ibo da hiç bi yeri kaçırmıo yaw..
S&S
ibo da hiç bi yeri kaçırmıo yaw..
S&S
Ferman senindir Devletlüm....
Estagfurullah yaw.. Demeyin öle sen gel yeter ibo..Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
S&S
Necdet abi zorlanıyorumdan kastım iş yerinde yeni kural geldi internete giremiyorum kımse yokken 3-5 dakka ancak açabiliyorum. Oyüzden sordum abinecdet adlı üyeden alıntı
kısıtlı zamanda doğru yerdesin amasahinhakan04 adlı üyeden alıntı
S&S
bu perşembe bütün kızlar toplandik mı diyoruz yani ay yanlış yazdım pardon bütün MT toplanıyoruz dimi
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
gel perşembe geell yaa arkadaşlar ben dayanamayacağım bu akşam seradayım ... iki gündür uğrayamadım birazcık sefa yapayım
peki salı günleri naapcaksınız bakalım.. kalender üstü secret garden da..
S&S
kim nerde toplanıyo ne oluyo lem burda
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
eyvaaah ulusal artcı geldi.. şimdi afonlu manyak da düşer buraya..
Sanki Ben Orayi Biliyor Gibiyim
Marmaranin Karsisindaki Marmara Pastanesinin Yanindan Girince Gibi Ama Girdikten Sonra Ne Kadar Gidiliyordu Onu Cikaramiyorum Dogrusu
Mekan Hayirli Olsun Bir Kere Cay Icmisligim Vardi Orda ..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
trader kardesim..TRADER adlı üyeden alıntı
kuyubasındaki buyuk ısıklardan bagdat caddesine dogru girince 200m. sonra solda.. bekleriz..
S&S
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Orası neresi ... Bende gelicem...
Cüneyt Eralp
mekan güzel arkadaşlar hayırlı olsun hepimize
takıl mekana bekleriz perşembe gunuuzman_1907 adlı üyeden alıntı
S&S
orda olucam paşam kaçar mı hiç dimi yanizuhtupasa adlı üyeden alıntı
muratcım istersen biz bostancıda buluşur giderizTRADER adlı üyeden alıntı
erdem anlasıldı se saglam bi cadde konvoyu eşliğinde gelicen mekana..erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
S&S
paşam ben nasıl geliimm motoru iterek mmiii....
[B]Md[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)