slm arkadalar ya içki meselesini ben ögrendim her bir kişiye bir fıcı bira düşüyo ve mekan sahibide diyoki sırtınıza asın fıcıyı hortumla cekin hiç durmadan diyo bende dedim cok dogru teshiş etmisin baba olayı dedim ok ledim nasıl iş yapmişim
slm arkadalar ya içki meselesini ben ögrendim her bir kişiye bir fıcı bira düşüyo ve mekan sahibide diyoki sırtınıza asın fıcıyı hortumla cekin hiç durmadan diyo bende dedim cok dogru teshiş etmisin baba olayı dedim ok ledim nasıl iş yapmişim
İyi yapmışşın kardeşim azına sağlıkAnTiKa adlı üyeden alıntı
Seni toplamayalım oralardan sonrasahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Bende kendimi biliyorum, sınırım belli 3 duble rakı üzerine 2 bira yeterli.. Üzeri beni bozar. Hatta üstüne koklamam bile...
Mühim olan aklı başında oturup, aklı bi tarafında masadan kalkmamak !!!
ok karar verdim, MOTORSUZ GELİCEM..
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
tamam motorsuz geliyoruz ama, geri nasıl dönücez?
planınız nedir? saat kaç gibi dönmeyi düşünüyosunuz?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
motorsuz gidin hem bi gün için bile bizim nasıl yaşadımızı anlarısınız
görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...
yok ya, biz motorsuz gitmekten vazgeçtik dönüşümüz çok zor olacak. vasıta yok evlerimize.
Serdark, Er5 ve ben LesPaul motorla gitmeye karar verdik ve içmicez.
motorsuz gitmek isteyen arkadaşlar yine aynı yer ve saatte buluşup gidebilirler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
demiştim fikrimi değiştirdimserdark adlı üyeden alıntı
Motorlu gelip alkolsüz kalkıcam
Bende motorsuz geleceğimdir lakin ben Beşiktaş üzerinden değil de Karaköy üzerinden tünelden Taxim'e çıkmayı planlıyorum.. Hem biraz Taksim gezmiş oluruz ne dersiniz?
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
serdark, er5 ve ben motorla gitmeye karar verdik. ama yine de motorsuz gidecek ve beşiktaş iskelesinin önünde buluşacak arkadaşlar var sanırım.
Ya ben motorumu Kadıköy de iş yerimde bırakıcam vapurla geçicem.. Akşam Kadıköy yada Bostancı dolmuşları 02:00 a kadar mevcutmuş. Onlardan biriyle Kadıköye kadar gelip burdan motorlu devam edicem muhtemel.. Bana uyar diyen arkadaşlar varsa motorlarını bizim otopark a bırakabilirler..
MrSandman, walla çok güzel teklif
biz yine de motorla gitcez sanırım taksime kadar teşekkürler
Hiçbişey olmaz merak etmeyin.. Açık otopark ama otomatik kapılı.. Bizim kapıcıdan bişi kaçmaz anten gibidir kendisi
Valla bilemiyorum ki yani gecenin gidişatına bağlı bişi bu.. 23:00 da bunalıp kaçabilirimde sabahlayalım derseniz sabahlarımda kimbilir
hım ben biraz düşüneyim abi bunu..
(yanlış yere yazmışım, sildim)
Karşıya motorsuz geçicek yada motorunu bizim buraya park edicek arkadaşlar için telefonumu yazıyorum isteyen buyursun gelsin 0535 315 38 32 Emrah
abi teklifin için teşekkürler
biz yine de motorla gitmeye karar verdik. kopamıyoruz bir türlü
Sevgiler & Saygılar..
Ah be kardeşlerim bozuyorum yeminini lennn bende motorlu gelecem bu arada ben şimdi çıkıyorum saat 9 gibi ancak orada oluurum. Ama yavaş gittiğimden değil kayseri üzerinden gelecemmm. Serdar abiye duyrulur
Hakancım, yavaş git biraz bee.. Biz race kullanıyoruz sana yetişemiyoruz kardeşim. Birde ricam olacak, dönüşte afyon'dan kaymak getirde kadayıf üzerine koyar yutarızsahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)