evt evt race den aşağı olmaz hatta süper race dahada iyi olurjasmine adlı üyeden alıntı
evt evt race den aşağı olmaz hatta süper race dahada iyi olurjasmine adlı üyeden alıntı
SON KEZ DUYURU...EVDEN ÇIKIYORUM ARTIK...
SAAT 20:00'DA ŞAŞKINBAKKALDA BULUNAN MANGO'NUN ÖNÜNDEN ÇIKIYORUZ.YOLU BİLMEYENLER BİZE KATILABİLİR...
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ah be abı mıllet yenı ya ınancak sımdı cıddenevt evt race den aşağı olmaz hatta süper race dahada iyi olur
ne demıs mevlana ne olursan ol gel
ıster motrcu ol ıster olma yeterkı gel yahu
Karpuzcuyum atlattım zuhahahaha geliyoruuuuuum.karpuzumla
inanamıyorum sana geçen gün konuşmayın şu yabancılarla diyen sen değilmiydin hem makineye göre az değerlendirme yapmadın yani ben dedim hatta motoruyla değil insanlığıyla motor aşkıyla değer ver diye. Şimdi bu 180 derece dönüş niye?er5 adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
pes artık bız gızlıden bowlıng oynamıyoruz jasmıne hanıminanamıyorum sana geçen gün konuşmayın şu yabancılarla diyen sen değilmiydin hem makineye göre az değerlendirme yapmadın yani ben dedim hatta motoruyla değil insanlığıyla motor aşkıyla değer ver diye. Şimdi bu 180 derece dönüş niye?
tabii bak bowlingi bile kimseye haber vermedin 5 kişi gittik yalansa yalan deer5 adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
yoo ben hatırlamıyorum banada sahınhakan bahsettı ( dedımkı cok ayıp etmısınız gızlı gızlı bowlıng mı oynanır)tabii bak bowlingi bile kimseye haber vermedin 5 kişi gittik yalansa yalan de
aşkolsun er5 ben oraya geldiğimde bizi bekleyen sendin hakan senin organize ettiğini söyledi.Neyse anlaşılan seni çok sıkıştırdım arkadaşlara karşı seni zor durumda bırakmıyım bari ben dostlarımı zor duruma sokmam ve kesinlikle mahçup etmem.Bunu bu sefer lik unutabiliriz sanırım. ben olgun davranırım merak etme sen nasıl diyosan öyle olsun kardeşim.
saka heralde benım bısey organıze ettıgım yoktu orda organıze etsem oyunun yarısında nıye gıdımkı .ust sokak benım ıs yerm zaten cagırdı geldım hemde motrum kazalı oldugu haldeaşkolsun er5 ben oraya geldiğimde bizi bekleyen sendin hakan senin organize ettiğini söyledi.Neyse anlaşılan seni çok sıkıştırdım arkadaşlara karşı seni zor durumda bırakmıyım bari ben dostlarımı zor duruma sokmam ve kesinlikle mahçup etmem.Bunu bu sefer lik unutabiliriz sanırım. ben olgun davranırım merak etme sen nasıl diyosan öyle olsun kardeşim.
peki kardeşim evet bi hata yaptın olabilir fazla üzme kendini sorun yok bu akşam geliyorsun dimi ?
uzun sure yokum heralde motorum yok bılıyosunpeki kardeşim evet bi hata yaptın olabilir fazla üzme kendini sorun yok bu akşam geliyorsun dimi ?
ancak burdan aktıf olucam
Arkadaş ayıp olmuyomu? Sanki sen bizden değil gibisin ve hatta bowling oynarken ben arkadaşları tel açayım çağırayım dediğim zaman olmaz hayır nasla nolamaz diyen sen değilmiydinjasmine adlı üyeden alıntı
ahanda kımler gelmıs oratalık karısıcak ben cekılım
amı sen gıtmıyomusuz toplantıya
Kardeşim gidecezde gördüğüm kadarıyla aramazda bazı arkadaşlar 360 derece dönmeye (Kıvırmaya) baslamış. Nedendir merak ettim ama cevap gelmiyoer5 adlı üyeden alıntı
Aloooooooooooooooooooooo
Jasmin oralardamısın
yalaaaannnnnn evet ben yabancılarla konuşmuyorum ama site üyeleri böyle istediği için hep diyosunuz ya referansı olmayanları almayalım diye ve bowling için beni almaya sen geldin er5 bekliyor dedin siteden başka kim geliyor deyince bizbize daha iyi sitede doğru düzgün kimse yok demedin mi hadi itiraf et bakalım.sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Jasminim diyelimki öyle dedim. kafana silahmı dayadık gel diye diğer kardeşlerimizi arama diye sen niye aramadın.jasmine adlı üyeden alıntı
evet silah dayamadın ama motorumun bi sabotaja kurban gidebileceğini söyledin
neyse site infilak edecek şimdi akşam cafe sera da kozlarımızı paylaşırız artık.
abı ben olsam susarım başetmek cok zor
ama lop lop topalrı atıyodunuz bowlıngte
İnan bana senin motoru benim motora söz kesmesek bi sabotaj yapardım ama böyle kimseyi kandıramazsın. Sözünün eri ol biz bizeyken neler söylediysen şimdide öyle oljasmine adlı üyeden alıntı
Kardeşim rahat ol o çingeneyse ben daha çingeneyim o daha beni tanımıyoer5 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)