+1 Yazıldın Serkan.
Arkadaşlar mekan sahibi kimsenin aç kalmıyacağını söylüyor merak etmeyin.
+1 Yazıldın Serkan.
Arkadaşlar mekan sahibi kimsenin aç kalmıyacağını söylüyor merak etmeyin.
arkadaslar katiliyorsunuz dimi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
kgs yı fln halledıp kopru cesaretımı toplarsam +1 imle gelıcem..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Yazıldın bile istersen gelme ücreti ödersin biz senin yerine yerizpraetorian adlı üyeden alıntı
yani herkes tektek mi gelecek yoksa biyerde buluşma olacakmı demek istedimtunoka adlı üyeden alıntı
Çok uzak bir mesafe olmadığı için grup sürüşüne gerek yok diye düşündüm ama karşıdan gelecek arkadaşlar yolu bilemez diye burdan karşılama yapabiliriz.along adlı üyeden alıntı
sahsen kendı adıma konusuyum gelebılırsem yolun devamını bılmıorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
pazar gunu ordayım Tuncel abi ama saat 12:00 ye kadar kalabilirim saat 13:00 te kadıköyede kursta olucam.
DOSTLARIM DARÜLACEZE ZİYARETİMİZ VAR KATILIMLAINIZI BEKLİYORUZ AYRINTILAR ALTTAKİ LİNKTE
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
SAYGILAR
MUSTAFA
arkadaşlar merhabalar kerpeden sonra tekrar bir pazar geçirmek sizlerle güzel olacaktır eminim ogün için poyrazköy gezisi düşülmüş sitede rastladım orasıda görülecek ve gezilecek ayrıca deniz ve boğaz çıkışı manzararası olan bir program yapmış arkadaşlar tabii benim gönlüm hep beraber olmaktan yana
Rüzgar gibi geçti
Bunun anlamı geliyorummu demekberkforce adlı üyeden alıntı
tuncel abi ben bu hafta artcı olacam motor bulursam benim motoru galeriye bırakıyom motor bulamazsamda otobüsle gelirim söz verdik bi kere
efem merabalar pazar günkü güzel muhabbetinizi, neredeyse beleş açık büfe kahvaltıyı ve sürüş keyifini kaçıracağım için çok üzülüyorum ama napayım biraz da tatil yapmak gerekiyo yazın bu bunaltıcı ve de bol nemli sıcaklarında istanbul dışına kaçmak hiç de fena fikir sayılmaz demi tuncal abim dönüşte görüşmek üzere büyüklerin ellerinde küçüklerin gözlerinden öperim şimdilik hoşça ve sağlıklı kalın diyeyim
nereye kaçıyon yolun malatyaya düşerse kuru kayısıyıda sen getirdonniedarko adlı üyeden alıntı
bu akşam malatyaya uçuyorum bir hafta orada kalıp ehliyet sınavı için istanbula dönüyorum tekrar, sonra da güneye bir yerlere belki kayısı işi tamamdır abiserkan79 adlı üyeden alıntı
Yoook ölee kaçmaak Hasan.Cezalı duruma düşersin dikkat et.donniedarko adlı üyeden alıntı
Kendine iyibak.Keyfini çıkar.
Arkadaşlar mekanın planı ilk sayfada aklınıza takılan olusa çekinmeden sorun(anlamadım diyeni döverim.. )
yolun acık olsundonniedarko adlı üyeden alıntı
tunoka abimiz evet sabah ordayım sizlerle sabah erkenden yola çıkar geliriz siz az gelmediniz bizim buralara. belki iki program birleştirilir diye fikir atmıştım ortaya sadece.. saygılarla
Rüzgar gibi geçti
Tuncel Abim 4.resimdeki karpuzun işçilik sanatına hayran kaldım...
Cüneyt Eralp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)