ben artık dolmusla gelırım o atarafa
er5 geçmiş olsun kardeşim ya, neyse ucuz atlattın. allah bi daha yaşatmasın
erdem abi, tarif çin çok teşekkürler. bende google earth yoktu. çok iyi olmuş, eline sağlık. harikasın
ilk sayfaya ekliyorum onu müsadenle
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
er5 gecmiş olsun kardeşim. allah bir daha yaşatmasın. seni tekrar aramızda görüceğimize sevindim.er5 adlı üyeden alıntı
Yaw anlamadım kardesim bişimi oldu arkadaşlar gecmiş olsu filende demişler ..er5 adlı üyeden alıntı
S&S
OOohhh ne güzel oldu yav bu sabit yerler.Salı avrupa perşembe anadolu.
Mekanlar da çok güzel.
Emeği geçen herkezi tebrik ediorum.
ya burası trafik amirliğinin arkasındaki cami yapılsın yapılmasın tartışması olan demiryolu yanındaki baya büyükçe yeşillik alan olan parkın içindemi? gerçi değilsede illa bulurum
FutureShock adlı üyeden alıntı
Güzel olanı Asya ile Avrupa yı birleştirdik... 3. Köprü...
Cüneyt Eralp
TRADER adlı üyeden alıntı
kadıköy istikametine giderken marmarayı geçiyorsun.sağ tarafta koza var bir de atm makinaları...ışıklar falan var.sola dönülmez levhasının ordan sola dönüyosun :
şaka maka dönüş yasak ama herkes dönüyor tüm taksiler dahil...ordan dönülmezse nerden dönülür hiç bi fikrim yok 2 senedir gitmeme rağmen...
tabi tercih senin..
bağdat caddesinden geliyorsan feneryolu sabit pazarının yanındaki sokağa giriyosun.tünelden geçiyosun.dümdüz gidiyosun.ikinci solda köşede bakkal görüyosun onun sokağına dalıyosun. düz gidiyosun sokak bitiyo garip bi ayrım çıkıyo karşına sola doğru yine düz gidiyosun.o sokak bitince 4 yol ağzına geliyosun.hemen sağa(min.caddesine doğru) sapıyosun...azıcık gidiyosun sağ tarafta cafe sera'nın otopark girişini görüyosun...
süper anlattım di mi
YA BU ARADA SAATİ 19:30-20:30 ARASI YAPALIM HERKES MUTLU OLSUN
20:00 NASIL?İŞTEN ÇIKIP EVE UĞRAMADAN GELECEKLER YALNIZ KALMASINLAR FAZLA...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
şimdiiii millet kısacası perşembe akşamı oradamıyız artıkın haaa
let it be
Arkadaslar
Benım bulusma saatıne ıtırazım var Soyle kı zaten bu bulusma noktası anadolu yakasındakı arkadaslar ıcın aranje edıldı sanırım.. Bu acıdan bakınca:
1-Mıllet ısten evıne gıdıp ordan motorunu alıp gelecekse zaten bu saat cok erken . Kımse bu saatte evıne gıdıp evden motorunu alıp gelemez.. 6 da ısten cıkan 7 de evde olsa yarım saatte oraya gelmesı zor...
2-Mıllet dırek ısten motorla gelecekse o zaman da erken... Yanı 6 da ısten cıksanız bır bucuk saat orda bekleyıp sıkılmaz mıyız??,
Yanı bulusma saatının daha makul bır saate cekılmesı dogru olur dusuncesındeyım.. Yanı daha erken ya da daha gec olsun ama saat 7,30 kımılerının gelıp canının sıkılacagı kımılerının ıse yetısemeyecegı bır saat gıbı geldı bana..
Ama denırsekı boyle ıyı bır dıyecegım yok .. Boynumuz kıldan ınce
Selamlar..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
TRADER adlı üyeden alıntı
BEN DEDİM ZATEN 20:00 OLSUN
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
arkadaslar acikcasi bulusma noktasi evime cok yakin
her persembe mi bulusuyosunuz acaba? bide bulusma saati 7.30 sanirim..
bubu®
Burcu ellerine saglık valla sabırla tarif etmişin ama ilk sayfada kroki vardı yaw galiba..yinede ellerine sağlık..
S&S
Bende ordayım yarın akşam...
Cüneyt Eralp
yarın aksam 730ta ordaım...herkesı beklıoruz)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
sen simdi yürüyerekmi gelicenpraetorian adlı üyeden alıntı
S&S
dusunuorum nası gelsem dıebısıkletımle gelıyım dıcem kask garıp durcak ama ambıansı bozmak ıstemıorum zaten,heralde motorla gelırım..sora belkı bı yere fln gıdılır..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
anlasıldı senin niyetin bozuk..praetorian adlı üyeden alıntı
Bu arada topiği okuyan arkadaslar sizleride bekleriz..
S&S
haydaaaa bizim orda hyosungcular toplanıyo ben görmemiyom bizim evden orası 1 dk haha süper bi buluşma yeri arkadaşlar kutlarım
ayrıca çalışmayan arkadaşlar veya anadolu yakasında çalışan arkadaşlar için bu buluşma saati uygun olabilir ama benim evime 1 dk uzakta olmasına rağmen işten karşıdan geldiğim için anca gelebiliyorum insan terliyo bi üst baş değişiyo kendine geliyo anca öle dışarı çıkabiliyoz saat 20.00 bncede uygundur
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)