Aloooooo abiler bende varımmmmm sakın beni atlamayın. Rodajımda bitti .Saat ve yer ve mekan artık farketmezzzzzzz
Aloooooo abiler bende varımmmmm sakın beni atlamayın. Rodajımda bitti .Saat ve yer ve mekan artık farketmezzzzzzz
selam arkadaşlar
konuyla alakasızım ama resimdeki yerin görüntüsünü çok sevdim.burası neresi acaba istanbula geldiğim zaman bir ara gitmek isterim buraya
Tuncel Abi, Paşa'mın hemen altına da beni liste başı olarak yazarsan sevinirim. LesPaul (Paşa Jr. veya Paşacık şeklinde)zuhtupasa adlı üyeden alıntı
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
avrupa yakasında her yere gelırım...
asya yakasında geç kalmazsam gelirim
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
LesPaul adlı üyeden alıntı
tamam bende gelcem ama masamı iyicene donatıp resim çekersen
tamam kardeş sana özel masa..(martıların göremiyeceği bi yerden)
Nereye gidiyoruz? Ne zaman gidiyoruz?
Neyse önemli değil. Tuncel Abi gelin dediyse geliriz
alikara+1 olarak.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
o ali hoşgeldin tuncel abi bişey patlatacak herkes merak içinde zatenalikara adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk hoşbulduk
Tuncel Abi böyle bir başlık var dedi. Ben de bir selam vereyim dedim
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
yaw patlatsın artıkda hasretgiderlim..
S&S
o resmin olduğu parkı iyi bilirim bayağı bi eskiden giderdim ataköy de yeri yanılıyormuyum yoksa ??
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Üzgünüm kardeş ama yanıldın BEYLİKDÜZÜ burası..NicemaN adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
o abi burası süper görünüyor donduma de vaar gördüğüm kadarıyla
daha ne olsun bu ara bu 3buluşma noktası beylikdüzü tarabya ve kadıköy
vay be nefes almak yok
Arkadaşlar, Liste yapmaya başladık bilginize..
E herhalde yaz demicez dimi..
S&S
tunoka adlı üyeden alıntı
Yaz üstadım 007 +1 Yeni gördüm topiği...
Cüneyt Eralp
bugün galatadayım temmuz 2 beylikdüzü haftaya salı tarabya kalender tepesi çok yogunum yazın abi benide yazın
göksel+1
Gerenk yok Paşam listebaşı..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
benide ekleyin listeye kurstan cıkınca gelirim hemen.
+1 siz olmaz biliyon dime..ALPERRR adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)