yurubee abı senı kım tutarrrr
( dun bakkala gıttım 11,30 da topıc acmadım kusura bakmayın ehehehe)
yurubee abı senı kım tutarrrr
( dun bakkala gıttım 11,30 da topıc acmadım kusura bakmayın ehehehe)
Eklenti 2137Bitti kardeşim jasmin bitttttiiiiiiiiiiiier5 adlı üyeden alıntı
er5 murat abi harun siteden ciksin diyo :D
öyle olsun kim bitiyor görüşürüz gardını al bende senin oğlana (kanuniye) verilecek kız (honda ) yok. dünürlük falan bitttttiiiiiisahinhakan04 adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Sabitten Cafe Sera'dan yeni haberim oldu kaçırdım buyluşmayı bu gün buluştunuzmu arkadaşlar. çeşke önceden haberim olsaydı. her hafta buluşulacak ama öle değilmi artık haftaya bende gelirim
Bu arada yeri değil ama söylim 1000 km aşkın Yalova Bursa Balıkesir Ören Akçay Altunoluk Çan Biga Bandırma gezisini yeni bitirdik dün geldim geziler bölümünde yarın fotoları yayınlıyacağım çok eylenceliydi ama daha güneye inemediğim için de üzülüyorum
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
ee bu mekanın reklamıda yapıldına göre en azından ilk içecekler bedava dimiii
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
22 HAZİRAN PERŞ.fotoları için aşağıdaki linke tıklayınız efem...
http://www.motosiklet.net/forum/show...396#post310396
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
merhaba;
ehliyetimi daha almadım.ama motor hazırda..:-)) inşallah temmuz sonunda ehliyetimi de alıyorum..motor olmadan gelmem ayıp olmaz değil mi?
tabi ki gelebilirsinseabell adlı üyeden alıntı
sorman bile hata haftaya bekliyoruz. salı günü de tarabyada olucaz. ulaşım imkanın varsa oraya da bekleriz. onun da linki bu:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16350
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
yteşekkürler lespaul;
açıkçası kendimi iğreti hissetmek istemiyordum..
zaten levent tarafında çalışıyorum.salı günü program uyarsa kesin oradayım:-))
perşembeleri yanınızdayım arkadaşlar saygılarla
Rüzgar gibi geçti
arkadaşlar yarın perşembe yarında anadolu yakası buluşma nokıtasında olacakmısnız gerçi ben daha motor alamadım sanırım bir çok kişi daha önceki buluşmalardan bir birini tanıyor ben kimseyi tanımıyorum:(
Bu mesajından sonra arkana yaslan ve 3 dk beklechopper_melegi:) adlı üyeden alıntı
iyiydi buFutureShock adlı üyeden alıntı
halen devam ediyo mu yaaa takıp edemedım bulusma yerını. en son degıscek felan dıye bıseyler duymustum ıptal olacak felan denıyodu. nedır bunun son durumu.devam mı hala aynı yerde persembelerı yoksa nedır ne degıldır.
okutmayın ltf bana kusur sayfayı.bilenler bı zahmet aydınlatsın
ben de tanımıyom kımseyı çopırmeleyi srun diiil nolcak ya yemezler herhalde.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
işte bu iyiydiFutureShock adlı üyeden alıntı
neden herkes bu iyiydi diye yazıyor yaaaa anlamadımFutureShock adlı üyeden alıntı
kötü bişe yok ya arkadaş ince bir espri yaptıchopper_melegi:) adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)