arkadaşlar topic sapıtılmaya çalışılıyor
KEYİF ADAMLARI engellenemez
hepinizi seviyoruz MT istanbulllllll
arkadaşlar topic sapıtılmaya çalışılıyor
KEYİF ADAMLARI engellenemez
hepinizi seviyoruz MT istanbulllllll
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar nedir bu ayrılık gayrılık sizli bizli konuşmalar ya yakışmaz BİZe böyle şeyler zaten hayatın her anında sıkıcı ayrışmalar var bari burda yapmayalım
sizli bizli yok sadece bir kişidonniedarko adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
forumdaki değil, içimizdeki önemlidostdark adlı üyeden alıntı
ben sizin topiğinizi saptırmaya çalışmıyorum. biz "siz"i de seviyoruz diyerek kendiniz saptırdınız, benim üstüme yıkmayın lütfen.
saygılar.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hadi bu bahsi kapatalım burda gereksiz bence çarşamba günü galatayı nasıl sallarız ona odaklanalım
biz herkezi seviyoruz ve topic adamı değiliz gerçekte görüşen ve birbirini tanıyan kişilerizLesPaul adlı üyeden alıntı
ölmeye denilince beraber gidenlerdeniz
topic arkadaşlıklarınıda gördük bizrbiriyle konuşmayan birsürü insan
neyse çarşamba görürsün ortamı
evetttttt haydi köprüyü yıkmayadonniedarko adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Kabul veya red makamının tek sahibi ALLAH'tır bunun aman bilincini hiç aklımızdan çıkarmadan. Türkistan erenlerinin yoludur bize yakın olan bu yolda özde odurki Her geceyi kadir her gördüğünü hızır bilmektir.
Bu bilişlerde bize adam seçmek lükstür. Sultanahmette lespaulla akşam namazını eda eder ordan iner dersaadette Barış'ı dinlerken Dostdarkla ashesle yada camadanla sobet ederken kahvemi yudumlarım. Müthişte tat alırım her ikisindende.
Ve bunada inanırım ne ordakiler benden nede ben ordakilerden rahatsız olurum. Ve bilirimki Ölmüş it leşinde güzeli gören ne olursan ol gel diyen Mevlanadan hiçte önde değilim Haddimi bilirim.
Bize sevmek düşer dost meclisleride gülümseyen gözleri. Ve korkmak lazım dar ağacına astığımızın sandalyesine tekmeyi vurmak için. Darağacındaki "Bişri hafi" olursa . ya bize kurulacak dar ağaçlarını neyleriz
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
+100000000 olay budurakalteke adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
hadi bakalım yıkıcaz galatayı gene, fırıldak da var ama, gece bogaza atar kurtuluruz! nasılsa ayagı sakat yuzemez de... hehehhehe
saka bi yana vedatın ayak hala iyileşmiş durumda diil arkadaslar, bu adamın dinlemesi gerekiyo inatla izin vermeyip calıştırıyorlar,
ailecek basalım mı iş yerini görsünler kardeşlik neymiş? nasılsa her biraraya geldiimiz yer yıkılıyo, patlıyo...
Su yolunu bulur!
ben boğaz köprüsünden atlıcam hadi geldostdark adlı üyeden alıntı
sultanahmet'te namaz muhabbetini ashes'a sor anlatsın sana. hergün bana yaptığı muhabbet. sen bi saat dayanamadın, topiği saptırıyosun dedin
daha da bişey yazmıcam. size iyi eğlenceler çarşamba akşamı.
akalteke, ne güzel yazmışsın walla. ben de ashes'a bunu anlatmaya çalışıyorum günlerdir. adımı listeye yazdırıp peşinden de onu o yüzden yazmıştım. neyse sağlık olsun...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
tamam ferni basarız işyerini 2 yıl izin verirlerferni adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
LesPaul senin topiğin benim topiğim diye bişey yok burada.Bu sitede herkes biz.Biz diyen herkes benimdir.Herkes tek yürektir.Herkes motorsiklet aşkı için bu platformda yazar çizer konuşur.Toplantıların ana temeli zaten eğlenmek eğlenirken bizim gibi düşünen motordan keyf alan insanlarla birlikte olmaktır.LesPaul adlı üyeden alıntı
Biraz sakin olmak lazım.
Sevdiğim kardeşimsin bu yüzden yazdıklarımı bi abi nasihatı olarak kabul etmeni dilerim.
Saygılar...
Rüzgarınoğlu...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
lespaul çarşamba günü gelirsen seninle ikinci görüşmemiz olacak ve buna çok sevinirim ama gelmezsen inan çok üzülürüm
bence iyimser davrandın dostum, süresiz izin verirler gibi geliyo bana
aslında şimdi vedatta denesek, eger tutarsa her birimizde yapsak?
-bizi keyif adamları çetesi diye içeri atarlar mı? -
Su yolunu bulur!
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Dostdark söz vermiyorum işlerden dolayı ancak Hboyrazla gelmeye çalışacağız dostum.Silivri gezisi gibi gelemezsek diye ismimizi koymazsan sevinirim.Mahçup oluyoruz sonra...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
evet les seni mutlaka bekliyorum, katharsiste işin gucun vardı pek gorusemedik, gel de doyasıya sohbet edip, eğlencenin tadına varalım!
Su yolunu bulur!
çete değiliz ama kim ne düşünüyorsa düşünsünferni adlı üyeden alıntı
ok listede yoksunuz ama bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
evet işte çete diiliz , anlatabilir miyiz aile olduğumuzu ??
neyse biz yarın gidip çekip alalım bu hayattan kardeşimizi o zaman, kurtulsun o da bi gun yuzu gorsun
Su yolunu bulur!
sonercim listeyi guncelle biri gelmiyormuş ben +87 oldum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)