sabah görüşmek üzere o zaman herhalde bikaç kişide burda tanırsam önümüzdeki onbeş gezi sora sitenin istanbul bölümüyle tanışmış olucam
sabah görüşmek üzere o zaman herhalde bikaç kişide burda tanırsam önümüzdeki onbeş gezi sora sitenin istanbul bölümüyle tanışmış olucam
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
abi gelmeyenlerin yemeklerinide ben yerim siz merak etmeyin bi oturuşta üç kişilik yemek yeme kapasitesine sahibim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Mekan sahibinin ifadesi:
Yiyemediklerinizi yanınıza alabilirsiniz.Dönüşte yersiniz.
gelioz wala hemde hanımla..
S&S
arkadaşlar keşke sabah 9 değilde 10 olsaydı dermişim branç yapardık hani ordanda ver elini deniz mesela poyrazköy dermişim aklımdan da geçmiyor değil yanii saygılar
Rüzgar gibi geçti
yaww terorcüm 8:30 erken değilmi şunu 9:00 yapalımda hem karşıdan gelicek olan arkadaşlarıda karşılayalım dimiteror adlı üyeden alıntı
yoksa aç kalacam diyemi korkuyon sen 8:30 da oraya gidersen bize bişekalmaz yaww
tuncel abim teror gardaşımızında dediği gibin sabah 9:00 gibi muayene istasyonunda karşılama yapsak karşıdan gelicek ve diğer arkadaşlarımız için ilk sayfayada yazsak nası olur
saygılar
MUSTAFA
valla biz saat 10.00 am. den önce gelemeyiz.. malum bu aksam secret garden da mangal filen var..
S&S
mustafacım sen 9 da muayenede olursun ama ben yolu bilmeyen erkenden gelen katılımcılar yeri aramasın ilgisiz kalmasın diye geleni karşılayıp tuncel abinin misafirperverliğini tesçilleyeceğim sen 9 da gel birlikte takılırız ha yicek bişey bulamazsam senin tiponun direksiyon simidini yer yine doyururum karnımı-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
He walla yaa bu hafta çok yoruldu havuzda... Biraz geç kalksak iyi olur...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Cüneyt Eralp
berkciğim Saat 9 dan 14:00 kadar zaten braç yapıcaz merak etme sonrada ortaklaşa kararla sürüş yaparız nereye isterseniz.berkforce adlı üyeden alıntı
Hatta gelirken şortlarınızıda getirin denizede gireriz BÇekmecede
arkadaşlar beni yazmışsınız ama iş nedeniyle 10 gün kadar istanbul dışındayım..
yoksa seve seve gelirdim..
sizleri seviyorum..
bol bol resim çekin ki bakıp bakıp çalıştığım şirkete söviiiim...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Azyiyin bu akşam yarına yer kalsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Vedat kardeş sana sormamıza gerke yok diye yazdık seni.. Bi fırıldak çevirip gelirsin diye yinede gönlümüz seninle kendine iyi bak kardeş.vedat kaya adlı üyeden alıntı
tuncel abim biz zaten bu gün saat 1:30 itibarıyla yeme ve içmeyi kesmiş durumdayız şimdiden sabırsızlanıyozzztunoka adlı üyeden alıntı
bu arada aman abim bu ergini (TEROR) sabah erkenden mekana falan yaklaştırmayın abi nolur ne olmaz okadar insan gelcek aç kalmasın insanlar
yazık olur walla kabak senin başına patlar bu nası organizasyon diye
Yaw zaten adam her akşam orda,mekan sahibi Terör
teror babacım sen kaçta gelenlerı karşılayacaksın...
bu rada nber görüşemiyoz
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Terör saat 09:00 da Araç muayenede olacak.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
yarın kız arkadasımın(latanın) rahatsızlıgı nedenıyle yanınızda olamıcaz ozur dılerr iyi eglenmenızı dılerım(z) saygılar sevgıler..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Geçmiş olsun kardeş.Sevgiler bizden.praetorian adlı üyeden alıntı
tuncel abi 2 kişilik masa rezervasyonu rica edebilirmiyim
serkan79 adlı üyeden alıntı
abi yaw... o kadar da acıktın haaaa...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)