yok yaw murat abi beni alacak onunda sym si varmış
yok yaw murat abi beni alacak onunda sym si varmış
SYM ciler çoğaldı demek.Hadi hayırlısı.serkan79 adlı üyeden alıntı
çoğalıyoruz abi kesmeyin gazımızı
ya şimdi saat 09:00 da mı araç muayene istasyonunda olalım biz?
ilk sayfadaki kroki yalan mı? bana kolay geldi, sanki bulurmuşum hissine kapıldım
yok zor yerde, bulamazsın diyosanız araç muayeneye geleyim (hoş, onu da bilmiyorum ya en azından tatilyayı biliyorum)
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kardeş sen 8:30 da şirinevlerde ol bekleriz seni 1. köprüden hiç biyere sapmadan geliyosun biliyosun heraldeLesPaul adlı üyeden alıntı
hehe biliyorum
metro durağını geçince di mi
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
arkadaşlar ben en geç 8:45 de araç muayene istasyonunda olucam gleneleri karşılamak için bana ulaşmak için telefonum 0505 517 24 34 bu arada aç gelin yok ben tokum akşam bişeyler yemiştim demeyin valla tabağınızdakileri kaşla göz arası silip süpürürüm haberiniz ola
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
eveet. cıkıoruz bakalım evden.. istikamet esenbahçeee...
S&S
arakadaslar gelemedigim icin kusura bakmayin acil isim cikti kursa bile gidemedim. artik bir dahaki haftaya diyelim.
ALPERRR adlı üyeden alıntı
alperr kardeş bende gidemedim tuncel abi bize inşallah ceza kesmez
ben de sabah kalkamadım. cezayı yedik walla
Organizasyonu yapan Tunoka abime ve ayrılırken ayağımıza kadar vedalaşmak için gelen ZARİF EŞİNE teşekkür ederim işyerının alarm ı çalması sonucu floryaya doğru gelemedım gerçekten hoş bir sohbet ve ortam oldu... tanıştığım arkadaşlar 40 yıllık dost gıbı yakından ve candan davrandılar herkeze teşekkür ederim...
Teror ev bakıyon d emi baba
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Resimler burda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17132
wallahi ne desen haklısın tuncel abi
meydanı boş buldunuz yediniz içtiniz tabi ah duğa edinde gelemedim neyse herkese afiyet olsun
tuncel abi baya güzel brunch keyfi yapmışınız ama birdaha isteriz ona
göre ozaman iş miş anlamam kapıyı kilitler gelirim
baksana kartalın boğazından bişey geçmemiş ben yokkene
çok güzel kahvaltıydı tuncel abime ve katılan herkeze teşekkürler
günün rekorunu 4 tabak kahvaltı 2 tabak meyve ve 6 fincan çay içen alper_tim kırdı
teror ne kadar uğrassada toplamda 3 tabak kahvaltı yiyebildi alperi gecemedi
alper ve teror sayesinde acık büfe 8 ytl olan kahvaltı bidahaki gidişimizde 15 ytl olacak
uleeen ben en salağıymışım yaaa
1 tek tabakla geldık gelır gelmezde yemek yedım
bende d ıyorum niye açım ben diye...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abi sen geldiginde alper 4. teror 3. tabagı yiyoduSAVASXXL adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17132
FOTOLAR BURDA
Tucel Abi, teşekkür ediyoruz organizasyon için...
Cüneyt Eralp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)