Saolasın kardeş umarım sizde cundada eglenirsinizicetoo adlı üyeden alıntı
Aman heeee oguzhan a dikkat et denize motorla girmesin boğulur sonra
Saolasın kardeş umarım sizde cundada eglenirsinizicetoo adlı üyeden alıntı
Aman heeee oguzhan a dikkat et denize motorla girmesin boğulur sonra
baba beni unutma sakın +1 im var bilion
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
TRADER, Beni de eklermisin listene... Mümkün olduğu kadar yemek organizasyonlarını kaçırmamayı düşünüyorum.
25!inde kiremitte balık için taaa kerpe'ye gidicez bakalım.
Görüşmek üzere
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
icetoo adlı üyeden alıntı
Hocam gonuller beraber.. Bu arada bır kac haftaya kadar yıne oralara gelıcez hazırlıklı olun
Gurol sen bılmıyon kocum.. Oguzhan mootru degıstırmıs.. Ozellıkle denızde yuzen bır model almısgurolcbr125 adlı üyeden alıntı
Tamam arkadaslar lısteyı guncelleyecegım gece.. BU gece katılımlar bellı olsun...Sabaha netlık kazanır ıyıce olayımızserdark adlı üyeden alıntı
tamamdır hakan aklımdasın..hakanacan adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Kapımız bütün motor tutkunlarına açık Murat Yalova; motorla gezi için çok uygun bir yer ekonomik, deniz- kumsal- güneş- eğlence mekanları yazları tıka basa insan kaynayan güzel bir ilimizdir buraya bir alışan bidaha kurtulamaz hiç görmeyen arkadaşların bu yaz görmesini umut ediyorum hazırlıklar tamam motorları bakımdan çıkarttık eşya para pul hazır,heves cesaret ve ilk uzun yolculuk heyacanı desen o biçim..........ama ozy de ehliyet var bende yooooooookkkk dua edin sağ salim gidip gelelim sizede tekrar iyi eğlenceler.....tekeriniz düz bassın farınızda yolunuzda açık olsun......
Yaw murat naptın yaaa, hocam böle bi organizasyon bu hafta yapılırmııııı. perşembe akşamı o kadarda dedim ben bu hafta yokum haftaya yapalım diye
madem bensiz gideceksiniz mangalda pişenler kömür gibim olsun da aç kalasınız
serdark adlı üyeden alıntı
abicim serdar geliyosa bende geliyorum. malum kilodA beni geçmemesi lazım.
dimi serdar?
buluşma ve hareket saati geç değil mi? saat 17:00 deki buluşmaya nasıl yetişilecek mangalda malzemeyi pişirip yemeden mi dönmeyi düşünüyorsunuz? gelmek isterim ama gitmişken de oranın tadını doyasıya çıkarmak lazım dimi?
Hocam bu ufak organızasyon canını sıkma hafta ıcınde acısını cıkarırızerdem.gunduz adlı üyeden alıntı
doping adlı üyeden alıntı
Hocam o zaman bulusmayı erkene alırız. o cok sorun degıl onemlı olan katılımı saglamak
selamlar
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Anadolu yakasına geçemiyorum... Ehliyet... Ehliyet... Ehliyet... Ağustosun ilk haftası inşallah.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
murat abi ben gelemiycem ozel bir nedenden dolayı link atmışsın bizim foruma.iyi eğlenceler.bu arada abi ekledim seni msn e.
Arkadaslar
Bu durumda listemız belırlendı.. hemen hemen . katılım az olabılır ama canınızı sıkmayın eglencemız garantı..
Listeyı su sekılde olusturuyoruz.. Bulusma saatımız yıne saat 10 olsun.. hareketı 10,30 da yaparız.. Benım cep telefonum 0532 2515952.. gızlı numaradan olmadıkca benı ararsanız duymasam da ben sıze gerı donerım. Sorun olursa telefonlasalım..
Su an 10 kısı gorunuyor ama sanırım bıraz daha fazla olur..15-20 gıbı.. Ama moralınızı bozmayın bu kadar kısı de olsak dert dııl .. Eglenmeye gıdıyoruz.. Onemlı olan bızım havamız
Ikı arkadasa benı aramaları ıcın not dustum benı arasınlar lutfen..
1-TRADER
2-MARQUES
3-SERDARK
4-HAKAN +1
5-HUNLUATA (HOCAM SEN BENI BUGUN ARAYABILIRSEN IYI OLUR ET ICIN BEKLIYORUM)
6-GOYA
7-TRENOX
8-GUROL(ABICIM SEN DE BENI ARARMISINDETAYLAR ICIN)
9-TYCOON
10-GOKHAN
SELAMLAR....YARIN SAAT 10 DA GORUSMEK UZERE ...
trader kardeşim ekle benide bensiz gezi olur mu?
maşukiye kadar güzel olur inşallah...
avrupa yakasından geleceğim harem arabalı vapurda buluşacak var mı cvp yazsın beraber gelelim
Sons Of Troya (Gelibolu)
trader beni de yazmısın listeye ama cıkartsan daha ii olur yaaa.
gelemeyebılırım uzulurum sonra.
saygılar
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
arkadaşlar bu gün yeşil vadiye bir arkadaşımla gittim ve keşifleri yaptım mangallık malzeme ve ıvır zıvırı nereden alabileceğimizi araştırdım her şey yolunda gitti yarın kısmetse çok eğleneceğiz.Havada şansımıza iyi baya eglenecez gibime geliyor.
Tamam arkadaslar..
MCGYVER aradı.. Ugur abı motorsuz da olsa meraba demek ıcın gelebılecegını soyledı.. Grave de gelıyor.. Yarın sabah 10 gıbı bulusalım.. Ben note book ve dvd lerı getıreyım becerebılırsem.. Sapanca dvdlerını seyrederız..
Selamlar,
abicim sen gelip tüm mangalı yeme diye özellikle murat bu haftayı seç ti sen yoksun yaerdem.gunduz adlı üyeden alıntı
benni ekleyin ben mangalı severiiiiiiiiiiiiiiim
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Ya Arkadaslar Biraz Bencillik Olmouyormu Yaptiginiz ??? Cunku Dun Gece Sabahlara Kadar Katharsiste Sagda Solda Icen Ve Avrupa Yakasinda Oturan Bizler Nasil Kalkip Gelcez Sabahin Karga ... Yememis Saatinde Amaa
Güzel bi geziye benziyor ama daha detay yazarsanız..yol güzergahı,mekan,ulaşım vs.vs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)