bugün gelemiyorum abi. ama yarın kerpede olucam
bugün gelemiyorum abi. ama yarın kerpede olucam
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
oooo topic almış başını gitmiş yaww...
allah zeval vermesin muhabbetin kıralı burada... haydi bakalım tarih yavaş yavaş belli olursa ve izin tarihime gelmesse çok çok güzel olacak...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
komtan duyurulara taşımış sağolsun teşekkür ederiz kendisine.
herkesi bekliyoruz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Teşekkürler
Necdeet dondumaları hep bensiz yiyonuz..necdet adlı üyeden alıntı
Açık büfe kahvaltı mı?.. Mekan sahibi yaptığı hatanın farkında değil Benim kahvaltım filmlere bile konu olabilecek dehşettedir
Şöyle diyelim o zaman: "Abi listeye bi ara demonicdreams+1 yazar mısın?"
tuncel abi pazar sabahı kaçta orda olucaz yaw
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sen sabah 5 te gel. ee anca doyarsın..
S&S
doğru söyledin walla dün kerpede bile zor doydum hatta doymadım her yerde bişiler yedimzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ben doymuyorum paşammm biri beni durdursunnnnn
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
neeeeeee hemde heryerde yedin ha.. yandık yandık..alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
tuncer abı bu mekan beylıkduzunde aksamları toplandıgımız yer degıl mı.??
teror un yaş gununu kutlamıstık.....cok guzel bır yer...
____it's my life_1982____
evt dostum tam orayı ayarlamış tuncel abi yemekleri bize yeticek mi acaba çekirge sürüsü gibiydik dün biliyosunbatuhan35 adlı üyeden alıntı
evt paşam sen yanmadın mekan yandı wallaa ben uyardım açık büfe olmasın dedim amaaa
bak diger tarafada yazdım sn böle yemege devam edersen önce beni geccen sonrada seni kimse artcı olarak almıcak..
S&S
Tunoka abi ve diğerleri
Biraz heyecanlı davrandım, acele karar verdim. Pazar günü için başka bir planım, hatta verilmiş bir sözüm vardı benim. Listeye ismimi yazdırıpta gelmemek olmaz. Beni silerseniz sevinirim. O gün benim için de yiyin olur mu?
Offf yaa!.. ne denirdi bu durumlarda?.. Hah.. tamam!.. LANET OLSUN
Tunoko abi yaz benide yaz
Paşam sen rahat ol ben de ordayım alperin yedikleri ayrıntılarıyla sana yine ispiyonlayacağım
sen bilmezsin onu 2 arada 1 derede götürür alper malı..
S&S
ne beylikdüzü mü şimdiden yalan oldu..neyse tekirdağ yolları göründü bana o zaman)
iyi haftasonları arkadaşlar......
gecerken ugrarsın sen dayanamazsın..peril..
S&S
paşam bu kahvaltıya gelmeyenin ya parası yok yada aklı
len öle deme ya bizde gelemezsek..
S&S
Millet daha kendine gelemedi Kerpe gezisinden sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)