Belki yarın değil ama bir perşembe söz geleceğim.
Belki yarın değil ama bir perşembe söz geleceğim.
staja başladığım için ancak bu saatlerde girebiliyorum nete.
yarın stajdan çıkınca direk mi gelirim yoksa eve uğrar öyle mi gelirim bilmiorum.
yeşilköyden 17:15 te çıkıyorum.
beraber gidelim diyen olursa seve seve buluşuruz gideriz mekana kadar. yolu biliyorum.
kimse gelmezse evden giderim o zaman
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
17:15 a kapısı önünde buluşalım beraber gideriz. Bizimle gelmek isteyen arkadaşlar varsa Atatürk Havalimanı kargo terminali önünde buluşabiliriz.LesPaul adlı üyeden alıntı
mango'nun önüne gelen yok mu başka?
bu arada erkekler tırsmıştır mango diyince
yanlış anlaşılma olmasın jasmine'in iş yeri mango'nun olduğu binada...
8'de işten çıkacak,hepberaber gidicez...alışverişten çıkmıycaz yani
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bayanlarında bu alışveriş merakı yani..
S&S
Avrupa Ortak Buluşma Noktası krokileri girilmiştir...
Hoşça Rüzgarlanın...
Cüneyt Eralp
ohh eline saglık..
S&S
Arkadaşlar ben aksam necdet abiyi avrupa yakasından alacam Avrupada yakasında oturup mekanı bilmeyipte gelecem diyen arkadaşlar varsa ya< necdet abiyle yada benle irtibata gecebilirler
0544 557 07 90
Aşkolsun paşam...Ben alışveriş yapıcaz demedim ki :(zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Hem ben zaten Mango'dan alışveriş yapmıyorum...
Mango'nun önüne kim geliyor başka?Saat tam 20:00'da çıkıyoruz ordan haberiniz ola...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Paşam beni istiomusun akşam gelebilirmiyim bende izin verirsen....
[B]Md[/B]
Arkadaslar
Ben 6,30 gıbı mekanda olucam sanırım.. erken gelıp erken kalkıcam. Erken gelenler olursa gorusuruz..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
burayada gelicez 007 kardeşim
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
Organize eden LesPaul kardeşe teşekürler...HAXO adlı üyeden alıntı
Cüneyt Eralp
Arkadaşlar merhaba,
Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? (bu arada motorumuz keeway150)
ozz adlı üyeden alıntı
eheh, buradaki insanların çoğu birbirini bu tür buluşmalarda tanıyor zaten
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Akşam bizlerle oldugunuzda aramızda hiç bir ayrımın olmadıgını, tam tersine gayet sıcak ve samimi bir ortamda oldugunuzu hissedeceginizden eminim..ozz adlı üyeden alıntı
S&S
ozz adlı üyeden alıntı
MT nin genel amacı bu zaten motorcu dostlukları kurmak ve bilgileri paylaşmak...
Bekliyoruzzz...
Cüneyt Eralp
Mutlaka uğrıcammm...
beklioz..ozz adlı üyeden alıntı
S&S
pasam ben praetorian sımdı kullanıcıyı degıstıremıcem) stıcker ları unutmazsın dımı aksam..az kaldı ya su gun bı bıtse..
as125t
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)