şunu diyorum herkesin adına
ŞÜKRÜ ELLERİNE SAĞLIK
harbi çok iyi bi dostsun
şunu diyorum herkesin adına
ŞÜKRÜ ELLERİNE SAĞLIK
harbi çok iyi bi dostsun
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
leen şükrü teşekkürler sabahtan beri gelip gidip sıkboğaz yapıyordum ama gerçektende çok resim varmış
ellerine sağlık
KAMP ADAMLARI
intercom adlı üyeden alıntı
VALLA SABAHTAN BERİ SİNİRLERİM YATIŞSIN DİYE BEKLİYORUM.
AMA OLMADI
SONERCİM-LEVENTCİM
ÖLÜMLERDEN ÖLÜM BEĞENİN
ÇARMIHAMI GEREYİM...?
SİYANÜRMÜ İKRAM EDEYİM....?
???
TAMERİN SONU BELLİ ZATEN
O KENDİNİ BİLİYOR.....
BAŞINA GELECEKLERİDE
şeey kem kümtweety.S adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Y burda neler olmus ya ben yeni görüom kusra bakılmasın :( cuk_o kardesim ya sen neymişin ya ben motor üstündeki fotoyu hiç sewmedim aga ya
::: Evde Oturan Erken Ölür :::
arkadaşlar çok teşekkür ederim sizleri birazcıkta olsa mutlandıra bildiysem ne mutlu bana
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Arkadaşlar
Gördüğünüz üzere TAMER bugün yazamıyor.
Dün akşam parmaklarını yedi korkudan
Benim Fotomla dalga geçersin ha...
Böle yaparlar adamı
Bir müddet daha aramızda olamıyacak...
Levetcim Sonercim
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır....
imza : BEN
tweety.S adlı üyeden alıntı
ben dün gelmeye cok kararlidim, tweedys ten kim korkar diyerek kaskimi, eldivenimi, dizliklerimi, kalin kislik motormontumu giyer tweedys in yanina giderim diye kendime cesaret verdim ama olmadi..... tirstim, ödümkoptu vaz gectim. napsak sonercigim ya? Tamer iki gün evvel gülmüstü fotorafa ve bu onun son mesaji oldu abii ya...!!!
all you need is love
cuk o ellerin kolların dert görmesin harika fotolar var çok güzeller uğraşın için saol bende seni tanıdığıma çok sevindim tekrar görüşmek üzere...
japondan şaşma,çine bulaşma........
intercom adlı üyeden alıntı
Gülmekten geberdim hatta yığıldım kaldım.
çerkez damarı abi naaapayım
sen gülersin tabii.... ya cidden ne oldu TMR´e?? kac parmagini kirdin da bu gün ayri kaldi MT den? meraklandim yafff......tweety.S adlı üyeden alıntı
all you need is love
Konuda verilmeyen isimlerden biri de ben olduğum için cevap verme gereği duyuyorum. Her dakika siteyi takip etmediğim için ancak görme fırsatım oldu.. ccbbdd (Barış) zaten olayı net olarak anlatmış. Bire bir dediği gibidir olay..vedat kaya adlı üyeden alıntı
Vedat kendi çapında isim vermeden falan demeye çalışmış ama olay yerinde olan kişiler zaten bellidir.. Vedat, Ceren, Ersen, Ümit, ben, Barış ve sonradan kamyoneti ile gelen Zafer.. Yukarıdaki Vedat'ın yazısında ben ve Barış'ın ismi hariç herkesin isminden söz edilmiş ve sonra "ismini söylemek istemediği" bir takım adamlar yola devam etmişler... Valla yol diye bahsettiği, feribotun oradan bizim eve olan 2 km.'lik yol ise evet haklıdır.. Ne yapmalı idik Vedat bey? Feribot yolunda mı yatsaydık mesela eve gitmek yerine.. Barış'ın da dediği gibi galiba sen o akşam kafayı biraz sert çarpmışsın yere.. Hafıza kaybı olmuş sanırım.. Yol dediğin İznik ise oraya o akşam giden kimse olmadı benim bildiğim kadarı ile.. Laf olsun diye insanları suçlayacağına bence kendi içindeki problemlerini ve komplekslerini yok et bence.. Ersen'in önemli birşey yok demesine rağmen biz yine de emin olmak için ve belki elimizden birşey gelebilir diye "don paça" tabir edebileceğimiz kılıkla alelacele atlayıp kaza mahalline geldik.. Gelmez olaymışız diyorum şimdi.. Eşeklik bizde ki yardıma geliyoruz belki bir faydamız dokunur diye.. " Adama sormuşlar hiç düşmanın var mı diye.. O da demiş ki, kimseye iyilik yapmadım ki düşmanım olsun.." Budur olay.. Ayrıca asıl canımı sıkan olay ertesi gün İznik'te beraberdik. Madem böyle bir sıkıntın var niye orada yüzümüze gülüp burada bunları konuşuyorsun..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)