Vay kardeşlaerim abilerim kesinlikle katılıyorum. Abi ben sizlerle her saatte her yere varım
Vay kardeşlaerim abilerim kesinlikle katılıyorum. Abi ben sizlerle her saatte her yere varım
Perşembe akşamları benide serada görebilirsiniz......
beni görmek bir ayrıcalıktır paşa bilir.......
[B]Md[/B]
seninde evin oraya baya uzaktı dimi..
Vayy güzel yer seçmişsiniz Bana da çok yakın Minibüsle 2 durak
demek kosarak 10 dakikada gelirsin desene..
S&S
eee ilk bulusma ne zaman (heycanlı gordum kendımı)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bende sabırsızlanıorum çok yaa..
istanbula gelirgelmez ilk perşembe ordayım
Saygıdeğer abilerim ve kardeşlerimle tanışmak çok heycan verici olucak..
Ne kadar samimi bi ortam bu böyle yaa ne kadar güzell
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
gel gel bende gecen gun tanıstım bıcok kısıyle gercekten cok mutlu oldum..cok eglencelıydı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
perşembeeepraetorian adlı üyeden alıntı
S&S
paşam benim ev uzak kalıo ben gelemeyebilirim
daha yakın yokmuydu....bizim bahçe falan gibi heheh
[B]Md[/B]
evet arkadaslar super mekan bende zaten orda hep sabitim her perşembe görüşmek üzere....
kırmızı kardeşim mekana süper yazmışsın ya banada kurşunsuz mekan lazım ama ben yinede gelicemkırmızı adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
avrupa yakası için biyer gözüme kestirdim ben ama tam incelemeden ve resimlemeden söylemiyim adını merter de her zaman önünden geçiyom içeriside hoş biyer tabi karşıdaki kadar olmasada yinede güzel biyer tabi 007 ye ismini söyliyim ben nasılsa ajan o gidip profesyonelce baksın böyle daha iyi olur ...
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
ChAgLaR adlı üyeden alıntıwalla biz bu perşembe ordayızpraetorian adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, herkes gelsin mutlaka. gündüz gözüyle görseniz inanın daha da seveceksiniz
bu arada, topiği açıp kaçmış gibi oldum ama öyle değil bugün staja başladım. tam 3 boyunca stajım var. maaş vermiolar ama allahtan yemekler beleş
kimse unutmasın, bundan sonra geleneksel olacak ilk buluşmamızı Perşembe günü saat 20.30 'da gerçekleştiriyoruz. topic falan mı açsak acaba dicem ama, sabit buluşma noktası yaptık bi kere, gerek yok bu seferlik gelecek olanlar parmak kaldırsın da ilk mesaja bir de isim listesi ekleyeyim bari. avrupadan gelecek olanlar da belli olmuş olur böylece
bu kez avrupa yakasından gelenleri toplayıp gelebilirim staj yerim yeşilköyde çünkü firma adı sölemiyim reklam olmasın 17.15 te mesai bitiyo. avrupa yakasından gelecek arkadaşların bilgisine
ohhh, 1 gün ayrı kaldım forumdan, nası özlemişim!! geyikle karışık, içimde ne varsa kustum topiğe
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Arkadaşlar bende Avrupa yakası için topic açtım bilgilerinize...
Cüneyt Eralp
yaşasınnn
staj yerim de avrupada zaten. oraya takılırım artık.
sattım sizi asyalılar
007, buraya link atarsan iyi olur. hepimiz görelim. biz size, siz bize, hepimiz hepimize tam destek
bu arada, mekandan indirim almak için konuşucaz. perşembe olmadan halletmeli bunu
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
evet 007 at bakalım bi link buraya..
S&S
Yaw, ben gelmeyeyim diye perşembe toplanıyorsunuz değil mi?
Pazar kuruluyor evimin önüne.Karpuzcu yerleşiyor otoparkımın çıkışına.Adamın karpuzlarının üzerinden mi geçeyim? Ne yapayım?
Ama yooook.Geliceeeeem. Karpuzcudan erken kalkmazsam bana da Ozan demesinler.kelsinus da demesinler.Sabah erkenden gidip bankada uyuyacağım.
Akşam da seni işyerinden alırım lespaul üstat.Geçeriz karşıya.Kaydettim telefon numaranı.
gelirken boş gelme bari..bide karpuz kap.. karpuzcudan..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)