Tabii daha var.fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Yavaş yavaş yüklendiği için anca bitti. bu arada saat 20:00 olmuş.
öldüm bittim bittim ben... (bidaa resim çekmiycem abi, yüklenmesi çok eziyetli oluyomuş)
Tabii daha var.fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Yavaş yavaş yüklendiği için anca bitti. bu arada saat 20:00 olmuş.
öldüm bittim bittim ben... (bidaa resim çekmiycem abi, yüklenmesi çok eziyetli oluyomuş)
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
ellerine sağlık ataper...
artçınla senin sayende trafikte çekilmiş bol bol fotoğrafım oldu
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
İşte ben bu nedenle cep numaramı yazmıştım
şansına küs albatros...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bize ev sahipliği yapan burçin'e fotoğraflarıyla ataper'e katılımıyla tüm arkadaşlara teşekkürler güzel bir aksam oldu. Tabi biz hızımızı alamadık koptuk fenerbahçe yaptık orda devam ettik yedi kişi ne mi yaptık ne siz sorun ne de ben söyleyim. Hele dönüşü hiç sormayın
Arkadaslar
Bızım pıknık gezısının sonunda bostancı sonrasına aıt bır ıkı foto cekmıstım.. BU fotolar da bu lınkte ısteyen arkadaslar bakabılır...
http://www.motosiklet.net/forum/show...039#post305039
Bu arada Aytek Abıyı gordugumuze cok sevındık.. Artık aramızda olmasını ıstıyoruz..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
güzeldi. fotolar için teşekkürler
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
uzman_1907 adlı üyeden alıntı
Burçin kim?
Chaplin(BURCU)
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
tek kelimeyle harika çok kıskandım valla bi yerden az bi para bekliyom motoruma kavuşcam benhasretim böle grup gezmelerine allah hepinizin sağlığınızı versin emi arkadaşlar
zamanda yolculuk.............
bu caddebostan mirasına biz sahip cıkıyoruz rahat olun her gun caddebostan tayfası hala ordayız eylemlerimiz devam edicek ))))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)