Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] Sabit Buluşma Noktası!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı jasmine adlı üyeden alıntı
    ozz´isimli üyeden Alıntı
    Arkadaşlar merhaba,
    Biz motorumuzu alalı epey oldu hatta birkaç kez buradan da yazışma imkanım oldu... Anladığım kadarıyla burada herkez birbirini tanıyor ... Acaba acaba biz gelsek bizimle de arkadaşlık edermisiniz??? (bu arada motorumuz keeway150)

Hayır dostum inanma sen bunlara seni dolduruşa getiriyorlar acaip gruplaşma var burda böyle derler sonra orada bi başına kalırsın.Şahsen bende öyleyim göreceksin bi kere ben dahil hiçbirimiz tanımadığımız insanlarla konuşmayız ooo bide keeway mi var bence sen hiç görünme bile biz hepimiz race takılıyoruz
    evt evt race den aşağı olmaz hatta süper race dahada iyi olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    SON KEZ DUYURU...EVDEN ÇIKIYORUM ARTIK...
    SAAT 20:00'DA ŞAŞKINBAKKALDA BULUNAN MANGO'NUN ÖNÜNDEN ÇIKIYORUZ.YOLU BİLMEYENLER BİZE KATILABİLİR...
    GÖRÜŞMEK ÜZERE...
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

er5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki er5
    evt evt race den aşağı olmaz hatta süper race dahada iyi olur
    ah be abı mıllet yenı ya ınancak sımdı cıdden
    ne demıs mevlana ne olursan ol gel
    ıster motrcu ol ıster olma yeterkı gel yahu

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Karpuzcuyum atlattım zuhahahaha geliyoruuuuuum.karpuzumla

jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    Alıntı er5 adlı üyeden alıntı
    ah be abı mıllet yenı ya ınancak sımdı cıdden
    ne demıs mevlana ne olursan ol gel
    ıster motrcu ol ıster olma yeterkı gel yahu
    inanamıyorum sana geçen gün konuşmayın şu yabancılarla diyen sen değilmiydin hem makineye göre az değerlendirme yapmadın yani ben dedim hatta motoruyla değil insanlığıyla motor aşkıyla değer ver diye. Şimdi bu 180 derece dönüş niye?
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Kawasaki er5
    inanamıyorum sana geçen gün konuşmayın şu yabancılarla diyen sen değilmiydin hem makineye göre az değerlendirme yapmadın yani ben dedim hatta motoruyla değil insanlığıyla motor aşkıyla değer ver diye. Şimdi bu 180 derece dönüş niye?
    pes artık bız gızlıden bowlıng oynamıyoruz jasmıne hanım

Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    pes artık bız gızlıden bowlıng oynamıyoruz jasmıne hanım
    tabii bak bowlingi bile kimseye haber vermedin 5 kişi gittik yalansa yalan de
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Kawasaki er5
    tabii bak bowlingi bile kimseye haber vermedin 5 kişi gittik yalansa yalan de
    yoo ben hatırlamıyorum banada sahınhakan bahsettı ( dedımkı cok ayıp etmısınız gızlı gızlı bowlıng mı oynanır)

Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    aşkolsun er5 ben oraya geldiğimde bizi bekleyen sendin hakan senin organize ettiğini söyledi.Neyse anlaşılan seni çok sıkıştırdım arkadaşlara karşı seni zor durumda bırakmıyım bari ben dostlarımı zor duruma sokmam ve kesinlikle mahçup etmem.Bunu bu sefer lik unutabiliriz sanırım. ben olgun davranırım merak etme sen nasıl diyosan öyle olsun kardeşim.

Motosikleti
    Kawasaki er5
    aşkolsun er5 ben oraya geldiğimde bizi bekleyen sendin hakan senin organize ettiğini söyledi.Neyse anlaşılan seni çok sıkıştırdım arkadaşlara karşı seni zor durumda bırakmıyım bari ben dostlarımı zor duruma sokmam ve kesinlikle mahçup etmem.Bunu bu sefer lik unutabiliriz sanırım. ben olgun davranırım merak etme sen nasıl diyosan öyle olsun kardeşim.
    saka heralde benım bısey organıze ettıgım yoktu orda organıze etsem oyunun yarısında nıye gıdımkı .ust sokak benım ıs yerm zaten cagırdı geldım hemde motrum kazalı oldugu halde

Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    peki kardeşim evet bi hata yaptın olabilir fazla üzme kendini sorun yok bu akşam geliyorsun dimi ?

Motosikleti
    Kawasaki er5
    peki kardeşim evet bi hata yaptın olabilir fazla üzme kendini sorun yok bu akşam geliyorsun dimi ?
    uzun sure yokum heralde motorum yok bılıyosun
    ancak burdan aktıf olucam

Arkadaş ayıp olmuyomu? Sanki sen bizden değil gibisin ve hatta bowling oynarken ben arkadaşları tel açayım çağırayım dediğim zaman olmaz hayır nasla nolamaz diyen sen değilmiydin

Motosikleti
    Kawasaki er5
    ahanda kımler gelmıs oratalık karısıcak ben cekılım
    amı sen gıtmıyomusuz toplantıya

ahanda kımler gelmıs oratalık karısıcak ben cekılım
    amı sen gıtmıyomusuz toplantıya
    Kardeşim gidecezde gördüğüm kadarıyla aramazda bazı arkadaşlar 360 derece dönmeye (Kıvırmaya) baslamış. Nedendir merak ettim ama cevap gelmiyo
    Aloooooooooooooooooooooo
    Jasmin oralardamısın

Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    Alıntı sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
    Arkadaş ayıp olmuyomu? Sanki sen bizden değil gibisin ve hatta bowling oynarken ben arkadaşları tel açayım çağırayım dediğim zaman olmaz hayır nasla nolamaz diyen sen değilmiydin
    yalaaaannnnnn evet ben yabancılarla konuşmuyorum ama site üyeleri böyle istediği için hep diyosunuz ya referansı olmayanları almayalım diye ve bowling için beni almaya sen geldin er5 bekliyor dedin siteden başka kim geliyor deyince bizbize daha iyi sitede doğru düzgün kimse yok demedin mi hadi itiraf et bakalım.

yalaaaannnnnn evet ben yabancılarla konuşmuyorum ama site üyeleri böyle istediği için hep diyosunuz ya referansı olmayanları almayalım diye ve bowling için beni almaya sen geldin er5 bekliyor dedin siteden başka kim geliyor deyince bizbize daha iyi sitede doğru düzgün kimse yok demedin mi hadi itiraf et bakalım.
    Jasminim diyelimki öyle dedim. kafana silahmı dayadık gel diye diğer kardeşlerimizi arama diye sen niye aramadın.

Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    evet silah dayamadın ama motorumun bi sabotaja kurban gidebileceğini söyledin
    neyse site infilak edecek şimdi akşam cafe sera da kozlarımızı paylaşırız artık.

Motosikleti
    Kawasaki er5
    abı ben olsam susarım başetmek cok zor

ama lop lop topalrı atıyodunuz bowlıngte

evet silah dayamadın ama motorumun bi sabotaja kurban gidebileceğini söyledin
    İnan bana senin motoru benim motora söz kesmesek bi sabotaj yapardım ama böyle kimseyi kandıramazsın. Sözünün eri ol biz bizeyken neler söylediysen şimdide öyle ol

abı ben olsam susarım başetmek cok zor

ama lop lop topalrı atıyodunuz bowlıngte
    Kardeşim rahat ol o çingeneyse ben daha çingeneyim o daha beni tanımıyo

REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler