zuhtupasa adlı üyeden alıntı
paşam bende gelsem bana sıcak çokolata vamııııııııııııııııı
paşam bende gelsem bana sıcak çokolata vamııııııııııııııııı
007 sticker lardan sorumlu devlet bakanı olarak getircek merak etme..lata adlı üyeden alıntı
S&S
sana sıcak her sey var ..necdet adlı üyeden alıntı
S&S
Aaaa madem herkes geliyo bende uğriyim bari.. nasılsa benimde arka sokağımda sayılır burası.. eskiden az mı giderdik akşamları.. şimdilerde unuttuk..
Hayatonda
Ağalar akşama "gece" ile bende oradayım güzelce tanışma zamanı gelmişti, gelirken börek pasta yapacakmıyız, piknik tüpüde lazımmı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
hava eritemdi ama senin sözlerin eritti beni
yaw bi ariim mekanı bare sıgamıcaz
S&S
Hadi elleri görelim arkadaşlar...
Bu arada sticker getiriyorum yazan arkadaşlar için...
Cüneyt Eralp
el ayak karıstırma bütün olarak beklioz..
S&S
orası benım ıs yerıme 2 km uzaklıkta sayılır yaw bızım topraklarda bulusma var demek gelıyoruz cbrhalil ile bekleyın bızı
gel vatandaş gel. haftalık zabit noktaya geeel.GeCe__ adlı üyeden alıntı
S&S
ya sticker olayına bi el atın harbiden motorlarımıza yapıştıralım reklamımız olsun
var kardesim sticker dolu sen geldiinde alırsın
S&S
pasam aslında benım aklıma mt sapkaları yaptırmak geldı. bı mekana oturdukmu aynı anda pat takıcaz sapkaları ( he sarı olsun cıvcıv gıbı oluruz)var kardesim sticker dolu sen geldiinde alırsın
necdet adlı üyeden alıntı
SICAK ÇİKOLATA İÇMEYİN SAKIN CAFE SERADA!!
bİZ GEÇEN HAFTA 3 KİŞİ İÇELİM DEDİK REZALETTİ!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
dakika 1 gol 1 e bizde çay içeriz ozamanfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Görüntü gelemicem gibi gözüküyor (paşam biliyor) ama gönlüm sizlerle
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
tşk ederim bende paşa special içerim
abı gecen pazar maltepe sahılde kalan eslermısınız tarıfınız baya uyoyoda.(yardım etmsıtım hanı ben er5)Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? (bu arada motorumuz keeway150)
evet son saatler hade bakalım doooru rutin haftalık sabit buluşma noktasına..herkesi beklioz... herkezii....!!!
S&S
ozz´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? (bu arada motorumuz keeway150)
Hayır dostum inanma sen bunlara seni dolduruşa getiriyorlar acaip gruplaşma var burda böyle derler sonra orada bi başına kalırsın.Şahsen bende öyleyim göreceksin bi kere ben dahil hiçbirimiz tanımadığımız insanlarla konuşmayız ooo bide keeway mi var bence sen hiç görünme bile biz hepimiz race takılıyoruzzuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)