tuncel abim o gördüğüm fiyat açık büfe fiyatımı benmi yanlış gördüm eğer açık büfeyse bu adamlar kesin büyük zarar etti bizim nasıl yediğimizi bilmiyor galiba bunlar mt çekirge sürüsü gibidir ortalıkta bişey bırakmaz
SAYGILAR
MUSTAFA
tuncel abim o gördüğüm fiyat açık büfe fiyatımı benmi yanlış gördüm eğer açık büfeyse bu adamlar kesin büyük zarar etti bizim nasıl yediğimizi bilmiyor galiba bunlar mt çekirge sürüsü gibidir ortalıkta bişey bırakmaz
SAYGILAR
MUSTAFA
baba dersen öldürüm seni amca de dayı de dede de ama baba demedestinyofrock adlı üyeden alıntı
sen cok yasa emi..bizimkiler bi dalarsa oraya saat 10 da bişi kalmaz.. hemde o fiyata.. tuncel üstad bence herkes gelirken 2-3 poğaça bişi getirsemi acaba-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
S&S
Yaw hani biz yaşlıyız da görmüyos sana noluyo.. 7 numarasın ya ilahi sahinsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
yaw bu arada bende geliyomuşum ayrıca +1 varmış bende o kim yaw +1 ben çıkaramadım
inş. pazar hep beraberiz topiğe destek vermek lazım herkes duysun açık büfe 8 ytl ise adamlar battı ben sabah kahvaltıda dolu dolu 3 tabak yerim bi kere açık büfeden kovulmuştum
nese fiyatı sölemeden önce düşünselerdi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi resimleri ekledin ağızımdan sular akmaya başladı ne olcak bu halim
Yaw açık büfe fiyatı, biz hizmet için var olmuş bir kuruluşuz da..haklı olabilebilirsin mustafa onun için.-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar lütfen açık büfe kahvaltısına gelirken kahvaltınızı yapında gelin
(şaka yaaaw aç gelin aççç)
Havuz gördüm resimlerde mayoda mı alsak acaba...
Cüneyt Eralp
ben anlamam alırım 2 poğaca nolur nolmaz. daa olmadı tuncel üstadın eve çökerim..
S&S
Alpercim tek gezmene gölüm elvermedi bende birini bul diye +1 yazdım yanlız gelmeeee.alper_tim adlı üyeden alıntı
bu arada tuncel abi saat yazılmamış kaçta gelicez nerde buluşma olucak napıcaz
ayrıca msn i açarsan seviniceemm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sıcaklarda var ya mönüde balık tutabilen kendi pişirecek biz yicez..007 adlı üyeden alıntı
blockladı seni tuncel abin.. dedi bana.. sana yok bulusma filen cezalısın sen.alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
Necdet bunlar eksik olanlar daha zengin büfe olacak bizim için.(BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞININ KATKILARI İLE)necdet adlı üyeden alıntı
üstad seninde bu deriiiin ilişkilerin yani..tunoka adlı üyeden alıntı
S&S
Yaw napıyım adam komşu kıramadım illa ısrar edincezuhtupasa adlı üyeden alıntı
tuncel abim fix menümü açık büfemi 1.sayfada fix menü yazıyo eğer açık büfeyse bence sen topiğin adını değiştir mesala sabah kahvaltısı açık büfe hemde 8 ytl diye bak ozaman topik nası iş yapıyo
Tamam kardeş uyarın için teşekkürler.Fix menü diğer günler içinmiş.Pazar günü açık büfe.-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kahvaltı sonunda süpriz vaarr...
tuncel abi komtan'a pm attım, rica ettim topiği taşıması için.
beklicez
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
lespaul geliyon dime akşama donduma vaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)