vedat kaya neeeeee düzelt butunu var orda sende görüyorsun rahattır kullanılması ceren vedat sen seslenmişsin duymadı galiba
vedat valla ya o yüzden nasıl üzüldüm sende bilirsin ben sana sorarım sonravedat kaya adlı üyeden alıntı
vedat kaya neeeeee düzelt butunu var orda sende görüyorsun rahattır kullanılması ceren vedat sen seslenmişsin duymadı galiba
vedat valla ya o yüzden nasıl üzüldüm sende bilirsin ben sana sorarım sonravedat kaya adlı üyeden alıntı
ashes, cami duvarı ile kedi ile bi atasözü vardı sanırım vedat bunu uyguluyor kendine
fırıl fırıl dönüyor işte boşuna demiyoruz ki fırıldak diye
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ya arkadaşlar benim aklıma bişi geliyo (fırıldagımya)..
bir TV ye cıkayım rusyadan zehirli gaz yayıldı iş yerleri 1 ay kapatılsın desem
bizde toplamıp 1 ay kamp yapsak nasssıll ama..
ferni ashes için ne yazdımki...
bi oku.. hadi bi oku seslide dinleyelim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ashes, 69denizci, alper_tim, camadan, dostdark, ferni, GBYLMZ, judas25, Khutuck, Skullhunter, tmrbaykal, vedat kaya, zuhtupasa
evet ya yine okunma rekorları kırılıyor acayip bir eglence kardeşim elleri görelim
onuda yapacağız hiç merak etmecamadan adlı üyeden alıntı
dostdark festival 1
sponsorlarıda ayarlarım birsürü kanki var çilingir çayları binboğa gazozları doluca limonataları
40 gün 40 gece müzik ve çayyyyyyyyyyyy
KAMP ADAMLARI
yok yok sen kedileşcen sanıyom illa
ama 1 ay sen iş yerlerini kapattır, daha ne isteyelim, 1 ay kamptayız oleeyyy...
kardeşlerim mesaibitiyo 2 saat sonra eve ulasabilirsem gene gorsuruz...
Su yolunu bulur!
ben çıkıyorum arkadaşlar artık bi kaç saat sonra evden görüşürüz.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ahanda onu kimse yutmazvedat kaya adlı üyeden alıntı
çayda redyasyon var deniliyor bir yetkili tv ye çıkp çay içiyor
denizde kolibasili var deniliyor bir yetkili tv önünde denize giriyor
gaz sızmış desen kurufasulye yemeği yasaklarlar
vedat yarın korumalarını ve kaskını çıkarma istersen baksana nekadar çok sevenin oldu
KAMP ADAMLARI
biz nasıl olsa tatile gideceğiz yolumuzun üzeri...dostdark adlı üyeden alıntı
köprü ücretleri arkadaşlar beleş oluyormuş araştıralım bakalım valla iyi olur motorlara beleş bak bizimde gezi var sıkı bir araştırma yaparsak yanılgıya düşmeyelim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16430
süper zaten bu çok büyük bir haksızlıktıashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
aman fazla ses çıkartmayalım uyanmasınlar hemen çakarlar valla zammı başka bir şekilde bu sefer
beyler bende çok gelmek isterdim.hatta gelmek istemesem bile ashes olayı var (tehlikeli adam valla, yamuğa gelmez şimdi he demek lazım ona da) ama malesef iş sebebiyle gelemiyorum.ama sizlerle birlikteyim her zaman aklımdasınız.malesef ben o akşam gece 01:00 e kadar çalışıyorum.artık benim yerime de içersiniz.
ama site aahalisinin onayını almadan içmeyin, ne içeceğinizi söylesinler, sonra tatsızlık çıkmasın gene ...
kendinize iyi bakın ve bol bol eğlenin...
ps... pardon yanlış yazmışım. "bir ashes olayı var DI". geçmiş zaman yani.
artık YOK...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Arkadaşlar anadolu yakasından mekanı bilipte gidecek olan varmı aranızda beraber gidelim
Allahım bazen gündüzleri de içiosun da ondan böle laflar ediosun sanıorum.ashes adlı üyeden alıntı
Yoksa nerdeeeeee böle sözler senndeeeee
hele bi yapma bak görürsündostdark adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
haydaaa kafa adamlar gitmişşş..
net bana kaldı yaşasınnnn...
tabi abi biz köle damalar müdür mesaisi biten gidiyor biz..
neyse yarına bişi bırammayayım daha gidip galatada dayak yiyicem..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bak su fırıldaga ettiği laflara bak, töbe töbe... sen yarın galatada sadece dayakla kurtul, hacca git sonra...
Su yolunu bulur!
dün geceden beri ne kadar çok şey yazılmış ya nasıl okuyacam bunları
yahu bu arada muzo yok nerelerde bu adam,sesi soluğu çıkmıyor...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Arkadaşlar motosikletleri nereye park ediyoruz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)