daha arkadaşlar gelmedi ben ayrıldım eve gelince direk resimleri attım yakacık yeşilvadiyegittik yedik içtik eğlendik babalara geldim ben (kayınpeder ziyareti)onlar beykoza devam ettiler
geldiklerinde eklerler resimleri
daha arkadaşlar gelmedi ben ayrıldım eve gelince direk resimleri attım yakacık yeşilvadiyegittik yedik içtik eğlendik babalara geldim ben (kayınpeder ziyareti)onlar beykoza devam ettiler
geldiklerinde eklerler resimleri
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
O ne öyle ayranın arkasında sigara resmi ?
Gizli reklam mı yapıyorsunuz yoksa ?
Yeni kurallardan haberiniz yok galiba...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yine çıtır klas bir gezi oldu. hele mangal için alınan malzemeler okadar çoktu ki bırakın yemeyi en son bakamıyordum bile, herkez tıkabasa doydu. bidaha aç karna alışveriş yapmayın yau katılan bütün muturcu arkadaşlara teşekkür ederim.
hocam alemsin
kalan tavukları hatun gelemedi ya yarın afiyetle sizleri anarak yiyces
muturcu abiler
masam dağınık kusura bakmayın hatunu götürmedim die toplamamış
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
arkadaşlar geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Çooook güzel bir gezi oldu gün oldukça eğlenceli ve dolu dolu gecti.Gerci şikayetçi olan arkadaşlar olabilir ama motor iteliyen arkadaşlar yani
AH BE ABI BUNU TEKRARLAYALIM BID AHA BEN GELEMDIM ( MALUM GAZI OLDUKTA DUN SABAH)
Arkadaslar Meraba..
Hos bır gezı oldu.. Biraz yorulmusum benım kafama gunes gectı galıba.. Aksam hemen uykuya dalmısım ..resımlerı ve vıdeoları bu sabah baktım.. Aksam da sıteye yuklerım ınsallah.. Bu arada 2 beygırlık 600 F vıdeoları cok matrak cıkmıs.
Katılım saglayanlara tesekkur edıyorum. Bu karpuzun uzerındekı MT yazısı benım adım soyadım yanlıs anlasılmasın yanı
Yenı olaylarda bulusma uzere..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Selam arkadaşlar biraz geçte olsa bende gruba katıldım mangalın sonuna yetiştim hemen ordan ayrıldık. İlginç olan bişey oldu ben sonradan gruba katıldığım için saolsun gürol isimli bir arkadaş ile can dost Trader arkadaşım beni bir yerde karşılama ya gelmişlerdi grubun yanına götürmek için neyse onlara çok teşekkürler bu nezaketleri için sonra yola koyuldum onlar önde ben arkada nihayet kamp yerine vardık kaskları çıkardıkki olan oldu koptum gittim?
Trader la beni almaya gelen Gurol arkadaşımızla biranda gözgöze geldik ve ben seni nerden tanıyorum en son askerde gördüğüm şöför arkadaşım dı
Haketen çok şaşırdım.
Bunun dışında kavacıkta güzel vakit geçirdik Trader arkadaşımda yine bir incelikte bulundu sırtlanmış çantasını koymuş içine laptop unu vesair boğaz manzarasında çaylarımızı yudumlarkene sapanca kartepe gezimizi çekmiş olduğu DVD leri laptop unda izledik bundan daha büyük keyif olmaz diyorum
Sonrada grup olarak şaşkınbakkal grubuna katıldık orada güzel dakikalar geçirdik
Ama oradan çıkarken herkes dağıldı benle taycoon kaldık sadece diğerlerini tanımadığım bir kaç motorcu içinde nereye kayboldu herkes anlamadım bende kızıp evin yolunu tuttum
Fena yorulmuşşum valla sabah ayılamadım
Anlaşılan çoook güzel zaman geçirmişsiniz.. Son anda bir işim çıktığı için pazar günkü motor üstü maceram iptal oldu malesef..
Geleceğim deyip gelemediğim için -ki mangal vardı işin ucunda- tüm arkadaşlardan özür dilerim.
Bir diğer buluşmada mutlaka katılıcam... Zaten resimleri görünce icim gitti
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
pazar günü aranızda olmak güzeldi. Keyifli pazarların ve güzel arkadaşlıkların devamlı olması dileği ile..
bu geziyi bensiz yaptınız ya alacağınız olsun, hepinizin adresi var bende bu akşam tek tek dolaşıp motorlarınızın lastiklerini patlatacağım.
YUKSEK KALITEDE YUKLEDIM BELKI KOPYALARSINIZ DIYE.. BU YUZDEN BIRAZ GEC YUKLENEBILIR.. PLEASE WAIT ....
SABAH KARTAL TANSAS TA BULUSMA...
,
BULUSMA KAHVALTISI CAYI VSVS..
HAKAN KARDESIM 3 RAPTORCU ILE BIR ARADA..
SATIN ALMA KOMISYONU.. BIR TON SEY ALMISLAR YIYEMEDIK ONA YANARIM...
KARTALDA TOPLU GORUNUM...
PIKNIK YERINDE BENIM YEMEK ONCESI GORUNUMUM...
MILLET HENUZ ACKEN...
GOKHAN MANGALA DALMIS...
FARKINDAYSANIZ YERKEN KIMSE KAMERAYA BAKMAMIS
BUNLARI BEN YEDIM
AHMETLE MEHMET KARSI KARSIYA(MCGYVER VS GRAVE)
AHALI HALA YIYOR
KARPUZ SONRASI GORUNUM
OTAGTEPE DE CAY SEFASI..
AYNI MEKAN...
YORGUNLUK COKMEYE BASLAMIS TIPLERE..
BEN..
CAY BAHCESINDE BULUSMA...
GUN SONU CAYIRDA YAYILMA OLAYI..
YAYILMA HALI DEVAM EDIYOR..
DVD YI DE BIR ARA GIRAYA VERICEM BIZE BIR AYAR YAPSIN SELAMLAR..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Çok keyifli bir geziydi, organizatöründen satınalma koisyonuna kadarşahane. Yalnız daha 1 km gitmeden konvoy 3'e ayrıldı, artçı yoluna kaybetti. Sanırım bu bir rekor
Benim de motorumla ilk gezimdi, umarım daha nice güzel gezilerde buluşuruz.
Sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
yok arkçı kaybetmedi öncü kayboldufevkalbesher adlı üyeden alıntı
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
gerçekten çok zevkli bir geziydi geç oldu ama herkeze teşekkürler...
Sons Of Troya (Gelibolu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)