Söyleyemiyeceğim zaten hazırlanması birass sürecek...donniedarko adlı üyeden alıntı
Yanlız burda mekanın önemi yokk..Önemli olan motor gezisi sonunda dinlenme(mekanda)tanışma,muhabbet ve dönüş gezisi...(motorcu yol yapar oturmaz)
Söyleyemiyeceğim zaten hazırlanması birass sürecek...donniedarko adlı üyeden alıntı
Yanlız burda mekanın önemi yokk..Önemli olan motor gezisi sonunda dinlenme(mekanda)tanışma,muhabbet ve dönüş gezisi...(motorcu yol yapar oturmaz)
avrupaya mı gideceğiz, ne zaman ben pasaportu yenilemeliyim
Devrem Asyalılar bize geliyoo..muhendis1959 adlı üyeden alıntı
taş mı yediktunoka adlı üyeden alıntı
tuncel abi, birşeyler ayarladınız, hatta belki programı da oturttunuz ama, şöyle bi denize girsek de fana olmazdı hani
necdet abi darılmak ne demek ama dondurma borcunu unutmam haberin olsun, fil hafızası var bende
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
tuncel abi benide liste yaparsan ekle kesin gelicem yengeye çok selam
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ben ve o(skullhunter) da varız..
o daha bilmio ama kandırırım ben onu
Ducatista:)
Ne demek gelcem...Ev sahibiyiz davet mi bekliceniz.Mecbur geleceksiniz ve organize içindesiniz..teror adlı üyeden alıntı
ok abi ne görev verirsen başım üstüne.Ben senin mekanı tahmin ediyorum sanki ama abi eğer orasıysa yani bizim mekanı diyorsan sabahları brunch açmışlar kahvaltı çeşitleride zenginmiş ama fiyatı bilmiyorum malesef.dur abi senin msn ye eklim bi isteğin olunca aramatunoka adlı üyeden alıntı
tunoka adlı üyeden alıntı
Abi detaylar görüşülüyor dedin ya bişi sorucam ;
Topluca bir yere gittiğimizde yeme-içme v.s. fiyatlarda kuruş indirim olmaması garip değilmi?
30-40 kişi birden nereye gidersen git bi indirim alırsın her türlü.
Bu toplu gezilerde indirim alınmaması benim çok hoşuma gitmiyor açıkcası.
Detayları konuşurken bu konuda da birşeyler yapmanızı rica edicem.
Motorcu bu tür yerlerden yapacağı tasarrufla benzin alıp daha çok gezmeyi sever, bilirsin :-)
Saygılar,
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Bizim avrupada yaplıan bütün organizasyonlarda indirim yapılmıştır bildiğim kadarıyla karşıda yapılanlardada yapılıyodu ben bir çok gezide olduğunu biliyorum ama arada olmadığıda olmuştur.Bu konuda merak etmeyin tunoka abi bu konuyu mekan sahibiyle muhakkak görüşmüştür yada görüşecektir.Ben mekanı biliyorum çok nehiz ve güzel bir yer o konuda endişeniz olmasın saygılarataper adlı üyeden alıntı
ergin ben semaver alıyorum yanıma bende geliyorum yazdır benide listeye beraber çay içicez olum sözün vardı gizleriz resimleri sen merak etme
ben gelmem resim çekmeden rahat yemek bile yiğemiyorum
utanıyorum yemek yerkene
gerçi ergin bizim 2 temmuz ve 15 haziran sonra çarşamba galata heycanlı geceler kuşagı var ona denk gelmesek
Yok yok kardeş dua et cep ile çektim yerdeki DHA kamerasınıda kullanabilirlerdi..necdet adlı üyeden alıntı
Sadece MT biliyo seni (ne çok yemek yediğini)70 milyon henüz hazır değil bu habere...
2 temmuza denk getirmiyelim o zaman,neyseki 15 haziran geçti..Birde Çarşamba olmamasında fayda var diye bir öneri aldık değerlendirilecek..ashes adlı üyeden alıntı
donniedarko -1 de orada olacak
vaaaay tuncel üstadıım..
Gün, saat, yer vs. farketmez. Sen nereye dersen gelirim..
Hadi özletme kendini en yakın tarihe yap organizasyonu...
Tek ricam olabilir uygun görürsen listebaşı olmak isterim.. Sanada bu kadar nazım gecer herhalde canım..
S&S
Yaw Paşam Dino gezi tertiplerde liste başına dinoları yazmazmı.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)