bastır sen CIA den
bastır sen CIA den
007 biraz daha sonra kopruden bı gecebılsem korkmadan) ozaman oralarada gelıcem ısallah) (dalga gecmeyın ya tecrubesızım:D)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Birisi bu Sera Cafe'nin yerini ayrıntılı yada az ayrıntılı tarif edebilirse sevineceğim . Göztepe ışıklar denildi sanırım Kadıköyden gelirken sağa dönüş filan.Bu ışıklar minübüs yolundaki Göztepe Marmara Fen ve Edebiyat Fakültesi önündeki ışıklar mı ?
yanlıs anlasılmaya mahal vermemek ıcın bu postu edıt ettım..gelen tepkıler uzerıne saygılar sevgıler
praetorian adlı üyeden alıntı
yaw böyle yolmu tarif edilir yine beynim sulandı ben en iyisi bu akşamdan çıkim yola yarın anca orada olurum
praetorian adlı üyeden alıntı
kuyubaşı ışıklardan dümdüz sokağa gir,sağ tarafta migros sol tarafta cami'yi geç.düz devam et...soldan 4.sokağın köşesinde cafe seranın geniş bahçesini görebilirsin.
sola dönüş yasak ters yön!köşeyi biraz geçince sol tarafta otopark girişi var.
akşam geldiğinizde bahçe duvarlarında yanan beyaz yılbaşı ışıklarını görürsünüz...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Hakkaten yaa.Ammada safmışsın durumuna düşmemek için hı hı anladım filan dedim ama Mirim şimdiden ben araştırmaya başladımdı google'den
en azından denedım barı edıt edıyım mesajımı..yok ole bı post artık
ne demek efem...görevimiz...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
ilk sayfadaki krokiden anlaşılsa millet tarif istemezdi di mi
önceki sayfalarda yaptığım tarifi buraya yapıştırayım...
kadıköy istikametine giderken marmarayı geçiyorsun.sağ tarafta koza var bir de atm makinaları...ışıklar falan var.sola dönülmez levhasının ordan sola dönüyosun :
şaka maka dönüş yasak ama herkes dönüyor tüm taksiler dahil...ordan dönülmezse nerden dönülür hiç bi fikrim yok 2 senedir gitmeme rağmen...
tabi tercih senin..soldan 4.sokağın köşesi cafe sera.
bağdat caddesinden geliyorsan feneryolu sabit pazarının yanındaki sokağa giriyosun.tünelden geçiyosun.dümdüz gidiyosun.ikinci solda köşede bakkal görüyosun onun sokağına dalıyosun. düz gidiyosun sokak bitiyo garip bi ayrım çıkıyo karşına sola doğru yine düz gidiyosun.o sokak bitince 4 yol ağzına geliyosun.hemen sağa(min.caddesine doğru) sapıyosun...azıcık gidiyosun sağ tarafta cafe sera'nın otopark girişini görüyosun...
süper anlattım di mi
İnanın bi şey ancak bu kadar anlatılabilinir di..Okudukca sanki adım adım Cafe Seraya yaklaştım..Her cümlede Cafenin yıldızımsı ışıklarıyla bütünleştim vee finalde o süper anlattım dimi sorusunu sorduğunda ben masaya oturmuştum bile..Teşekkürler herşey için ben sanırım aptalımmmmmmmm...:-) bişey anlamadım ama kesin bulacağım.Teşekkürler
thewall adlı üyeden alıntı
ya o tarafları bilmeyen biri için zor tabi...yoksa senin aptallığın falan değil
arkadaşlar ben,jasmine,şahinhakan04 saat 20:00'da BAĞDAT CADDESİ ŞAŞKINBAKKAL MANGO'NUN önünden beraber gidicez.
saat 8 olmadan mango'nun önüne gelirseniz kaybolmazsınız...
evet haklısın yanı ben o tarafta oldugum ıcın okadar yuzeysel anlatmıstım..fragrance ın anlatımı da eksıksızdı ama yer cok arada olunca..bılmeyınce zor oluyo..
pasam ben o araba camina yapistirilan ince uzun stickerdan da istiyorum.yuvarlaklardan da...bizimkilerin arabalarina da yapistiricam.
Ozan Bey karpuzcudan nası kurtulcaksınız
Bu arada ben Tuzlada oturmaktayım.Büyük bir engelle karşılaşmassam sahil yolunu takip ederek Bostancı ışıklardan Bağdat Caddesine giriş yapacağım.Bu arada yol üzerinde ki dostlarıda toplıya toplıya olmadı hoplıya hoplıya Mangonun önüne gelebiliriz
evet stickerlaaaar, çaylaaaaaaar, dondurmalaaaaarrr..
S&S
thewall adlı üyeden alıntı
göztepe denmedi hiç. siz fotoğrafa bakın herşey çok açık yazılı ve belli oluyor.
her sey var.. cay var kahve var hayat var güsellik var..
S&S
Planı yaptım Özgür'cüm.Saati kurdum 5'e.Çalar çalmaz fırlıcam.Kurtarıcam tilkiyi garajdan, daha karpuzcu tezgahı kurmadan.Yan sokaktaki elektrik direğine zincirleyip tekrar dönücem yatağa.Sonra da rahat rahat işe giderim.Akşama da karpuzumla gelirimpraetorian adlı üyeden alıntı
karpuzlaaaaarrrrzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)