleti çeviremiyon
hadi bakalım akşam biz saat 8 gibi ordayız evet elleri görelim istanbul sallanıyor galata
Vedat sen dalgamı geciyorsun biz koskoca devlet büyükleriyle konuşalım sen fırıldaklık yap olmaz abi olmaz, bak ben ciddiyim hatta akşam haberlerini seyretmişindir 4 arkadaşı görevlendirdim, dün onlarda GS bayrağını kesiyo ayaklarıyla orayı incelediler, yer okey şimdi onları karakoldan cıkarmaya gidiyorum, onlarda bizden keyif adamları, haftaya boğaz köprüsündeyiz orası da dar gelirse FATİH SULTAN MEHMET teyizvedat kaya adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Günaydıııın
hazırmıyız
KAMP ADAMLARI
Kardeşim MT bildiğim kadarıyla her zaman hazırdır.dostdark adlı üyeden alıntı
Bu arada herkeslere günaydın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)